Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

1950
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 07, 2017 7:47 pm

Valjda smo dosad svi trebali naučiti da ne kritikujemo/hvalimo igrača prije nego što u stvari zaigra... Musa,Zahirovic,Stevanovic,Zakaric,Jervas,Husic,Lendric,Djermanovic... itd. da se ne nabraja molim vas pustite momka da zaigra prvo.
Gledam na zvaničnoj stranici na facebooku komentari fuj, iskreno da sam ja došao u Želju poslje onoga ne bih ni zaigrao. Mlad je momak, sigurno i on čita komentare bar na facebooku.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri jun 07, 2017 7:48 pm

Zna li neko koji ce juniori potpisati za prvi tim ovih dana?
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 07, 2017 7:48 pm

Nema ni Koleta eto.
Micu vise necemo gledati, hvala mu. Sretno Mico.

Rambo_Amadeus
Kontakt:

sri jun 07, 2017 7:52 pm

gavran je napisao/la:
sri jun 07, 2017 7:41 pm
avlami97 je napisao/la:
sri jun 07, 2017 7:25 pm
Dzeno dobrodosao!

Citao sam ovu pljuvacinu. FKat je bila pljuvacina, a ne negativna kritika. Dok sa citao sve i svasta, razmisljao sam o E. Zukanovicu i njegovoj karijeri i onda vidjeh da ga je i Storm spomenuo. Zuka nije dobio sansu u Zelji, ali je bio uporan i vjerovao u sebe. Potucao se po austrijskim i njemackim nizeligasima, rang nase kantonalne lige, u Velezu iskesirao za svoj raskid uvovora. Nekako se docepao Belgije, pa posudbe u Seriju A, pa Rome i onda fudbalske istorije za nase okvire. Ispusio nepravedno SP u Brazilu, a sada su svi pravi navijaci Zelje ponosni na njega.

Zajmovica, ocito nismo gledali, a vec "znamo" da je los i da nije za Zelje. Posjedujemo nadnaravne moci na nevidjeno. Svaka nam cast.

Obicaj mi je kada se vratim kuci nakon tekme da procitam komentare na forumu. I onda vidim da se u pola sata mijenja misljenje. Najvise promjene misljenja je "dozivljavao" Lendric. Na terenima PL ubjedljivo najbolji napadac Lige.

Ocekujem da Dzeno postane starter, ako se Lendra proda, te da postane nas najbolji strijelac, a po mogucnosti i prvi napadac Lige.

Jos jednom, Dzeno, dobro nam se vratio!

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Da je Lewandovski potpisao raja bi trazila mane,ali ipak je ovo forum gdje I budale kao ja mogu pisati I reci svoje misljenje
Otkud pare za Lewandovskog a nije se sa Mirom produzilo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Ajzea
Kontakt:

FKZ1921 je napisao/la:
sri jun 07, 2017 7:45 pm
Dz. Zajmovic je kolateralna steta jedne deformisane atmosfere i psihologije koja dominira kod nas,a kad su u pitanju prelazni rokovi i transferi opcenito.
Da nije tako,dolazak ovog igraca bi prosao haman nezapazeno. Ustvari,on bi bio samo jedan od mladih igraca za kojeg je struka kluba procjenila da nesta moze i da vrijedi probati. Nije ti na velikom teretu,posebno ako je iz Sarajeva,nisi ugovorom preuzeo neke velike obaveze i u principu nemas nekog rizika.
Sta je problem?
Vracamo se opet na pricu o nedostatku bilo kakve vizije i plana. Kao posljedica toga,nama su prelazni rokovi postali smisao cijele price. Zivimo od prelaznih rokova.
I kad ti se u prelaznom roku od kojeg zivis,u kojem cekas igrace koji ce sigurno uzeti ligu,pojavi Dz.zajmovic,imas ovakve reakcije.
Sto se mene tice,neka Dzenana...Volio bih da je njegov dolazak posljedica ozbiljnog pracenja igraca od strane nase struke,ali mislim da nije. Ne vjeruje da je nas trener cuo za tog igraca. A skoro sam siguran da ga nikad nije gledao. Isto vjerujem i za SD. Mislim da je ovo naprosto sticaj okolnosti pa je igrac tu.
Pa na koju foru je dosao? Pokucao i rekao da zeli ugovor? Izvukli ga na tomboli?
Ja stvarno ne znam, zato i pitam. Ja sam mu dobrodoslicu pozelio i rekao da bih najsretniji bio kada bi on bio jedan od onih iz famozne kartoteke.

Da je kolateralna steta, tu se apsolutno slazem. Rane nisu jos zacijelile zbog nacina na koji smo titulu ispustili, a da je doveden nakon, recimo, Ordagica i Vukotica, niko ni reagovao ne bi.

gavran
Kontakt:

sri jun 07, 2017 7:53 pm

Ajzea je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:
Dz. Zajmovic je kolateralna steta jedne deformisane atmosfere i psihologije koja dominira kod nas,a kad su u pitanju prelazni rokovi i transferi opcenito.
Da nije tako,dolazak ovog igraca bi prosao haman nezapazeno. Ustvari,on bi bio samo jedan od mladih igraca za kojeg je struka kluba procjenila da nesta moze i da vrijedi probati. Nije ti na velikom teretu,posebno ako je iz Sarajeva,nisi ugovorom preuzeo neke velike obaveze i u principu nemas nekog rizika.
Sta je problem?
Vracamo se opet na pricu o nedostatku bilo kakve vizije i plana. Kao posljedica toga,nama su prelazni rokovi postali smisao cijele price. Zivimo od prelaznih rokova.
I kad ti se u prelaznom roku od kojeg zivis,u kojem cekas igrace koji ce sigurno uzeti ligu,pojavi Dz.zajmovic,imas ovakve reakcije.
Sto se mene tice,neka Dzenana...Volio bih da je njegov dolazak posljedica ozbiljnog pracenja igraca od strane nase struke,ali mislim da nije. Ne vjeruje da je nas trener cuo za tog igraca. A skoro sam siguran da ga nikad nije gledao. Isto vjerujem i za SD. Mislim da je ovo naprosto sticaj okolnosti pa je igrac tu.
Pa na koju foru je dosao? Pokucao i rekao da zeli ugovor? Izvukli ga na tomboli?
Ja stvarno ne znam, zato i pitam. Ja sam mu dobrodoslicu pozelio i rekao da bih najsretniji bio kada bi on bio jedan od onih iz famozne kartoteke.

Da je kolateralna steta, tu se apsolutno slazem. Rane nisu jos zacijelile zbog nacina na koji smo titulu ispustili, a da je doveden nakon, recimo, Ordagica i Vukotica, niko ni reagovao ne bi.
Jel to hoces reci da njih dvojica dolaze
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

LARSSON
Kontakt:

sri jun 07, 2017 7:55 pm

Dolazi bolji od Kostića ;)

Igrao je u našoj ligi, igrao je za trenutnog šampiona srbije i za još par egzotičnih ekipa :D

Ajzea
Kontakt:

Uzeti su samo za primjer hadzija !
Da dolaze, ti bi znao, ne bi mene pitao.. :kafa:

salemprolic
Kontakt:

sri jun 07, 2017 7:56 pm

Ma ne pljuje momka niko, barem vecina koliko ja mogu vidjeti. Jednostavno svi smo toliko razocarani u ljude koji nam trenutno vode taj sportski segment, a to su sef strucnog staba i sportski direktor, da nam bilo kakvo ime koje oni, preporuce, dovedu ne ulijeva nikakvo povjerenje. Pogotovo kad dodje igrac poput Zajmovica, koji stagnira vec 4-5 godina dok su neki njegovi vrsnjaci vec postali pravi igraci i ostvarili dobre inostrane transfere.
S druge strane ovakvog igraca vrijedi dovesti, mladji, iz manjeg kluba, ima neke kvalitete koji bi se mogli nadograditi, unaprijediti. Ugovor na sest mjeseci pa ako se dokaze dobro je. Njemu sretno, akoBogda da nas usreci sa mnogo golova, ali ja ponavljam nije u njemu problem nego u ljudima koji su ga doveli i koji nam nisu pokazali da mozemo imati povjerenja u njih. Ja opet pitam da li je Slavki pojacan strucni stab sa jos jednim trenerom i kondicionim? To je trenutno bitnije od dolaska bilo kojeg igraca.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

gavran
Kontakt:

sri jun 07, 2017 7:58 pm

Ajzea je napisao/la:
Uzeti su samo za primjer hadzija !
Da dolaze, ti bi znao, ne bi mene pitao.. :kafa:
Kontam da mi stvari ne izmicu kontroli,da mi cenan iza ledja ne radi.

kvalitet
Kontakt:

sri jun 07, 2017 8:01 pm

Ma nije problem u dovođenju igrača, pa makar on bio i Dženan. Ja mislim da nije za nas i to sam jasno rekao. Ako fulimo, ni prvi ni posljednji.

Problem je što ovdje postoji jedan broj forumaša koji nikada ništa kritikovali nisu (a nemoguće da je baš sve dobro u Klubu), a jedva čekaju da počnu napadati one koji kritikuju. Ne omogućavate normalnu diskusiju o bilo kojem "problemu".
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

pestabudimpesta
Kontakt:

sri jun 07, 2017 8:05 pm

1950 je napisao/la:
sri jun 07, 2017 7:47 pm
Valjda smo dosad svi trebali naučiti da ne kritikujemo/hvalimo igrača prije nego što u stvari zaigra... Musa,Zahirovic,Stevanovic,Zakaric,Jervas,Husic,Lendric,Djermanovic... itd. da se ne nabraja molim vas pustite momka da zaigra prvo.
Gledam na zvaničnoj stranici na facebooku komentari fuj, iskreno da sam ja došao u Želju poslje onoga ne bih ni zaigrao. Mlad je momak, sigurno i on čita komentare bar na facebooku.
A vala slavko ubode besirevica,memisevica... pa valjda ce i ovoga kod nas
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 07, 2017 8:05 pm

kvalitet je napisao/la:
sri jun 07, 2017 8:01 pm
Ma nije problem u dovođenju igrača, pa makar on bio i Dženan. Ja mislim da nije za nas i to sam jasno rekao. Ako fulimo, ni prvi ni posljednji.

Problem je što ovdje postoji jedan broj forumaša koji nikada ništa kritikovali nisu (a nemoguće da je baš sve dobro u Klubu), a jedva čekaju da počnu napadati one koji kritikuju. Ne omogućavate normalnu diskusiju o bilo kojem "problemu".
Bravo kralju.
Sve, apsolutno sve se opravdava. !!!

Zanimljiv prelazni nas ceka, bolje receno neocekivan prelazni nas ceka. :kafa:

hardwell
Kontakt:

sri jun 07, 2017 8:06 pm

Doveden kao deveta opcija u napadu i prima 10KM po utakmici (Ukoliko je odigra)? Ako je tako onda je OK
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

JUZNJAK
Kontakt:

sri jun 07, 2017 8:10 pm

LARS1921 je napisao/la:

Igrao je u našoj ligi, igrao je za trenutnog šampiona srbije i za još par egzotičnih ekipa :D
Reci da nas lozis da je on I da dolazi...
O my god...
Fb grupa Manijaci-USA/Canada

JUZNJAK
Kontakt:

sri jun 07, 2017 8:11 pm

LARS1921 je napisao/la:

Reci da nas lozis da je on I da dolazi...
O my god...
Fb grupa Manijaci-USA/Canada

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri jun 07, 2017 8:13 pm

FKZ1921 je napisao/la:
Sta je problem?
E nek je vizija bio Durakovic...

Bosnia

sri jun 07, 2017 8:14 pm

LARS1921 je napisao/la:

Valjda bi nekom logikom to sto je igrao za partizan ili zvijezdu, ne znam ko je prvak... trebalo da znaci da mu karijera ide silaznom putanjom ako dolazi u nasu ligu

gavran
Kontakt:

sri jun 07, 2017 8:16 pm

Bosnia je napisao/la:
sri jun 07, 2017 8:14 pm
LARS1921 je napisao/la:

Valjda bi nekom logikom to sto je igrao za partizan ili zvijezdu, ne znam ko je prvak... trebalo da znaci da mu karijera ide silaznom putanjom ako dolazi u nasu ligu
Ko mali je sanjao da igra u Zelji

Kospicar
Kontakt:

sri jun 07, 2017 8:17 pm

LARS1921 je napisao/la:

AK :ganja:
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava