Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

damirfile
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 12, 2017 2:39 pm

Hoće li biti kakav video ili čekati sutra prozivku.

KrajPrice
Kontakt:

VIC GODINE!!

JAGODIC: CILJ JE TITULA

HAHAHAHAHAH!
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

KrajPrice
Kontakt:

VIC GODINE!!

JAGODIC: CILJ JE TITULA

HAHAHAHAHAH!
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

pile87
Kontakt:

pon jun 12, 2017 2:41 pm

sergejevic je napisao/la:
pon jun 12, 2017 2:32 pm
Pa jesu nesposobni Dzenis, Dado, Memija, Zeric lijen, Mujagic supak, Osmankovic previse mlad. Nesposobni su istim onim ljudima kojima su pojacanja Bevab, Husic, Stojanovic, Pozder, Secerovic, Lazic, Djermanovic, Toskas, Hervas... Sutra ce biti nesposobni i Sabanadzovic, Hrvanovic, Hajdarevic, Velic, Krsic...Jedina sansa da oni zaigraju jeste da oni budu jedina opcija, tj. kad nestane para da se placa ovim igracinama iznad. Meni je nesposoban onaj ko od Kvesica nije doveo postenog lijevog beka.
@pile, a zasto smo onda doveli Zakarica koji ima isti problem kao Dzenis? Zasto smo onda doveli Crnova koji ne moze duel uzeti protiv nekog iz pionira Olimpika?
Amir i Baja su postali igraci zato sto su dobili sansu da igraju. Amir je postao igrac zato sto je sto puta izgubio loptu pred svojim golom, a gledam danas ponajbolji veznjak turske lige koji zna sakriti loptu. Zna zato sto je ucio na svojim greskama. Sjecamo se svi Bajica na pocetku kada je djelovao tromo, izgubljeno, ali je kroz igru shvatio sta je njegova slabost, a sta snaga. Oni su imali srecu samo zato jer nismo imali para da dovodimo isluzene rage, danas bi i oni bili nesposobni za razne strucnjake.
Bajic je odigrao 48 utakmica u nasem dresu i prodao se. Amir je odigrao 36 i on se prodao. Dado je odigrao 64 i najosporavani je nas igrac medju svim navijacima a imao je znaci vise sanse nego ova dvojica. Bit mog posta je da se ne treba baviti njima dvojicom kad se oni nisu bavili sobom nego ovim igracima koji su sad izasli iz juiniora jer oni mogu jos upjeti a ova dvojica ne.
Zakaric i Crnov su dovedeni valjda sto su bili sezonu prije toga najbolja krila lige.
Ja pisao bruku puta ovdje da mi je Dzenis najdrazi nas igrac, jer sam stvarno mislio da moze ali on se oko sebe ne trudi. Nogom u ledja i ako moze sto veci broj cipela.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

damirfile
Kontakt:

pon jun 12, 2017 2:44 pm

Jagodica je lud čovjek općepoznato hahahh

Velahalve
Kontakt:

pon jun 12, 2017 2:44 pm

:rofl: Ma gasi klub, ne znamo ni mi više šta hoćemo

Jaozinho22

pon jun 12, 2017 2:45 pm

pile87 je napisao/la:
pon jun 12, 2017 2:35 pm
Jaozinho22 je napisao/la:
pon jun 12, 2017 2:31 pm
Opet mi je draže gledat Dzenisa i Dadu za platu par stoja do milju i pol nego polovnjake poput Pozdera,Markovića,Uglješe itd da ih ne nabrajam...
Ako se ne mogu dovest BOLJI al BOLJI u svakom smislu te riječi, ne trebaju se ni dovodit nikakvi. Nek oni igraju, a ne njih otjeraš a dovedeš još lošije i skuplje, autobuska stanica Grbavica.
Plus opet pravimo račun bez krčmara, Jagodica Bobica na aparatima. :lol: :lol:
Nije bit Dzenisa i Dade niti Pozdera nego da je njihovo proslo, sansu treba dati ovim sto su izasli iz juniora. Dado i Dzenis su prnuli u sisu.
Jeste @pile bit je ;) Kad malo dublje sagledaš i analiziraš.
Sudeći kako stvari stoje ovi iz juniora neće dobiti šansu, bit ce prica da nam je titula imperativ da mladi ne mogu to iznijet da im fali 20 kila da budu igraci a na njihova mjesta ce se dovest ''strašne menadzerske akvizicije'' Bilalagić Elvisa i ostalih menadzerskih kloceva a ovi će biti otjerani jer nemaju kvalitet. To nam je sva suština. Tu najviše i griješimo, nemamo mu*a jednostavno da damo momku šansu jer on kao mlad gori ne moze biti,moze samo napredovati ili stagnirati.
Evo konrketan primjer Dzenisa, sjecas li se na kojim utakmicama je igrao kao spic.
Onako na prvu,Čelik u Zenici , dao gol,Vitez na Grbavici dao gol i jos 2-3 utakmice. Jbt zadnju protiv Celika igrao zadnjeg veznog :lol:
To nam je bit i suština.
Dokle god se ne budemo vodili politikom kao Dinamo da mladi mora imat prednost naspram ''stranca'' iako su priblizne kvalitete necemo nigdje stici, bar po meni.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Jaozinho22

pon jun 12, 2017 2:47 pm

AsharaK je napisao/la:
pon jun 12, 2017 2:36 pm
Kako moze bit Ugljesa polovnjak a doveden kao najbolji igrac Borca, i uz to je i mlad.
Igrač koji odigra jednu ozbiljnu i dvije poluozbiljne utakmice u sezoni a pritom puni 24 godine ovo ljeto je za mene polovnjak.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Omar500
Moderator
Kontakt:

Bilo je gresaka vezano za mladje igrace i na to se ne treba zmiriti. Ali fakt je da Zeric ne radi na sebi koliko bi trebao, da Mujagic nije htio produziti ugovor iako mu je Slavko u razgovoru nudio minutazu. Imamo sada priliku da ispravmo greske koje smo cinili. Tu je Kemo, Besirevic mora biti druga opcija na beku, Sabanadzovic i Hajdarevic da dobijaju minutazu, zasto ne i Hasanovic. Naravno, sve po zasluzi, mladi igraci moraju na sebi raditi i u klubu moramo imati ljude koji ce ih usmjeravati. Da li ce to biti pomocnici u strucnom stabu koji ce raditi s omladinom uporedo ili neko drugi, ne znam. Za Memiju je kriv klub jer se gurao po neprirodnim pozicijama. Dado se mogao mozda prodati odmah, ali znas ti nas, govorili bi zasto smo ga prodali. On nije nikako napredovao, ima i do njega i do ljudi koji ga nisu usmjeravali, a znamo kakav nam je haos bio u klubu, pa promjene trenera svako malo, gdje nece uticati na igraca.

Mislim da smo naucili na greskama (nazalost svojim). Samo ne treba ici iz krajnosti u krajnost, ne mogu sami omladinci iznijeti teret PL BiH na svojim plucima, a ne treba ni praviti ekipu djuturuma, mahalasa, bez ikakvog motiva. Milan dobio kineske vlasnike, ocekivao svako da ce dovoditi potrosene kapitalce - jok. Budzet za transfere preko 200 miliona, dovode odlicne, mlade igrace, zeljne uspjeha, i uz njih ponekog iskusnijeg. To je pravi recept. Dobri, kvalitetni mladi igraci, sa dobrim radnim navikama, ponasanjem (cujem Ramovic je takav, to nam treba) uz par kapitalaca i iskusnijih igraca. Naci neki balans i to je to.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

pile87
Kontakt:

pon jun 12, 2017 2:49 pm

pon jun 12, 2017 2:45 pm
pile87 je napisao/la:
pon jun 12, 2017 2:35 pm
pon jun 12, 2017 2:31 pm
Opet mi je draže gledat Dzenisa i Dadu za platu par stoja do milju i pol nego polovnjake poput Pozdera,Markovića,Uglješe itd da ih ne nabrajam...
Ako se ne mogu dovest BOLJI al BOLJI u svakom smislu te riječi, ne trebaju se ni dovodit nikakvi. Nek oni igraju, a ne njih otjeraš a dovedeš još lošije i skuplje, autobuska stanica Grbavica.
Plus opet pravimo račun bez krčmara, Jagodica Bobica na aparatima. :lol: :lol:
Nije bit Dzenisa i Dade niti Pozdera nego da je njihovo proslo, sansu treba dati ovim sto su izasli iz juniora. Dado i Dzenis su prnuli u sisu.
Jeste @pile bit je ;) Kad malo dublje sagledaš i analiziraš.
Sudeći kako stvari stoje ovi iz juniora neće dobiti šansu, bit ce prica da nam je titula imperativ da mladi ne mogu to iznijet da im fali 20 kila da budu igraci a na njihova mjesta ce se dovest ''strašne menadzerske akvizicije'' Bilalagić Elvisa i ostalih menadzerskih kloceva a ovi će biti otjerani jer nemaju kvalitet. To nam je sva suština. Tu najviše i griješimo, nemamo mu*a jednostavno da damo momku šansu jer on kao mlad gori ne moze biti,moze samo napredovati ili stagnirati.
Evo konrketan primjer Dzenisa, sjecas li se na kojim utakmicama je igrao kao spic.
Onako na prvu,Čelik u Zenici , dao gol,Vitez na Grbavici dao gol i jos 2-3 utakmice. Jbt zadnju protiv Celika igrao zadnjeg veznog :lol:
To nam je bit i suština.
Dokle god se ne budemo vodili politikom kao Dinamo da mladi mora imat prednost naspram ''stranca'' iako su priblizne kvalitete necemo nigdje stici, bar po meni.
Sustina je ista sta pricamo ali njih dvojica su sami sebe osudili na neuspjeh Sad sam napisao post Dado dobio vise sanse i od Baje i Amira, ok ovdje mu ne valja raja, trener trava, gruba liga pa sta je sa Slovenijom ko mu je tamo branio ? Dzenis deblji od mene, sebe su oni zajebali mene nisu. Njih prekriziti i baviti se Sabanadzivicem i ovim ostalim sto su izasli iz juniora.
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

FKZ1921
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jun 12, 2017 2:50 pm

avlami97 je napisao/la:
pon jun 12, 2017 2:22 pm
FKZ1921 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
pon jun 12, 2017 1:59 pm

Znamo mi dje gonimo, a znaju i ovi drugi dje gone. Tu je problem. Ovi drugi hoce da gone umjesto ovih prvih, a kazu da su Zeljovci, a ako vec jesu neka se pridruze i pomognu, umjesto sto okolo olajavaju i nece da dolaze na tekme. Valjda im iz ponizenja sjediti kraj Svabe, Mise, Maria Stanica, Sabana...

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Dobro dežurni stražar ,dje gonimo?
Evo danas počele pripreme za narednu sezonu.
Sa kojim timom i kojim ciljevima ulazimo u istu?
Bit ces blagovremeno obavijesten, kao i ostali navijaci, sponzori i prijatelji Kluba. Danas je ljekarski pregled. Sutra prozivka i obracanje nadleznih po tim pitanjima. I nisam ja strazar, ja sam diverzant, barem u ratu bio.

Evo da i ja tebi postavim pitanje. Ne znam, ko i zasto otjera Adzema, covjeka koji je gurn'o djecu u vatru i osvojio vise bodova u svojoj polusezoni od nesudjenog nasljednika na klupi. Znamo da je Memic trebao biti trener drugu polusezonu, a bio je Oda.

Ko i zasto je smjenio Adzema, nakon dobrih rezultata, promovisanja juniora i novog sistema 4-1-4-1?
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Ko je koga smijenio,to je tehnicko pitanje i to se zna. Vidis ko je vodio struku u to vrijeme,vidis ko je bio predsjednik UO i znace onaj koga to interesuje.
Cini mi se da je ovdje poenta na ovom:...navijaci,sponzori i prijatelji kluba... U tom slucaju sam siguran da cu biti obavjesten jer spadam u sve tri nabrojane skupine.

Jaozinho22

pon jun 12, 2017 2:51 pm

S tim se slazem @pile, međutim mislim da će priča otić u drugom pravcu.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

mirzza
Kontakt:

pon jun 12, 2017 2:53 pm

Bravo Sergejevicu. Treba deckima dati sansu, neki od njih ce raditi na ispravljanju svojih gresaka, drugi nece. Prvi ce putem Amira, Dzeke, Baje, a drugi putem Dzipa i slicnih dzipica.
Draze mi je gledati Dadu nego Markovica i draze Dzenisa na klupi nego Nikolica a mislim da su i jeftiniji od ovih pojacanja.
Mujagic da je bio na klupi dao bi vise golova nego Stevo Nikolic kojeg jako postujem, i igru koju ima kada udje i profesionalan odnos prema dresu i sve, ali mislim da sa svojim godinama i primanjima koje ima jednostavno pojeo mjesto Mujagi.
Volio bih vidjeti u vezi Ugljesu i Dadu, makar pripremnu tekmu i dodati im Blagoju cisto da vidimo na sta bi to licilo jer njih dvojica kada hoce imaju dosta prostora za napredak.
Iako pile kojeg isto tako uvazavam kaze da su prnuli u sisu, ja kazem da su i Markovic i Blagoje i Husic, Bevab, Toskas i kompanija prdili po sisama godinama pa se skrasise u Zelji.
Od tih prdaca u sisu vise volim gledati domace nego otpadke koji su ovdje dosli samo da poberu pare.

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 12, 2017 2:56 pm

Omar500 je napisao/la:
Bilo je gresaka vezano za mladje igrace i na to se ne treba zmiriti. Ali fakt je da Zeric ne radi na sebi koliko bi trebao, da Mujagic nije htio produziti ugovor iako mu je Slavko u razgovoru nudio minutazu. Imamo sada priliku da ispravmo greske koje smo cinili. Tu je Kemo, Besirevic mora biti druga opcija na beku, Sabanadzovic i Hajdarevic da dobijaju minutazu, zasto ne i Hasanovic. Naravno, sve po zasluzi, mladi igraci moraju na sebi raditi i u klubu moramo imati ljude koji ce ih usmjeravati. Da li ce to biti pomocnici u strucnom stabu koji ce raditi s omladinom uporedo ili neko drugi, ne znam. Za Memiju je kriv klub jer se gurao po neprirodnim pozicijama. Dado se mogao mozda prodati odmah, ali znas ti nas, govorili bi zasto smo ga prodali. On nije nikako napredovao, ima i do njega i do ljudi koji ga nisu usmjeravali, a znamo kakav nam je haos bio u klubu, pa promjene trenera svako malo, gdje nece uticati na igraca.

Mislim da smo naucili na greskama (nazalost svojim). Samo ne treba ici iz krajnosti u krajnost, ne mogu sami omladinci iznijeti teret PL BiH na svojim plucima, a ne treba ni praviti ekipu djuturuma, mahalasa, bez ikakvog motiva. Milan dobio kineske vlasnike, ocekivao svako da ce dovoditi potrosene kapitalce - jok. Budzet za transfere preko 200 miliona, dovode odlicne, mlade igrace, zeljne uspjeha, i uz njih ponekog iskusnijeg. To je pravi recept. Dobri, kvalitetni mladi igraci, sa dobrim radnim navikama, ponasanjem (cujem Ramovic je takav, to nam treba) uz par kapitalaca i iskusnijih igraca. Naci neki balans i to je to.
Ja sam Zeru branio kad su ovdje pisali Zera stalno povrijedjen, pa ode za repku i takve price kad su bile.
Medjutim, kad su mi neki kadeti nasi rekli da decko vise posjecuje Bakus nego ista drugo sve mi je jasno bilo. Pitali ga oni hoces na derbi na Grbavici, on rekao, ma kakvi gdje cu to gledat odo u Bakus.
Ti njemu na slikama vidis kako je bezvoljan. Iz Konzuma slike on nekakav nikakav, ne smije se, ne znam stvarno sta s tim deckom.

Uvjek sam da djeca nasa igraju, jer smo se busali u prsa kad su nam djeca osvojila 2. mjesto i haman Standarda izbacili. Tokom sezone kad su se sastavi na forumu pisali, ja sam cesto pitao pa gdje vam je Zera sto se on ne stavi ovo ono. Medjutim poslije ove price, pao mi je mnogo u ocima.

pile87
Kontakt:

pon jun 12, 2017 2:57 pm

To ne mozes znati osim ako si vidovit a koliko ja znam nisi.
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

sajo10
Kontakt:

pon jun 12, 2017 2:58 pm

mirzza je napisao/la:
pon jun 12, 2017 2:53 pm
Bravo Sergejevicu. Treba deckima dati sansu, neki od njih ce raditi na ispravljanju svojih gresaka, drugi nece. Prvi ce putem Amira, Dzeke, Baje, a drugi putem Dzipa i slicnih dzipica.
Draze mi je gledati Dadu nego Markovica i draze Dzenisa na klupi nego Nikolica a mislim da su i jeftiniji od ovih pojacanja.
Mujagic da je bio na klupi dao bi vise golova nego Stevo Nikolic kojeg jako postujem, i igru koju ima kada udje i profesionalan odnos prema dresu i sve, ali mislim da sa svojim godinama i primanjima koje ima jednostavno pojeo mjesto Mujagi.
Volio bih vidjeti u vezi Ugljesu i Dadu, makar pripremnu tekmu i dodati im Blagoju cisto da vidimo na sta bi to licilo jer njih dvojica kada hoce imaju dosta prostora za napredak.
Iako pile kojeg isto tako uvazavam kaze da su prnuli u sisu, ja kazem da su i Markovic i Blagoje i Husic, Bevab, Toskas i kompanija prdili po sisama godinama pa se skrasise u Zelji.
Od tih prdaca u sisu vise volim gledati domace nego otpadke koji su ovdje dosli samo da poberu pare.
Haha pa ako je ikome data sansa, to je Sadikovicu i Beganovicu haha. Zajedno imaju skoro 150 nastupa za klub. Amir je dosta bilo dvadesetak meceva da se proda za milion km. Nemojte biti naivni. Pravog talenta prepoznas poslije jednog meca i vidis ima li tu potencijala ili ne. Ali eto kod nas neko nabije 50 nastupa i opet mu se sansa nije dala hahaha. Oj Boze

Jaozinho22

pile87 je napisao/la:
Ili ako već nisi imao loše iskustvo s tim, a ja koliko znam, jesmo. :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

ponosannavas
Kontakt:

pon jun 12, 2017 2:59 pm

pile87 je napisao/la:
pon jun 12, 2017 2:41 pm
sergejevic je napisao/la:
pon jun 12, 2017 2:32 pm
Pa jesu nesposobni Dzenis, Dado, Memija, Zeric lijen, Mujagic supak, Osmankovic previse mlad. Nesposobni su istim onim ljudima kojima su pojacanja Bevab, Husic, Stojanovic, Pozder, Secerovic, Lazic, Djermanovic, Toskas, Hervas... Sutra ce biti nesposobni i Sabanadzovic, Hrvanovic, Hajdarevic, Velic, Krsic...Jedina sansa da oni zaigraju jeste da oni budu jedina opcija, tj. kad nestane para da se placa ovim igracinama iznad. Meni je nesposoban onaj ko od Kvesica nije doveo postenog lijevog beka.
@pile, a zasto smo onda doveli Zakarica koji ima isti problem kao Dzenis? Zasto smo onda doveli Crnova koji ne moze duel uzeti protiv nekog iz pionira Olimpika?
Amir i Baja su postali igraci zato sto su dobili sansu da igraju. Amir je postao igrac zato sto je sto puta izgubio loptu pred svojim golom, a gledam danas ponajbolji veznjak turske lige koji zna sakriti loptu. Zna zato sto je ucio na svojim greskama. Sjecamo se svi Bajica na pocetku kada je djelovao tromo, izgubljeno, ali je kroz igru shvatio sta je njegova slabost, a sta snaga. Oni su imali srecu samo zato jer nismo imali para da dovodimo isluzene rage, danas bi i oni bili nesposobni za razne strucnjake.
Bajic je odigrao 48 utakmica u nasem dresu i prodao se. Amir je odigrao 36 i on se prodao. Dado je odigrao 64 i najosporavani je nas igrac medju svim navijacima a imao je znaci vise sanse nego ova dvojica. Bit mog posta je da se ne treba baviti njima dvojicom kad se oni nisu bavili sobom nego ovim igracima koji su sad izasli iz juiniora jer oni mogu jos upjeti a ova dvojica ne.
Zakaric i Crnov su dovedeni valjda sto su bili sezonu prije toga najbolja krila lige.
Ja pisao bruku puta ovdje da mi je Dzenis najdrazi nas igrac, jer sam stvarno mislio da moze ali on se oko sebe ne trudi. Nogom u ledja i ako moze sto veci broj cipela.
Vala @sergejevicu ja se ne sjecam da je Amir ikad izgubio loptu. Gubio ih je Blagojević i pravio šanse protivničkim ekipama čak i tad kad je sa Amirom igrao. Dado je pokazao u Evropi da može. I sad mislim da ako će biti Bekrić i Marković tu, ja sam radije za novu šansu Dadi. Isto i u napadu. Ako ć enIkolić ostati prije bih volio da Began tu bude. Ni Nikolić ništa brži nije. Jest iskustvo da ga zabije kad treba, ali što se mene tiče i ne mora jer i sa Beganom možemo Evropu izboriti. Činjenica je da su Dado i Began sklonjeni zbog nekih istrošenih igrača. Nikolić je čak i najoblji od njih pa mi bezveze što čovjeka uzeh u usta, ali samo dajem primjer u kojem pravcu trebamo ići jer Began još pet sezona može igrati, a NIkolić još samo jednu. Ali opet ako biram između Hrvanovića i Begana, za Hrvanovića sam. Između Šabana i Dade za Šabana. Pitanje je samo kakvu ćemo ekipu imati. Od tog zavisi hoće li mi i trebaju li Dado i Began biti u ekipi. Negdje sam između vas dvojice sa razmišljanjem. Jeste Dado imao više šanse od BAje i AMira i u pravu je @pile, ali neki sazrijevaju ranije a neki kasnije. Ali i kvalitet je na strani Baje i Amira čim su se izborili ranije sa sobom. TO se vidi i sa ovim odlascima u Inostranstvo. Ova dvojica se odmah snađoše, a Dado opet kaska. Mada je bio na posudbi i vjerovatno nisu puno računali na njega. Još mi one njegove tekme i z Evrope u glavi i mislim da treba dobiti šansu, ali ne po svaku cijenu.
Zadnja izmjena: ponosannavas, dana/u pon jun 12, 2017 3:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.

pile87
Kontakt:

pon jun 12, 2017 3:00 pm

pile87 je napisao/la:
Ili ako već nisi imao loše iskustvo s tim, a ja koliko znam, jesmo. :kafa:
Nije to iskustvo Dado nije igrac i nikad nece biti. Nisu svi Amir i Baja.
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

Bosnia

pon jun 12, 2017 3:03 pm

Ko je sluzbeno do sada dosao, a ko otisao do danas?

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava