Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

SirAlexFerguson
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 07, 2017 5:04 pm

Plava Porodica je napisao/la:
sri jun 07, 2017 5:00 pm
Niko nista protiv momka nema.
Ima protiv njegove statistike, koja glasi:
17. utakmica, 6.golova, 1.asistencija

Da je to jedan od najboljih strijelaca, jedan od talentovanih djecaka, ne bi se ovoliko pljuvalo. On je samo jos jedno djete iz naseg omladinskog koje luta i nigdje se nije snasao. U nasem nizem rangu dao 6.golova, kako da ocekujem eksploziju u premijer ligi? Uz sve to, non stop je povrijedjen.

Ako je doveden kao druga opcija, kao sto vas vecina kaze, zasto je doveden i kao druga opcija? Vise nego zahvalan i kvalitetan joker je Stevo, apsolutno nepotreban. Kao trecu opciju imas Dzenisa, te kroz dvije godine ako Bog da haubicu iz naseg omladinskog Hasanovica.
Izvini ali statistika nije loša. Naša 1. liga je teža nego što se misli. Igrao sam je svojevremeno i teža je od premijer lige, odgovorno tvrdim. Kvalitetnija nije da se razumijemo, ali teža za igrati jeste.
Vjerovatno Dženis ide, Stevo je u godinama i skuplji možda tri puta od Dzenana(ko zna ostaje li?), Lendrić ide, Mujagića i ne računam. Momak je jeftin, njegovo je da grize i da se pokuša izboriti , a ako se izbori znači da ima kuveta u njemu. Pozz
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

sajo10
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:05 pm

@Plava

Nisi fer. Ne govorim da si ti takav bio, ali dovodili smo igrace koji godinama lopte nisu dodirnuli i nisu odigrali tri meca, pa je se srvsavalo na ovom forumu.

Tako da ne pije ti prica vode. :) Doveo je se Tomic kao osoba da nosi vodu. Doveo je se Jovan kao sta je znam iz Veleza pa na kraju izraste u top igraca jedno vrijeme. Ne kazem da ce Dzenan uopste biti na tom nivou ali pricati ovako o decku koji minut nije odigro je sramota. I nemoj zaboravljati kakve smo igrace dovodili u eri Amara, od Bajre do onog rusa pa Yoshide i sta ja znam koliko. Nesjecam jeli se toliko sralo i tada.

iggy2377

LeBlue je napisao/la:
sri jun 07, 2017 4:58 pm
iggy2377 je napisao/la:
sri jun 07, 2017 4:51 pm
SirAlexFerguson je napisao/la:
sri jun 07, 2017 4:47 pm
I kako da uvedemo mlade igrače u tim kada imaju ovakvu "podršku" navijaca. Kako da dijete/momak uspije u klubu u kojem je ionako više pritiska nego inače pored ovakve negativne energije.

Sretno momče, želim ti da uspijes od sveg srca!
Ja prvi podrzavam,ali nasu djecu koja nas nikad nisu napustila i kad je bilo najgore itd..ovako dovodzenje nekog naseg bivseg juniora/omladinca, koji nas je zbog neceg/nekog napustio/otisao..je smijesno.
Zamisli reakciju i kakav dojam ostavljas na nasim trenutnim omladincima koji su se nadali da ce moci konkurisati za tu poziciju..
Prijatelju, imao je Adilovica, Hodzica, i Bajica ispred sebe kao konkurente, i otisao u Lokomotivu Zagreb. Sta bi ti? Daj ti meni novog Hodzica ili Bajica, ako ih imamo u mladjim kategorijama, odma im treba dati sansu prije Dzenana. Problematicno jeste da nemamo novog Hodzica ili Bajica. Sto? Neznam, neznam kako se nije uspjelo sa Mujagicem ili nekim drugim. Al ovaj momak nije kriv zbog toga, i moze nas pozitivno iznenaditi. Ako ne, onda nismo puno izgubili.
Drug ja nemam nista protiv ovom momka,ali ako je ko sto se pise treca opcija..a poznavajuci Slavka i njegovih 20 kola lige od prosle sezone..dabogda on vidi terena u kup utakmicama ...ovako,ce ovaj momak ostati nedorecen sto nama sto sam sebi..jer nece dobiti sansu.
Kad Slavko nije ZNAO iskoristiti Musu, koji dobiva 20k eura mjesecno, igrac turske lige,reprezentativac..o njegovom talentu necu da pricam vec me samo Musina brzina interesuje explozivnost..Kako onda ocekujes da ce ovaj dobiti sansu...
Pad PERMANENTNI koristi 14 igraca dok ih neslomi od utakmica umorom i onda dodze ovo sto je doslo zadnja 4 kola

Charlie Sheen
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:00 pm
Niko nista protiv momka nema.
Ima protiv njegove statistike, koja glasi:
17. utakmica, 6.golova, 1.asistencija

Da je to jedan od najboljih strijelaca, jedan od talentovanih djecaka, ne bi se ovoliko pljuvalo. On je samo jos jedno djete iz naseg omladinskog koje luta i nigdje se nije snasao. U nasem nizem rangu dao 6.golova, kako da ocekujem eksploziju u premijer ligi? Uz sve to, non stop je povrijedjen.

Ako je doveden kao druga opcija, kao sto vas vecina kaze, zasto je doveden i kao druga opcija? Vise nego zahvalan i kvalitetan joker je Stevo, apsolutno nepotreban. Kao trecu opciju imas Dzenisa, te kroz dvije godine ako Bog da haubicu iz naseg omladinskog Hasanovica.
jesil ti nedavno govorio da dovedemo Cabraju iz Sirokog,Znas li odakle je on dosao u Siroki i kakva je njegova statistika?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Mozda nesto znaci, ali Krupa je isto htjela ga dovest? Vidim furate se na njihove transfere i njih spominjete kako se treba radit. Sta ne valja? Odakle su dosli Vukotic, Besirevic, Memisevic?
Željezničar ante portas !

rodrigo87
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:06 pm

sri jun 07, 2017 5:03 pm
rodrigo87 je napisao/la:
sri jun 07, 2017 5:01 pm
A gledate li federalnu ligu ikad? Tu najmanje fudbala ima :)
Pa kako onda Ramic i jos par momaka imaju 17+ golova?
Zato jer im se tako potrefilo. Znam jer sam vise puta gledao Bosna Semu i protivnike na kosevu. Pa izadju na teren da se biju. Kome se nasteli da udje, taj ce uci i tako to ide.

voltron30
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:06 pm

ponosannavas je napisao/la:
sri jun 07, 2017 4:38 pm
voltron30 je napisao/la:
sri jun 07, 2017 4:31 pm
Ako većina misli da je nama pojačanje igrač koji je 3 godine tavorio u Travniku, onda je pojačanje. Nema druge.
Ja majke mi moje ne vidim da iko kaže da je pojačanje. Evo nađi mi ijedan post gdje je neko to rekao ja se odjavljujem na mjesec dana sa foruma.
Sarkazam. Znam da nije pojačanje, ali vala nije ni igrač koji donosi nešto novo klubu, ako želimo napredovati. Da Bog da se ja sam sebi posr'o u usta, al' meni ovo ''miriše'' na slučaj Šećerović i sl.

iggy2377

sri jun 07, 2017 5:08 pm

Model1964 je napisao/la:
sri jun 07, 2017 5:02 pm
iggy2377 je napisao/la:
sri jun 07, 2017 4:45 pm
Model1964 je napisao/la:
sri jun 07, 2017 4:40 pm
Ja sam skako i skacem protiv SD i ŚSŚ
Zelio sam njihov odlazak.
Ako se ovaj momak pokaze kao fula necu njega pljuvati vec ovu dvojicu.
Pljujem po igracu samo ako cuva nogice ili minira atmosferu u ekipi.
Ako samo ne umije pljujem onog ko ga je doveo.
Model ovo se postaje smijesno...mislio sam da ce se PERMANENTNI dohavizat, ali izgleda kao stvari stoje nece ovo na dobro...Doveli momka, mogli su tako isto iz juniora prebacit dijete u prvu ekipu,barem znas da je svo vrijeme kod nas, i znas kakav je i sta je...ovako...macak u vreci do daljnjeg
Kako ti znas da je mucak?
Vrlo brzo ce se stvari pokazati u pravom svjetlu. Do tada nije pametno trcati pred rudu.
Na pamet mi pade H. Škoro. Kako su se strucnjaci poklopili usima kada je Hare proigrao. Do tada glavu na panj stavljali da od plitke nikad igrac.
Dok ovaj malac ne zaigra svi komentari su suvisni. Teren ce pokazati ko je upravu.
Kamo srece da nam od ovog igraca ovisi uspjesna sezona. Sve ostalo nam vrhunsko :rofl:
Model kolike su sanse da ovaj momak odigra barem 5 prvenstvenih utakmica po 90 min??(da bi nesto pokazao)(ako je treca opcija kao sto pisu)
Koliko je Slavko koristio igraca zadnjih 20 kola?

heisenberg
Kontakt:

Sinisa Stevanovic bi trebao uskoro potpisati novi ugovor

rodrigo87
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:09 pm

Pa sta se koji qrac hvatas za to koliko je igraca koristio? Mozda je covjek shvatio da je POGRIJESIO, pa sada hoce drukcije da radi?

Hurmasica
Kontakt:

arelinho je napisao/la:
sri jun 07, 2017 5:07 pm
Učinak Lazara Popovića sezonu prije nego što će doći kod nas:
slika

Što tada niste pljuvali? Svi znamo kako je igrao kod nas. NIje davao puno golova, ali je donosio mnogo na terenu.

Učinak Eldina Adilovića sezonu prije nego što će doći kod nas:
slika

Svi znamo šta su značili za nas. Dženo neće značiti puno za nas i nećemo ništa izgubiti s njegovim dolaskom. Stvarno ne znam šta vam je više. Posljednje dvije godine se maksimalno pljuje, a stvarno ne znam zbog čega.
Bitno je pljuvati. Neka si izvukao ovo :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

Ne znam zaista, ja zelim svu srecu svijeta ovom momku u Zeljinom dresu, ali nisam optimista.
Ako je on doveden kao druga opcija, ima li kakvih mahalskih ko nam je na piku za prvu opciju?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

Pisao sam vec na nekoj temi, u srbiji vukanovic jedno od najboljih krila došao iz druge srpske lige, gobeljic isto tako, vukotic iz treće lige, memisevic iz trece

al jok treba nama koje zvučno pojačanje

@iggy sta peglas vise naporan si idi ako si nervozan kao sto kazes nemoj pisat na forumu

Ajzea
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:10 pm

Na stranu ovaj momak, nemam nikakvih ocekivanja od njega tako da me moze jedino pozitivno iznenaditi, ali trebamo li samo slijepo odobravati ili?

iggy2377

rodrigo87 je napisao/la:
Pa sta se koji qrac hvatas za to koliko je igraca koristio? Mozda je covjek shvatio da je POGRIJESIO, pa sada hoce drukcije da radi?
Ok drug SVATIO je Slavko...

salle86
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:11 pm

SirAlexFerguson je napisao/la:
sri jun 07, 2017 4:58 pm
salle86 je napisao/la:
sri jun 07, 2017 4:56 pm
u šta su par likova (namćora) pretvorili ovaj forum :r

tačno nemam želju da ulazim, čitam, pišem
danas sutra, da ćenan dovede ronalda isti ti bi mu jeb.ali majku majčinu što ronaldo, što nije mesi
samo nek se prosipa negativa, to je najbitnije
:zid:
Što je najgore kad za par dana bude lijepa vijest prvi će da svršavaju, Nigdje balansa.
ma dno dna
bolan budi navijač, nemoj glumiti stručnjaka
nije ovo FM pa da klikćeš dok ti željeni igrač ne potpiše
nema tamo nekih brojeva 70,80,85 koji pokazuju kvalitetu pa da ti znaš ko je dobar a ko nije
u klubu imamo ljude zadužene za to
ja dajem glavu ako iko sa foruma zna i 40% šta se treba gledati ko od igrača, da li zna ili ne...većina igrače vidi samo kroz statistiku
u ovoj ligi ne treba neko ko zna i primiti loptu, i driblati, ubaciti, šutirati...dovoljno je i pola da zna, dovoljno je može trčati ko konj i da se ne boji protivnika
takvih nama treba, ne kaže džaba gospodin Ivica onaj ko ne trči ne može ni igrati...pa mi smo imali 10 metilja koji se vuku po terenu, daj nam sad 10 anonimusa koji će trčati ko navijeni. Gledam statistiku Reala, igrači trče između 9 i 12 km ... naši nek trče upola prekucali bi ovu ligu ... ne bi bilo bitno ime na leđima dresa
itd itd
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

kb80
Kontakt:

Crnjak.ba je postao ovaj forum ...
Daj Bože da bude prvi napadac i da postigne kao Lendric golova samo da prestane ovo kukanje ovdje, isto peMzionerski dom, sve smeta, od boje i trakica na dresu (meni je odlican), preko visine travke pored korner zastave na jugu do momka kojeg su vidjeli na klipu od minut i po...
Sjetite se samo onih sezona kada je sivilo bilo iznad grbavice, kada nam europa nije bila ni u malom noznom prstu, pa onda opletite po sadasnjoj situaciji...
Dobrodošao Dzenga !!!

Plava Porodica
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:
Na stranu ovaj momak, nemam nikakvih ocekivanja od njega tako da me moze jedino pozitivno iznenaditi, ali trebamo li samo slijepo odobravati ili?
E bravo :palacgore: :palacgore:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

sajo10
Kontakt:

sri jun 07, 2017 5:12 pm

Ajzea je napisao/la:
Ne trebamo, pa haj ti brate ispred Grbavice, sakupis ovih jos sa foruma, pa do plavog salona i protestujte. Ako imas/imate srece pa uhvatite Cenana na stadionu, popricajte s njim i pitajte sta radi on od kluba. Yebo trollanje po forumima. Pravac Grbavica.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u sri jun 07, 2017 5:13 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Model1964

sri jun 07, 2017 5:13 pm

iggy2377 je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
sri jun 07, 2017 5:02 pm
iggy2377 je napisao/la:
sri jun 07, 2017 4:45 pm

Model ovo se postaje smijesno...mislio sam da ce se PERMANENTNI dohavizat, ali izgleda kao stvari stoje nece ovo na dobro...Doveli momka, mogli su tako isto iz juniora prebacit dijete u prvu ekipu,barem znas da je svo vrijeme kod nas, i znas kakav je i sta je...ovako...macak u vreci do daljnjeg
Kako ti znas da je mucak?
Vrlo brzo ce se stvari pokazati u pravom svjetlu. Do tada nije pametno trcati pred rudu.
Na pamet mi pade H. Škoro. Kako su se strucnjaci poklopili usima kada je Hare proigrao. Do tada glavu na panj stavljali da od plitke nikad igrac.
Dok ovaj malac ne zaigra svi komentari su suvisni. Teren ce pokazati ko je upravu.
Kamo srece da nam od ovog igraca ovisi uspjesna sezona. Sve ostalo nam vrhunsko :rofl:
Model kolike su sanse da ovaj momak odigra barem 5 prvenstvenih utakmica po 90 min??(da bi nesto pokazao)(ako je treca opcija kao sto pisu)
Koliko je Slavko koristio igraca zadnjih 20 kola?
Pa hajmo oplesti po Salki a momka pustiti na miru.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava