Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 12, 2017 2:05 pm

Vrag je napisao/la:
pon jun 12, 2017 1:57 pm
storm_raider je napisao/la:
pon jun 12, 2017 1:43 pm
Mujagic?? Ponudjeno mu je, odbio je. Zavrsice u Maleziji 2 sezone i mozda karijeru zavrsi u Olimpiji. Nazalost kao i Sadikovic, a tu i tamo se prozivao Kostic sto "zeljinom djetetu, Sadikovicu ne da da igra".
To menadzeri prozivaju, ni jedan da se sjeti da lijepo objasni svom igracu da bez truda i rada ne moze i nece uspjeti. Kakav god on talenat imao. Ali hajde bitno je proglasiti Zerica najvecim talentom, a sto je lijen ko ***** nikom nista.
Bas tako. Menadzeri i par strucnjaka. Svi mi bismo voljeli da oni uspiju, ali bez treninga nista. I to krvavog. Kazu da je Zera strasan talenat, ali ako ne bude trenirao nista od njega nece biti. A ima oko sebe mnogo primjera sta se desava i sa jednima i sa drugima. Raduju ova djeca sto svakog dana trce u Vilsonovom. Vidjam ih i po teretanama.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Grbavica
Kontakt:

pon jun 12, 2017 2:07 pm

Oni misle da se sve zavrsava sa potpisom ugovora. Misle da se vise ne mora trenirati i da si uspio u zivotu.
A ustvari si na pocetku.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

FKZ1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jun 12, 2017 2:09 pm

avlami97 je napisao/la:
pon jun 12, 2017 1:59 pm
pile87 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:
pon jun 12, 2017 1:44 pm

Oni su pokazali da imaju kvalitet za nas...
To što mi ne znamo dje gonimo,a kad ne znaš dje gonis svejedno je ko goni,to je sasvim drugi problem.
Gdje su pokazali, meni je Dado bio simpatican a Dzenis bas gotivan nikad nisam nista napisao ni rekao protiv njih, ali je komplet stadion izlazio sa pricom da Dado nije isprljao dres. Sto je ocigledno uticalo na njega te je igrao jos gore. Momak vukao povredu plus psihicki rastrojen i kao takav je kvalitet za nas? Plus nisu napredovali ni jedan ni drugi ni milimetra niko im nije mogao braniti da rade na sebi.
Pricaj ti to nekom drugom da su kvalitet za nas.
Znamo mi dje gonimo, a znaju i ovi drugi dje gone. Tu je problem. Ovi drugi hoce da gone umjesto ovih prvih, a kazu da su Zeljovci, a ako vec jesu neka se pridruze i pomognu, umjesto sto okolo olajavaju i nece da dolaze na tekme. Valjda im iz ponizenja sjediti kraj Svabe, Mise, Maria Stanica, Sabana...

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Dobro dežurni stražar ,dje gonimo?
Evo danas počele pripreme za narednu sezonu.
Sa kojim timom i kojim ciljevima ulazimo u istu?

Brkoo
Kontakt:

pon jun 12, 2017 2:19 pm

Meni nema goreg pitanja od ovog koji je cilj za narednu sezonu? Pa valjda je logicno da je najboljem klubu u drzavi cilj da osvoji oba trofeja. Hocemo li to uraditi je druga stvar, ali uvijek to mora biti prioritet i cilj..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u pon jun 12, 2017 2:20 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

cikazubo
Kontakt:

pon jun 12, 2017 2:20 pm

Gdje ti goniš u narednom periodu kad je Željo u pitanju, hoćeš li opet radikalno mijenjati kurs, ili možda nestati opet kad se mi kao navijači radujemo rezultatima kao u Mo ili nas nešto novo čeka ?
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u pon jun 12, 2017 2:21 pm, ukupno mijenjano 1 put.

damirfile
Kontakt:

Saće tebi se Slavko javiti da ti kaže koji su ciljevi i na koga računa samo sacekaj na .

FaraonTM
Kontakt:

Velahalve je napisao/la:
pon jun 12, 2017 1:58 pm
FaraonTM je napisao/la:
pon jun 12, 2017 1:53 pm
Beganović je proljetni dio sezone 14/15 + Ferencvaros bio veoma dobar, Dado je bio solidan u sezoni 14/15, dok je Europu odigrao maestralno. Kasnije su obojica, kao i čitava ta ekipa, pali na početku ligaške sezone 15/16, ona loša serija sa Odom, dolazak Sablje, izgubili su se u toj zbrci jbg.
Kakav ba Beganović, on veze s vezom nema, prvo momak od 20god se zapusti, ima guzove ko moja nana-razvaljena, trči na 100metara 32 sekunde, mogu je po onom svom selu trčati i raditi na sebi i bilo bi nešto od njega, hoću Žerića i malog Šabanadžovića da vidim, ovi su imali priliku i boljela ih je neka stvar za istu
Govorim samo o prošlosti i o tome kako su i jedan i drugi pokazali svoj kvalitet u jednom trenutku, ne garantujem da danas nisu lošiji igrači nego što su bili prije dvije godine. Al' mislim da su i jedan i drugi bolja opcija nego neki srpski i hrvatski polovnjaci koji dođu u klub samo uzeti pare i drkati qurac na terenu. Da se razumijemo, rezervna opcija.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jun 12, 2017 2:22 pm

FKZ1921 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
pon jun 12, 2017 1:59 pm
pile87 je napisao/la:
Gdje su pokazali, meni je Dado bio simpatican a Dzenis bas gotivan nikad nisam nista napisao ni rekao protiv njih, ali je komplet stadion izlazio sa pricom da Dado nije isprljao dres. Sto je ocigledno uticalo na njega te je igrao jos gore. Momak vukao povredu plus psihicki rastrojen i kao takav je kvalitet za nas? Plus nisu napredovali ni jedan ni drugi ni milimetra niko im nije mogao braniti da rade na sebi.
Pricaj ti to nekom drugom da su kvalitet za nas.
Znamo mi dje gonimo, a znaju i ovi drugi dje gone. Tu je problem. Ovi drugi hoce da gone umjesto ovih prvih, a kazu da su Zeljovci, a ako vec jesu neka se pridruze i pomognu, umjesto sto okolo olajavaju i nece da dolaze na tekme. Valjda im iz ponizenja sjediti kraj Svabe, Mise, Maria Stanica, Sabana...

Dobro dežurni stražar ,dje gonimo?
Evo danas počele pripreme za narednu sezonu.
Sa kojim timom i kojim ciljevima ulazimo u istu?
Bit ces blagovremeno obavijesten, kao i ostali navijaci, sponzori i prijatelji Kluba. Danas je ljekarski pregled. Sutra prozivka i obracanje nadleznih po tim pitanjima. I nisam ja strazar, ja sam diverzant, barem u ratu bio.

Evo da i ja tebi postavim pitanje. Ne znam, ko i zasto otjera Adzema, covjeka koji je gurn'o djecu u vatru i osvojio vise bodova u svojoj polusezoni od nesudjenog nasljednika na klupi. Znamo da je Memic trebao biti trener drugu polusezonu, a bio je Oda.

Ko i zasto je smjenio Adzema, nakon dobrih rezultata, promovisanja juniora i novog sistema 4-1-4-1?

Zadnja izmjena: avlami97, dana/u pon jun 12, 2017 2:22 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Grbavica
Kontakt:

pon jun 12, 2017 2:22 pm

Ja se nekako ne sjecam da smo mi ikad imali neki jasan cilj tipa "ove godine je titula cilj, kao i promovisanje 3 juniora u prvom timu" (osim orosle sezone kad je sve to najavljeno)
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 12, 2017 2:25 pm

slika

Kuda idemo!? Idemo nigdje, Bamboocha!

pile87
Kontakt:

pon jun 12, 2017 2:26 pm

FaraonTM je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:
pon jun 12, 2017 1:58 pm
FaraonTM je napisao/la:
pon jun 12, 2017 1:53 pm
Beganović je proljetni dio sezone 14/15 + Ferencvaros bio veoma dobar, Dado je bio solidan u sezoni 14/15, dok je Europu odigrao maestralno. Kasnije su obojica, kao i čitava ta ekipa, pali na početku ligaške sezone 15/16, ona loša serija sa Odom, dolazak Sablje, izgubili su se u toj zbrci jbg.
Kakav ba Beganović, on veze s vezom nema, prvo momak od 20god se zapusti, ima guzove ko moja nana-razvaljena, trči na 100metara 32 sekunde, mogu je po onom svom selu trčati i raditi na sebi i bilo bi nešto od njega, hoću Žerića i malog Šabanadžovića da vidim, ovi su imali priliku i boljela ih je neka stvar za istu
Govorim samo o prošlosti i o tome kako su i jedan i drugi pokazali svoj kvalitet u jednom trenutku, ne garantujem da danas nisu lošiji igrači nego što su bili prije dvije godine. Al' mislim da su i jedan i drugi bolja opcija nego neki srpski i hrvatski polovnjaci koji dođu u klub samo uzeti pare i drkati qurac na terenu. Da se razumijemo, rezervna opcija.
Mogao je Dzenis sigurno pa mozda i Dado. Ali nije niko kriv Dzenisu sto ima problem sa kilazom, to je do njega ili sto je Dadu strah fizickog kontakta takvu barijeru je morao sam srusiti. Ljudi se zanose da su svi Amir i Baja, nisu oni su radili na sebi i imali srece ali prvenstvano radili na sebi.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

KrajPrice
Kontakt:

pon jun 12, 2017 2:29 pm

Zec dobrodosao!
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

pon jun 12, 2017 2:29 pm

Gotov ljekarski za Zekana.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Jaozinho22

pon jun 12, 2017 2:31 pm

Opet mi je draže gledat Dzenisa i Dadu za platu par stoja do milju i pol nego polovnjake poput Pozdera,Markovića,Uglješe itd da ih ne nabrajam...
Ako se ne mogu dovest BOLJI al BOLJI u svakom smislu te riječi, ne trebaju se ni dovodit nikakvi. Nek oni igraju, a ne njih otjeraš a dovedeš još lošije i skuplje, autobuska stanica Grbavica.
Plus opet pravimo račun bez krčmara, Jagodica Bobica na aparatima. :lol: :lol:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Leon_Professional
Kontakt:

A jesu li papiri ?!

P.S hoce li biti kakav video s ljekarskih, ono u stilu velikih klubova :D
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u pon jun 12, 2017 2:33 pm, ukupno mijenjano 1 put.

sergejevic

pon jun 12, 2017 2:32 pm

Pa jesu nesposobni Dzenis, Dado, Memija, Zeric lijen, Mujagic supak, Osmankovic previse mlad. Nesposobni su istim onim ljudima kojima su pojacanja Bevab, Husic, Stojanovic, Pozder, Secerovic, Lazic, Djermanovic, Toskas, Hervas... Sutra ce biti nesposobni i Sabanadzovic, Hrvanovic, Hajdarevic, Velic, Krsic...Jedina sansa da oni zaigraju jeste da oni budu jedina opcija, tj. kad nestane para da se placa ovim igracinama iznad. Meni je nesposoban onaj ko od Kvesica nije doveo postenog lijevog beka.
@pile, a zasto smo onda doveli Zakarica koji ima isti problem kao Dzenis? Zasto smo onda doveli Crnova koji ne moze duel uzeti protiv nekog iz pionira Olimpika?
Amir i Baja su postali igraci zato sto su dobili sansu da igraju. Amir je postao igrac zato sto je sto puta izgubio loptu pred svojim golom, a gledam danas ponajbolji veznjak turske lige koji zna sakriti loptu. Zna zato sto je ucio na svojim greskama. Sjecamo se svi Bajica na pocetku kada je djelovao tromo, izgubljeno, ali je kroz igru shvatio sta je njegova slabost, a sta snaga. Oni su imali srecu samo zato jer nismo imali para da dovodimo isluzene rage, danas bi i oni bili nesposobni za razne strucnjake.

pile87
Kontakt:

pon jun 12, 2017 2:35 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Opet mi je draže gledat Dzenisa i Dadu za platu par stoja do milju i pol nego polovnjake poput Pozdera,Markovića,Uglješe itd da ih ne nabrajam...
Ako se ne mogu dovest BOLJI al BOLJI u svakom smislu te riječi, ne trebaju se ni dovodit nikakvi. Nek oni igraju, a ne njih otjeraš a dovedeš još lošije i skuplje, autobuska stanica Grbavica.
Plus opet pravimo račun bez krčmara, Jagodica Bobica na aparatima. :lol: :lol:
Nije bit Dzenisa i Dade niti Pozdera nego da je njihovo proslo, sansu treba dati ovim sto su izasli iz juniora. Dado i Dzenis su prnuli u sisu.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Jaozinho22

pon jun 12, 2017 2:35 pm

sergejevic je napisao/la:
pon jun 12, 2017 2:32 pm
Pa jesu nesposobni Dzenis, Dado, Memija, Zeric lijen, Mujagic supak, Osmankovic previse mlad. Nesposobni su istim onim ljudima kojima su pojacanja Bevab, Husic, Stojanovic, Pozder, Secerovic, Lazic, Djermanovic, Toskas, Hervas... Sutra ce biti nesposobni i Sabanadzovic, Hrvanovic, Hajdarevic, Velic, Krsic...Jedina sansa da oni zaigraju jeste da oni budu jedina opcija, tj. kad nestane para da se placa ovim igracinama iznad. Meni je nesposoban onaj ko od Kvesica nije doveo postenog lijevog beka.
@pile, a zasto smo onda doveli Zakarica koji ima isti problem kao Dzenis? Zasto smo onda doveli Crnova koji ne moze duel uzeti protiv nekog iz pionira Olimpika?
Amir i Baja su postali igraci zato sto su dobili sansu da igraju. Amir je postao igrac zato sto je sto puta izgubio loptu pred svojim golom, a gledam danas ponajbolji veznjak turske lige koji zna sakriti loptu. Zna zato sto je ucio na svojim greskama. Sjecamo se svi Bajica na pocetku kada je djelovao tromo, izgubljeno, ali je kroz igru shvatio sta je njegova slabost, a sta snaga. Oni su imali srecu samo zato jer nismo imali para da dovodimo isluzene rage, danas bi i oni bili nesposobni za razne strucnjake.
U Plavu Seharu, dede mi. :klanjase: :klanjase: :klanjase: :klanjase:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jun 12, 2017 2:36 pm

Kako moze bit Ugljesa polovnjak a doveden kao najbolji igrac Borca, i uz to je i mlad.
Željezničar ante portas !

ChWilla
Kontakt:

pon jun 12, 2017 2:37 pm

amir je čim je krenuo startati postao jedan od najboljih igrača. on gubio lopte a mi trpili? jašta smo. nismo i ne bi trpili - ni u toj situaciji kakva je bila. ovdje se zvalo samoubistvom što ulazimo u nastavak sa njim kao starterom, a čelnici isto tako zvali nesposobnim, samo iz potpuno suprotnog razloga.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava