Ima neki iz srbije,mujic mislim,zaboravio ako mi vjerujesAmidza je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 12:37 amJasarevic i Subic su bili prva i druga opcija na lijevom beku. Znamo li koje su ostale?
Stanu zavaljivat na lijevom beku (koliko god dobro odigrao vecinu vremena, pogotovo naprijed), a Sinisu ostavljat desno kao prvu (jedinu) opciju je po meni neozbiljno.
Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 1:05 amMa "problem" je sto Zeljo placa porez i tako ispada "budala" pored svih koji ne placaju.
Samo u BiH moze Borac doci iz druge lige dovesti skupe igrace. Te Veselinovic, te Galesic, te Dujakovic, te neki Parizanov bivsi, te sad i Subic.
@Godison necu da ulazim to gdje je njemu ljepse, vjerovatno gore, ali glupo je ovo sve u ovoj drzavi.
Povrh svega nama dodje porezna a nikom ne smije drugo.
Jest da smo postenim radom doveli sponzore, Sport klub i nek smo, tako i treba radit, ali boli sto drugi tako ne rade i sto im se dozvoljava da to rade.
Doveli smo sponzore, stabilni smo ali taj posten rad se kolko toliko ne vidi kod igraca. Draze je nekim debilima dobiti na ruke vise para nego da ima sve lijepo placene doprinose. Ma bjezi samo u Bosni raspali klubovi imaju vise ponuditi igracima od najveceg kluba u BiH.
Nemojte me pogresno staviti ovo nije kritika klubu ili sta, ovo je konstatacija i frustracija radi jebene drzave.
pjevat će on daj samo minut dvaLeon_Professional je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 1:12 amMoze li do petka?!![]()
Treba i razumjeti ove igrace koji imaju neku semu vani. Samo se postaviti u njihov polozaj. Svako bi isao odavde.
Pa nemozes gledati tako. Sta ako je njemu (sto je i logicno) ljepse i ugodnije igrati u rodnom kraju i biti kod svoje familije, nego u Sarajevu. To je ako nema nikakvi ambicija da igra Evropu, da osvaja trofeje itd. Nije sve bas tako crno i bijelo kako lici.
Ma razumljivo sve, samo treba smiriti i pogledati obje strane.LARS1921 je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 1:15 ampjevat će on daj samo minut dvaLeon_Professional je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 1:12 amMoze li do petka?!![]()
Treba i razumjeti ove igrace koji imaju neku semu vani. Samo se postaviti u njihov polozaj. Svako bi isao odavde.
19 ili 20 juna moramo poslat spisak igrača, a onda možemo samo jednu izmjenu izvršiti 24 sata prije tekme
a on bi u inostranstvo, hej ljudino, nije ti ovo južni vjetar
sajo10 je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 1:20 amPa nemozes gledati tako. Sta ako je njemu (sto je i logicno) ljepse i ugodnije igrati u rodnom kraju i biti kod svoje familije, nego u Sarajevu. To je ako nema nikakvi ambicija da igra Evropu, da osvaja trofeje itd. Nije sve bas tako crno i bijelo kako lici.
Ma ne mislim tako, meni se Subic gadi radi nekih stvari koje nemaju veze s fudbalom i ne bih volio da dodje. Samo govorim da ekipa mora imati barem jednog lijevog beka. Cak i u PLBiH. To je pod moranje. Tu je Besirevic i on moze biti neka alternative s klupe, za sad i ove godine, pa i Stana moze odigrat lijevog beka ako nekad zatreba, ali moramo imat jednog igraca koji je upravo to - lijevi bek i koji je spreman da igra odmah.GoodisonPark je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 12:46 amNeozbiljno a na tu foru imali titulu haman u džepu, još stigli yeben zaostatak..Amidza je napisao/la: Jasarevic i Subic su bili prva i druga opcija na lijevom beku. Znamo li koje su ostale?
Stanu zavaljivat na lijevom beku (koliko god dobro odigrao vecinu vremena, pogotovo naprijed), a Sinisu ostavljat desno kao prvu (jedinu) opciju je po meni neozbiljno.
Najlakše je naše podcjenjivati a tuđe dizati u nebesa.. Vidim da svi dižete Subića ali pitanje je kakav će posle svega biti sa "glavom i hroničnom povredom"? Potpisao za Partizan(vrhunac karijere) i onda se kali u Slobodi, koja nije ni blizu evrope bila ove godine, ako sad ode u Borac on se faktički vraća na početak puta a tada se vrlo lako krene i stranputicom..
Budimo realni i umjereni u svemu..
Da sam otisao vani iz Zelje te da se vracam na posudbu u PLBiH, nema tog kluba u koji bih otisao a da imam ponudu Zelje, koliko god novaca mi ovi davali.
treba gledati širu slikuKospicar je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 1:13 amLeon_Professional je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 1:05 amMa "problem" je sto Zeljo placa porez i tako ispada "budala" pored svih koji ne placaju.
Samo u BiH moze Borac doci iz druge lige dovesti skupe igrace. Te Veselinovic, te Galesic, te Dujakovic, te neki Parizanov bivsi, te sad i Subic.
@Godison necu da ulazim to gdje je njemu ljepse, vjerovatno gore, ali glupo je ovo sve u ovoj drzavi.
Povrh svega nama dodje porezna a nikom ne smije drugo.
Jest da smo postenim radom doveli sponzore, Sport klub i nek smo, tako i treba radit, ali boli sto drugi tako ne rade i sto im se dozvoljava da to rade.
Doveli smo sponzore, stabilni smo ali taj posten rad se kolko toliko ne vidi kod igraca. Draze je nekim debilima dobiti na ruke vise para nego da ima sve lijepo placene doprinose. Ma bjezi samo u Bosni raspali klubovi imaju vise ponuditi igracima od najveceg kluba u BiH.
Nemojte me pogresno staviti ovo nije kritika klubu ili sta, ovo je konstatacija i frustracija radi jebene drzave.
+1
Ma to brate samo u Bosni ima. Zalosno.exbabilon je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 1:48 amMa.nije stvar samo para. Pare koje fudbaleri sanjaju ne nudi ni Zeljo ni Borac. Stvar je perspektive.
Najbolji igraci Borca opet ce molit Boga da ih primjeti neko iz Zelje, Sarajeva i Zrinjskog ne bi li dosli na visi nivo i odatle se prodali negdje. Tom Subicu ce poslije Borca opet vrhunac biti najbolji klubovi u BiH, a ako se u Zelji pokaze moze dobiti ponude i za vani. Iz Borca tesko.
Suma sumarum, da se borimo za Subica sa klubovima s kojima smo se borili za titulu, normala. Ako ponude vise nek im ode. A Borac da ga preotme, to je po meni lose.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk