Moram i ja pohvaliti kvalitet, bas je lagan i prozracan za razliku od proslog, boja i dizajn uzivo vrhunski izgleda, grb lijepo usiven sa plavo-bijelim rubom, ma vrh je stvarno.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 7:24 pmLjudi dres je uzivo perverzija, materijal, grb, boja, sve
Šta ce jadan
A šta ako stvarno ovo sve dovuce ?Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 9:20 pmUsminkao da ispadne legenda i ne bil se uvalio gore.
Ali sama pomisao i pokusaj dolaska Sesara zabrinjava. Da je titula osvojena i da se nije stvorio pritisak on bi dosao.![]()
Kad u ponedjeljak Cenan kombi dovuce na prozivku sve novi igraci. Sinan, Zec, Gotal, Graovac.
Hoce.Model1964 je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 9:21 pmA šta ako stvarno ovo sve dovuce ?Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 9:20 pmUsminkao da ispadne legenda i ne bil se uvalio gore.
Ali sama pomisao i pokusaj dolaska Sesara zabrinjava. Da je titula osvojena i da se nije stvorio pritisak on bi dosao.![]()
Kad u ponedjeljak Cenan kombi dovuce na prozivku sve novi igraci. Sinan, Zec, Gotal, Graovac.
Hoceli biti heroj plave nacije?
Dovuci ce,ne mogu zbog zenskog dijela foruma,da kazem štaModel1964 je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 9:21 pmA šta ako stvarno ovo sve dovuce ?Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 9:20 pmUsminkao da ispadne legenda i ne bil se uvalio gore.
Druze svi vidimo gdje ne stima, da je bilo fula i da je titula glupo izgubljena i isto tako svi bi zeljeli da smo svake godine prvaci.nikad_izvini je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 8:52 pmKada Zrinjski uzme tri titule u zadnje četiri godine, a mi uzmemo 0 titula, kada pravimo četvrtu rekonstrukciju u godinu i pol, gdje se pregovara sa mrtvim Sesarom, onda nešto ne štima. Šta treba da radim ? Da govorim dobro je, za uhar je i Europa, jel to logično ponašanje navijača najvećeg, najtrofejnijeg i najuspješnijeg BiH kluba ? Pa nismo Sloboda, valjda......Mirek11 je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 8:31 pmProblem je sto mi hocemo sve da znamo i mislimo da znamo bolje, da je negdje drugo bolje.Kako je to bilo prije niko ne zna, imamo samo dugove i kazne.nikad_izvini je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 8:24 pm
Primaju platu, fudbal je u pitanju, a ne kvantna fizika. Sutiš i igraš, vrlo prosto,
Ima li neko ko može objasniti, ne pitam direktno tebe nego se nadovezujem na post, ko odlučuje da nam (ne) treba Sesar ili Jašarević ( ako je tačna priča oko 50% od narednog transfera i 70% odigranih utakmica/minuta, čega li već ). Mi bravure ponavljamo, ponavljamo, ponavljamo i tako unedogled.
Svega ima u klubu, osim struke što se tiče fudbala.
Danas procitah izjavu Cire, koja se slobodno moze primjeniti na sve sfere kod nas, Krasi nas balkanski primitivizam.
Ko je odlučio da Jašarević nije vrijedan 50% narednog transfera i 70% minuta, što nije doveden kada mu je istekao ugovor sa Travnikom, a doveli smo Bevaba i Husića, nema odgovornosti, mahala udaljena od kluba, bla, bla, a i dalje se sve zna, insajderi, boomovi donedavno bili i ostale gluposti. De ba, priče za malu djecu.
Upravi popušim karinu za marketing, organizaciju, administraciju, infrastrukturu. Duboki naklon. Isto tako veze nemaju oko fudbala. To su činjenice, a tako i rezultati govore. Oov je kukuruz liga, sa našim potencijalom, našim navijačima, našim finansijama ovo mora bolje. Da bi bilo bolje trebaju ljudi koji su stručniji od Ćenana, a bogme i od Petrovića. Nemoj da se hvatamo za glavu na kraju naredne sezone koja je najbitnija sezona od nastanka BiH lige ( zbog promjene sistema takmičenja u kvalifikacijama za LŠ i EL, gdje šampion BiH može uzeti, ako prođe prvo pretkolo kvalifikacija za LŠ - pri čemu je i nosilac, bezobrazne pare za naše uslove ):
Sve vidim osim vizije i sistema u čuvenom sportskom segmentu.
Meni nece!Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 9:23 pmHoce.Model1964 je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 9:21 pmA šta ako stvarno ovo sve dovuce ?Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 9:20 pmUsminkao da ispadne legenda i ne bil se uvalio gore.
Et znao sam da neces shvatiti sarkazam i moj post, zato sam ga i editovao, ali nisi vidio izgleda.Model1964 je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 9:28 pmMeni nece!
Bice tek tada kada uspostavi sistem koji ce biti jasan i efikasan. Sistem u kojem ceš samo djelove mjenjati zbog dotrajalosti a ne da gatamo šta nas ceka iza coška.