Ima ugovor do decembra, ako na to misliš.
S Cenanom ce se dogovoriti za dvije minute, nemas brige tu.
bilo koji igrač, da je za nas fulio ono što je obradović u bijeljini protiv nas zadnji put, dobio bi etikete "nije za želje" i "***** i njega i onog ko ga je doveo". bilo koji, bez obzira na godine, porijeklo, vjersku, nacionalnu i navijačku pripadnost...djoxxx1921 je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 12:10 pmObradovic nema kvalitet za Zelju. Druga stvar, pod ugovorom je.. Ovaj Gotal je u Hajduku bio dobar, kad bi uspio povratiti tadasnju formu, bio bi pun pogodak
Ja sam nesto kontao da je do Jula... i izgleda a ti hajdar ne zeli potpisati ugovor
Ne poznajem momka, ako mi vjerujes, nego je i njegov drug moj drug pa on priča s njim a meni prenosi schreenshotove.Minjore je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 12:37 pmJa sam nesto kontao da je do Jula... i izgleda a ti hajdar ne zeli potpisati ugovor![]()
Zato ako Gotal dođe, nakon njega po ustaljenoj proceduri dovođenja bivših hajdukovaca u napad, izbor pada na Marka Livaju, koji bi to tek dernek bio
Pa i Obradovic je pokazao nesto
Al Obradović je pod ugovorom
Jeste u Radniku, ovaj je ipak imao naznake velike karijere, ali propuh u glavi..