Ma Sinan se zna posvađati sam sa sobom u tekstu. To je tek drama prava.
Ma Sinan se zna posvađati sam sa sobom u tekstu. To je tek drama prava.
Sinan ima najbolje naslove
posjeta bez kupa 78334(~82000)Hurmasica je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 9:13 pmŽeljezničar treći najposjećeniji klub u regionu
https://fkzeljeznicar.ba/zeljeznicar-tr ... onu/26580/
Ja se i dalje ne mogu pomiriti sa ovim podacima o famoznih 7000 prosjeka.Vrag je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 9:33 pmposjeta bez kupa 78334(~82000)Hurmasica je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 9:13 pmŽeljezničar treći najposjećeniji klub u regionu
sa 6 utakmica nema broj skeniranih godisnjih(derbi, Siroki, Zrinjski, Vitez, Krupa, Radnik) uzeo sam broj godisnjih sa drugih utakmica protiv istih ekipa ili slicnog kvaliteta.
posjeta sa kupom 86355(~90000)
gotovinski prihodi 506030 KM
gotovinski prihodi sa kupom 546875 KM
4896(~5125)
posjeta sa klupske stranice
Poslije svake utakmice bude objavljen ovakav tekst..Bosnia je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 9:38 pmJa se i dalje ne mogu pomiriti sa ovim podacima o famoznih 7000 prosjeka.
Po podacima sa nase sluzbene stranice fkzeljeznicar.ba
sam uzeo svaku utakmicu sa njihovih izvjestaja, sabrao i posjetu i prihode i dobijes 4.900 po utakmici. Kazu bilo je VIPova i novinara itd...
Prvo ko ubraja medije u posjetu? Drugo hajde neka se ubrajaju ali po toj logici bilo je 2.000 novinara i VIPova u prosjeku na svakoj utakmici.
De molim te napravi malu mentalnu sliku i skontaj da je nemoguce da je svako treci covjek na stadionu predstavnik medija ili VIP... ali eto nas narod voli i laz ako mu godi
edit:
evo ima tabela u mojoj post historiji
search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&auth ... &start=120
Međutim ti računaš samo ono što tebi odgovara, ali eto vjerujem da si slučajno ispustio gratis ulaznice i djecu kojih je ove sezone bilo čini mi se kao nikad ranije..Na ovaj broj se dodaju djeca, VIP gosti, gratis ulaznice i predstavnici medija.
Savez ga je racunao. Mi ne bi trebali uzimati njihove podatke, nego svoje i postaviti realnu sliku. Koja je porazavajuca iako je najbolja u BiH. Regija ne treba nama biti bitna. Navijaci trebaju biti svjesni da je nama stadion 50% prazan. U takvim uvjetima tesko je bilo kakvog sponzora privuci. Sa boljom posjetom bi bilo i boljih igraca, boljih utakmica...Bosnia je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 9:38 pmJa se i dalje ne mogu pomiriti sa ovim podacima o famoznih 7000 prosjeka.Vrag je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 9:33 pmposjeta bez kupa 78334(~82000)Hurmasica je napisao/la: ↑sri maj 31, 2017 9:13 pmŽeljezničar treći najposjećeniji klub u regionu
sa 6 utakmica nema broj skeniranih godisnjih(derbi, Siroki, Zrinjski, Vitez, Krupa, Radnik) uzeo sam broj godisnjih sa drugih utakmica protiv istih ekipa ili slicnog kvaliteta.
posjeta sa kupom 86355(~90000)
gotovinski prihodi 506030 KM
gotovinski prihodi sa kupom 546875 KM
4896(~5125)
posjeta sa klupske stranice
Po podacima sa nase sluzbene stranice fkzeljeznicar.ba
sam uzeo svaku utakmicu sa njihovih izvjestaja, sabrao i posjetu i prihode i dobijes 4.900 po utakmici. Kazu bilo je VIPova i novinara itd...
Prvo ko ubraja medije u posjetu? Drugo hajde neka se ubrajaju ali po toj logici bilo je 2.000 novinara i VIPova u prosjeku na svakoj utakmici.
De molim te napravi malu mentalnu sliku i skontaj da je nemoguce da je svako treci covjek na stadionu predstavnik medija ili VIP... ali eto nas narod voli i laz ako mu godi
edit:
evo ima tabela u mojoj post historiji
search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&auth ... &start=120