Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 12, 2017 12:58 am

i on i sinan imaju dva i po dana da dođu, ako ne dođu nek idu u čačak i igraju

Kospicar
Kontakt:

pon jun 12, 2017 12:59 am

Ma meni iskreno nije jasno kako u svakom transfer roku "zelimo" dovesti Subica i nikad ne dovedemo. Jel to fakat tolika muka, kako Sloboda moze a mi ne mozemo, jos ako ga Borac dovede..
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 12, 2017 1:05 am

Ma "problem" je sto Zeljo placa porez i tako ispada "budala" pored svih koji ne placaju.
Samo u BiH moze Borac doci iz druge lige dovesti skupe igrace. Te Veselinovic, te Galesic, te Dujakovic, te neki Parizanov bivsi, te sad i Subic.
@Godison necu da ulazim to gdje je njemu ljepse, vjerovatno gore, ali glupo je ovo sve u ovoj drzavi.
Povrh svega nama dodje porezna a nikom ne smije drugo.
Jest da smo postenim radom doveli sponzore, Sport klub i nek smo, tako i treba radit, ali boli sto drugi tako ne rade i sto im se dozvoljava da to rade.
Doveli smo sponzore, stabilni smo ali taj posten rad se kolko toliko ne vidi kod igraca. Draze je nekim debilima dobiti na ruke vise para nego da ima sve lijepo placene doprinose. Ma bjezi samo u Bosni raspali klubovi imaju vise ponuditi igracima od najveceg kluba u BiH.

Nemojte me pogresno staviti ovo nije kritika klubu ili sta, ovo je konstatacija i frustracija radi jebene drzave.

pestabudimpesta
Kontakt:

pon jun 12, 2017 1:09 am

Amidza je napisao/la:
pon jun 12, 2017 12:37 am
Jasarevic i Subic su bili prva i druga opcija na lijevom beku. Znamo li koje su ostale?

Stanu zavaljivat na lijevom beku (koliko god dobro odigrao vecinu vremena, pogotovo naprijed), a Sinisu ostavljat desno kao prvu (jedinu) opciju je po meni neozbiljno.
Ima neki iz srbije,mujic mislim,zaboravio ako mi vjerujes
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

GoodisonPark
Kontakt:

pon jun 12, 2017 1:10 am

Koga nema bez njega se mora.

Ne brinem se ni najmanje, ko dođe - dobro došao.

Mi smo i sa ovom ekipom imali sve u svojim rukama, poraditi na momentumu trke, zalaganja, pristupa utakmicama, riješiti te stvari i samim tim ćemo napredovati neki fin procenat.

Leon, doći će to sve vrlo brzo na svoje. Nismo mi budale što radimo ovako sve ostale to čeka danas - sutra, svim malverzacijama će se stati u kraj, to je neminovnost..
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 12, 2017 1:12 am

LARS1921 je napisao/la:
Moze li do petka?! :lol:

Treba i razumjeti ove igrace koji imaju neku semu vani. Samo se postaviti u njihov polozaj. Svako bi isao odavde.

Kospicar
Kontakt:

pon jun 12, 2017 1:13 am

Leon_Professional je napisao/la:
Ma "problem" je sto Zeljo placa porez i tako ispada "budala" pored svih koji ne placaju.
Samo u BiH moze Borac doci iz druge lige dovesti skupe igrace. Te Veselinovic, te Galesic, te Dujakovic, te neki Parizanov bivsi, te sad i Subic.
@Godison necu da ulazim to gdje je njemu ljepse, vjerovatno gore, ali glupo je ovo sve u ovoj drzavi.
Jest da smo postenim radom doveli sponzore, Sport klub i nek smo, tako i treba radit, ali boli sto drugi tako ne rade i sto im se dozvoljava da to rade.
Doveli smo sponzore, stabilni smo ali taj posten rad se kolko toliko ne vidi kod igraca. Draze je nekim debilima dobiti na ruke vise para nego da ima sve lijepo placene doprinose. Ma bjezi samo u Bosni raspali klubovi imaju vise ponuditi igracima od najveceg kluba u BiH.

Nemojte me pogresno staviti ovo nije kritika klubu ili sta, ovo je konstatacija i frustracija radi jebene drzave.

+1
Ivica Osim

LARSSON
Kontakt:

pon jun 12, 2017 1:15 am

LARS1921 je napisao/la:

Treba i razumjeti ove igrace koji imaju neku semu vani. Samo se postaviti u njihov polozaj. Svako bi isao odavde.
pjevat će on daj samo minut dva

19 ili 20 juna moramo poslat spisak igrača, a onda možemo samo jednu izmjenu izvršiti 24 sata prije tekme

a on bi u inostranstvo, hej ljudino, nije ti ovo južni vjetar

exbabilon
Kontakt:

pon jun 12, 2017 1:18 am

Ako ga Borac otme nama ispred ociju najbolje da vratimo Bevaba jer za bolje i nismo.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

sajo10
Kontakt:

pon jun 12, 2017 1:20 am

exbabilon je napisao/la:
Ako ga Borac otme nama ispred ociju najbolje da vratimo Bevaba jer za bolje i nismo.

Pa nemozes gledati tako. Sta ako je njemu (sto je i logicno) ljepse i ugodnije igrati u rodnom kraju i biti kod svoje familije, nego u Sarajevu. To je ako nema nikakvi ambicija da igra Evropu, da osvaja trofeje itd. Nije sve bas tako crno i bijelo kako lici.

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 12, 2017 1:22 am

LARS1921 je napisao/la:
pon jun 12, 2017 1:15 am
LARS1921 je napisao/la:

pjevat će on daj samo minut dva

19 ili 20 juna moramo poslat spisak igrača, a onda možemo samo jednu izmjenu izvršiti 24 sata prije tekme

a on bi u inostranstvo, hej ljudino, nije ti ovo južni vjetar
Ma razumljivo sve, samo treba smiriti i pogledati obje strane.
Ni prvi ni posljedni, a i ti sam da imas takvo nesto probao bi ici vani. Ha ja.
Cekalo se i cekat ce se :ganja:

Kospicar
Kontakt:

pon jun 12, 2017 1:22 am

sajo10 je napisao/la:
pon jun 12, 2017 1:20 am
exbabilon je napisao/la:

Pa nemozes gledati tako. Sta ako je njemu (sto je i logicno) ljepse i ugodnije igrati u rodnom kraju i biti kod svoje familije, nego u Sarajevu. To je ako nema nikakvi ambicija da igra Evropu, da osvaja trofeje itd. Nije sve bas tako crno i bijelo kako lici.

Ispade niko nema ambicije da igra u glavnom gradu drzave, u najtrofejnijem Klubu u drzavi i trecem najgledajnijem na Balkanu u ovoj sezoni itd itd..
Ivica Osim

exbabilon
Kontakt:

pon jun 12, 2017 1:27 am

Pa ako mu je igranje kod kuce vaznije nego napredak u karjeri nek ide u Borac, takav nam i ne treba.

U ovoj drzavi igrace prodaju samo Zeljo i Sarajevo, reprezentativce daju samo prva tri kluba na tabeli, itd.

Na kraju krajeva ako mu Borac moze ponuditi vise para, treba okaciti nase sponzore, godisnje i clanske macku o rep.

shzna
Kontakt:

pon jun 12, 2017 1:29 am

Prosjek u LZP na domaćim 9200.

Ne mogu da vjerujem šta su dame uradile, pa nam syebaše onakvu atmosferu.
1987

Amidza
Kontakt:

pon jun 12, 2017 1:35 am

GoodisonPark je napisao/la:
pon jun 12, 2017 12:46 am
Amidza je napisao/la: Jasarevic i Subic su bili prva i druga opcija na lijevom beku. Znamo li koje su ostale?

Stanu zavaljivat na lijevom beku (koliko god dobro odigrao vecinu vremena, pogotovo naprijed), a Sinisu ostavljat desno kao prvu (jedinu) opciju je po meni neozbiljno.
Neozbiljno a na tu foru imali titulu haman u džepu, još stigli yeben zaostatak..

Najlakše je naše podcjenjivati a tuđe dizati u nebesa.. Vidim da svi dižete Subića ali pitanje je kakav će posle svega biti sa "glavom i hroničnom povredom"? Potpisao za Partizan(vrhunac karijere) i onda se kali u Slobodi, koja nije ni blizu evrope bila ove godine, ako sad ode u Borac on se faktički vraća na početak puta a tada se vrlo lako krene i stranputicom..

Budimo realni i umjereni u svemu..
Ma ne mislim tako, meni se Subic gadi radi nekih stvari koje nemaju veze s fudbalom i ne bih volio da dodje. Samo govorim da ekipa mora imati barem jednog lijevog beka. Cak i u PLBiH. To je pod moranje. Tu je Besirevic i on moze biti neka alternative s klupe, za sad i ove godine, pa i Stana moze odigrat lijevog beka ako nekad zatreba, ali moramo imat jednog igraca koji je upravo to - lijevi bek i koji je spreman da igra odmah.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Ajzea
Kontakt:

pon jun 12, 2017 1:37 am

exbabilon je napisao/la:

Da sam otisao vani iz Zelje te da se vracam na posudbu u PLBiH, nema tog kluba u koji bih otisao a da imam ponudu Zelje, koliko god novaca mi ovi davali.
Tako je i sa Subicem.

Borac mu ne moze ponuditi vise novca, ni blizu. Medjutim, Borac ce mu dati i ono sto cemo mi uplatiti za poreze i doprinose.
U svakom slucaju, nikoga ne treba preplacivati. On vrijedi i treba mu, ukoliko dodje do ozbiljnijih pregovora, ponuditi dobru cifru pa sta bude..

Pita se i Partizan.

exbabilon
Kontakt:

pon jun 12, 2017 1:48 am

Ma.nije stvar samo para. Pare koje fudbaleri sanjaju ne nudi ni Zeljo ni Borac. Stvar je perspektive.

Najbolji igraci Borca opet ce molit Boga da ih primjeti neko iz Zelje, Sarajeva i Zrinjskog ne bi li dosli na visi nivo i odatle se prodali negdje. Tom Subicu ce poslije Borca opet vrhunac biti najbolji klubovi u BiH, a ako se u Zelji pokaze moze dobiti ponude i za vani. Iz Borca tesko.

Suma sumarum, da se borimo za Subica sa klubovima s kojima smo se borili za titulu, normala. Ako ponude vise nek im ode. A Borac da ga preotme, to je po meni lose.

salle86
Kontakt:

pon jun 12, 2017 1:52 am

Kospicar je napisao/la:
pon jun 12, 2017 1:13 am
Doveli smo sponzore, stabilni smo ali taj posten rad se kolko toliko ne vidi
kod igraca. Draze je nekim debilima dobiti na ruke vise para nego da ima sve lijepo placene doprinose. Ma bjezi samo u Bosni raspali klubovi imaju vise ponuditi igracima od najveceg kluba u BiH.

+1
treba gledati širu sliku
pola timova se gase svakih pola godine, jedva se čupaju, vise im licence u zraku
ovakvim načinom rada kako mi sad radimo, to kod nas ako Bog da nikad neće biti ni blizu mogućeg
možda se godinu, dvije, pet ... stanje još kristalizuje, možda je to nekima od nas puno ali to je za jedan klub kratak vremenski period, jedan klub od skoro 100 godina je to ništa
neže se ni ovi gore nabrojani vazda spašavati 5 do 12, moraće nekad stati, moraće nekad pročepiti poštenje a pasti muljaža na dno gdje joj je i mjesto
damo mi istina oko milion na poreze
ali vrate se te pare, možda ne toliko ali se vrati određen novac kroz sponzore koji prepoznaju taj način rada, kroz raznorazne karafeke
nekima možda izgleda da se te pare bace ali je to ustvari u fazonu "dobio na mostu izgubio na ćupriji" samo u kontra smjeru
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Plava Porodica
Kontakt:

pon jun 12, 2017 1:53 am

Boga mi bojac se fino pojacava.
Bice oni u borbi za Europu, zivi bili pa vidjeli ;)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 12, 2017 1:54 am

exbabilon je napisao/la:
pon jun 12, 2017 1:48 am
Ma.nije stvar samo para. Pare koje fudbaleri sanjaju ne nudi ni Zeljo ni Borac. Stvar je perspektive.

Najbolji igraci Borca opet ce molit Boga da ih primjeti neko iz Zelje, Sarajeva i Zrinjskog ne bi li dosli na visi nivo i odatle se prodali negdje. Tom Subicu ce poslije Borca opet vrhunac biti najbolji klubovi u BiH, a ako se u Zelji pokaze moze dobiti ponude i za vani. Iz Borca tesko.

Suma sumarum, da se borimo za Subica sa klubovima s kojima smo se borili za titulu, normala. Ako ponude vise nek im ode. A Borac da ga preotme, to je po meni lose.

Ma to brate samo u Bosni ima. Zalosno.
Mada nista ne mora znaciti, sacekat cemo da se to razrijesi iako Borac ima prvi pik na njeg :D

Ko li ce sutra imati kilogram vise - manje, ko ce ostat kratak 2 stoje?! :kafa:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava