Dosta je jednog siledžije napadačaPlavi orkestar je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 5:59 pmEvo danas Aftonbladet i Sportbladet pišu o Sulji Krpicu.Moguce je da ce i nogu dobiti iz AIK-a.Tako sam zakljucio citajuci izjavi AIK-ovog direktora.Sad imaju 10 dana slobodno i znat ce se hoce li se to desiti kad se vrate sa odmora.Nekad ranije je istukao nekog momka u Orašju i jucer je imao sudjenje u Orašju.Na sudu ga je zastupao advokat on nije dolazio na sudjenje.
Vjeruj kad sam objavio onda sam vidio da smo isto napisali,razumijemo se
Treba neko otići sad kad bude prozivka da vidimo kakav mu je taj engleski. Ako bude los odmah noga.LeBlue je napisao/la:Meni ovaj transfer nema veze sa diskusijom o Cenanu. Cenan je skroz drugi topic. Meni djeluje bas liminitiran. Nema nikakvih referenci, niti sa skautingom niti da bude sportski direktor. Kakav mu je engleski jezik? Ovu je funkciju trebao obavljati neko ko je prije radio slicne poslove - kao skaut, kao trener mladjih kategorija, ili slicno.
Ma sretan to je sigurno a sigurno je i to da nece bolovati od kurcobolje kao ovi koje sad imamo.Da smo na Koševu imali 3-4 igraca koji su ponikli u Zelji,ovih godina koje ima Zaimovic,mi utakmicu nebi izgubili i danas bi slavili titulu.Placenici su cudna sorta.U ratu sam ih sretao.Dok nije gusto i dok se placa tu su.Cim zagusti ili zaštopa sa placanjem nema ih nigdje.arelinho je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 5:53 pm+1 Očekujem da momak grize na terenu i da će se boriti maksimalno da dobije minute. Ostajemo da vidimo i to je to. Mogu misliti kako je i njemu što je dobio šansu da potpiše ugovor.Plavi orkestar je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 5:51 pmMlad igrac,puno još moze napredovati.Na njemu ne mozemo ništa izgubiti,samo dobiti.Nije sigurno ko' Pozder došo' za mjesecnu extra platu.I siguran sam da je presretan što je obukao Zeljin dres i da ce zbog toga dati sve od sebe i na treningu a i na utakmici kad dobije priliku.
Armin Hodžić ili Riad Bajić su naša škola. Oni su baš sve kategorije prošli u OP. Ovaj je došao mislim u tek juniorima. Dakle, samo jedan manji dio svog nogometnog obrazovanja je prošao u Želji. Ja mu želim svu sreću, ali igrače koji imaju ovakav CV ne trebamo dovoditi. To je moje mišljenje.chile je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 5:51 pmPuna su vam usta nase skole, juce bale ponajvise ovi sto sad momka grde i pljuje a isti je izdanak te skole. Pozelite decku dobrodoslicu i neka pokaze sta zna i umije. Idite upalite snimke ovosezonskih utakmica gdje smo igrali sa 8-9 igraca u timu iz nase skole.
Mnogo serete inace u zadnje vrijeme, ni sami ne znate sta hocete.
Decko dobrodosao i zacepi usta svim dusebriznicima dosta nam je nacitanih tridesetogodisnjaka i otpadaka iz Hercegovackih klubova.
Najcrnje bi bilo da se mali pokaze bolje od tog prvog spica heehhehehe,sto se titule tice bio sam bjesan,al sad sam "sretan" sto bezmudasi nece ostati upisani kao sampioni,bilo bi bezobrazno porediti ih sa ostalim sampionskim generacijama I trpati u isti kosfanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 6:05 pmTo i jest srz ovog nezadovoljstva, kazu sutra ide novi potpis ko je ne znam, puni se gavranova skoljka
Leon_Professional je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 3:35 pmVedran Kjosevski, Bobic, Fejzic.
Sinisa, Stana, Bogicevic, Kemo, Besirevic.
Markovic, Blagojevic, Dino, Ugljesa, Zera, Zeba, Bekric
Zakaric, Crnov, Miroslav
Lendric, Nikolic, Zaimovic
Trenutni roster FK Željezničara!
Još jedna osoba mi je potvrdila da je došao tek u juniorima
Evo jos Lendrinog ucinka neposredno prije nasHurmasica je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 5:09 pmBitno je pljuvati. Neka si izvukao ovoarelinho je napisao/la: ↑sri jun 07, 2017 5:07 pmUčinak Lazara Popovića sezonu prije nego što će doći kod nas:
Što tada niste pljuvali? Svi znamo kako je igrao kod nas. NIje davao puno golova, ali je donosio mnogo na terenu.
Učinak Eldina Adilovića sezonu prije nego što će doći kod nas:
Svi znamo šta su značili za nas. Dženo neće značiti puno za nas i nećemo ništa izgubiti s njegovim dolaskom. Stvarno ne znam šta vam je više. Posljednje dvije godine se maksimalno pljuje, a stvarno ne znam zbog čega.![]()