Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 31, 2017 4:12 pm

odeš do tuzle, budeš sat i po, vratiš se, kad ono klub se ugasio.

pouka, valjda - ne idi u tuzlu...
gradi željo boli te *****

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 31, 2017 4:13 pm

:lol:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

storm_raider je napisao/la:Zavrsismo drugi, na bod do titule, a kukamo vise od pitara. A pitari spasise sezonu pobjedom u derbiju. Da je bio remi oni bi se raspadali sada. Eto kako ti se sve svede na jedan bod. Brutalno.
Pa dobro, oni su rodjeni luzeri kojima su najsretniji momenti u zivotu nasi porazi. Kupili jednu titulu i njima dosta za narednih 10 godina. Oni ne bi trebali biti neko sa kim cemo se porediti..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

storm_raider
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 31, 2017 4:15 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Zavrsismo drugi, na bod do titule, a kukamo vise od pitara. A pitari spasise sezonu pobjedom u derbiju. Da je bio remi oni bi se raspadali sada. Eto kako ti se sve svede na jedan bod. Brutalno.
Pa dobro, oni su rodjeni luzeri kojima su najsretniji momenti u zivotu nasi porazi. Kupili jednu titulu i njima dosta za narednih 10 godina. Oni ne bi trebali biti neko sa kim cemo se porediti..
Ma ne poredim sa njima, ne daj Boze. Poredim sa situacijom, kako ti se sve svede u taj jedan bod.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

I sta ima u Tuzli, jesi nam to Ordagu zavrsavao?!

djoxxx1921
Kontakt:

sri maj 31, 2017 4:16 pm

Brkoo je napisao/la:
sri maj 31, 2017 4:01 pm
Ko ne moze da podnese pritisak onda ne treba da se bavi fudbalom, bilo da se radi o junioru ili o senioru. Na svakom stadionu na svijetu se psuje, ne postoji igrac u historiji fudbala koji se u nekom trenutku nije kritikovao, kojem se nije psovalo itd i u tome se vidi razlika izmedju profesionalaca i amatera. Vaditi se na pritisak je jadno i bijedno i uglavnom se psihicki labilni igraci koji su luzeri vade na pritisak. Ostavi zadnji atom snage i srce na terenu i niko ti nece "a" reci u slucaju negativnog rezultata. Evo primjer naseg bivseg igraca Urdinova, lik je totalno ogranicen igrac, nema dobar ni centarsut ni sut, ali je svaku utakmicu ginuo za dres. Zna gdje je dosao i za koga igra. Nakon njegovog odlaska niko nije rekao da je on ogranicen do bola nego su ga ljudi komentarisali na nacin da je davao sve od sebe i vise od toga za nas klub. U tome je caka..
Ne slazem se s tobom. Navodis primjer Urdinova. Drag igrac i meni, davao zadnji atom snage, ginuo, uredu sve. Ali i na taj zadnji atom snage treba nesto i znati. S tim da ja ne kazem da on nije znao. Imamo mi i danas Stanica, gine.. Jel to dovoljno za nase apetite? Ja odgovorno tvrdim da za 98% raje nije. Gine i Sinisa svaku tekmu, ust bar vecinu. Al kad ta njegova pogibija ne donese nama nista korisno.. Poginut ce sad svaki junior, pa primit 4 od Viteza na Grbavici. Realno

Plava Porodica
Kontakt:

sri maj 31, 2017 4:19 pm

Leon_Professional je napisao/la:
I sta ima u Tuzli, jesi nam to Ordagu zavrsavao?!
Tandira ako su mi tacne informacije, neka me demantuje ako lazem :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

kremenko

sri maj 31, 2017 4:23 pm

storm_raider je napisao/la:
sri maj 31, 2017 4:10 pm
Zavrsismo drugi, na bod do titule, a kukamo vise od pitara. A pitari spasise sezonu pobjedom u derbiju. Da je bio remi oni bi se raspadali sada. Eto kako ti se sve svede na jedan bod. Brutalno.
Ako je neko gledao film o Hajduku,na pocetku jedan stari navijac govori
"cijeli zivot nam fali 1 gol"
:D
Haman i mi isti
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

LARSSON
Kontakt:

sri maj 31, 2017 4:24 pm

Ja bi sad uzeo jednog njihovog kad su vako fini :D

phpBB [video]

psihopata
Kontakt:

sri maj 31, 2017 4:25 pm

Zavrsismo drugi, na bod do titule, a kukamo vise od pitara. A pitari spasise sezonu pobjedom u derbiju. Da je bio remi oni bi se raspadali sada. Eto kako ti se sve svede na jedan bod. Brutalno.
e ovo je bezveze,da smo mi imali "foto finis" sa zrinjskim pa zavrsili 2.,tada niko ne bi ni priblizno ovako zalio i bio sj.eban to sam siguran 100%,nego smo izgubili titulu na najbizarniji nacin otkad postoji ovo smece zvano premijer liga,jer nikad niko do sada nije uspio prokockati ovo sto su nase balerine uspjele prokockati 3 kola do kraja i zbog toga ne volim spinove kako to nije tako lose,te kako su pitari najveci gubitnici i tako te floskule,treba istini pogledati u oci i suociti se sa njom koliko god bolna bila a istina je da smo mi ove sezone najveci gubitnici na terenu jer smo uspjeli sto niko nikad nije u nasoj ligi.....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Pompey
Kontakt:

sri maj 31, 2017 4:26 pm

Sto se tice novih igraca, sada na scenu stupa Slavko sa kartotekom. Rece da ima hiljade i hiljade igraca u tim kartotekama i da ih zna u dusu, pa eto bar izrovi nekih igraca koji ce biti dobri za nas. A da li ce biti pojacanja, to cemo vidjeti nakon uvodnih mjesec, dva.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

storm_raider
Kontakt:

sri maj 31, 2017 4:28 pm

psihopata je napisao/la:
sri maj 31, 2017 4:25 pm
e ovo je bezveze,da smo mi imali "foto finis" sa zrinjskim pa zavrsili 2.,tada niko ne bi ni priblizno ovako zalio i bio sj.eban to sam siguran 100%,nego smo izgubili titulu na najbizarniji nacin otkad postoji ovo smece zvano premijer liga,jer nikad niko do sada nije uspio prokockati ovo sto su nase balerine uspjele prokockati 3 kola do kraja i zbog toga ne volim spinove kako to nije tako lose,te kako su pitari najveci gubitnici i tako te floskule,treba istini pogledati u oci i suociti se sa njom koliko god bolna bila a istina je da smo mi ove sezone najveci gubitnici na terenu jer smo uspjeli sto niko nikad nije u nasoj ligi.....
Sve si ti u pravu, samo sto to nije spin, vec drugi ugao gledanja. Morate se naviknuti da postoji drugi ugao od vaseg i da ljudi drugacije posmatraju stvari. Takodjer i citati treba znati, jer ja nigdje nisam napisao da to 'nije lose'. Katastrofalno je! Istina je da smo prokockali mnogo i to boli jako. Ali kada se slegne prasine i uzme i to u obzir, opet je istina da ti se sve svede na taj jedan bod i da pitari spasise sezonu u derbiju.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Jaozinho22

sri maj 31, 2017 4:32 pm

kremenko je napisao/la:
sri maj 31, 2017 4:23 pm
Ako je neko gledao film o Hajduku,na pocetku jedan stari navijac govori
"cijeli zivot nam fali 1 gol"
:D
Haman i mi isti
:lol:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

1921.ba
Kontakt:

sri maj 31, 2017 4:33 pm

dzaba ti i kartoteka jer ne dovodi ih i on i ne placa, on samo moze trazit, a da li ce se ispunit to je druga stvar
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Pompey
Kontakt:

sri maj 31, 2017 4:36 pm

Pa valjda ce reci klubu neke svoje zelje koje bi se lahko uklopile u igru, a da su kvalitetni igraci.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

djoxxx1921
Kontakt:

sri maj 31, 2017 4:37 pm

1921.ba je napisao/la:
sri maj 31, 2017 4:33 pm
dzaba ti i kartoteka jer ne dovodi ih i on i ne placa, on samo moze trazit, a da li ce se ispunit to je druga stvar
To je to. Koliko nam je dug i sirok jorgan...

Model1964

sri maj 31, 2017 4:38 pm

ponosannavas je napisao/la:
sri maj 31, 2017 3:23 pm
Bosnia je napisao/la:
sri maj 31, 2017 3:17 pm
sri maj 31, 2017 3:15 pm

Pa evo mi ovdje pričamo o DInamu i on nam je neki putokaz svima u bivšoj Jugi. Nisu treneri dovodili igrače. Imali su i treneri tamo nekih želja i vjerovatno dovedeni su im neki, ali koncept dovođenja i guranj amladgo igrača je strategija DInama. TO su radili SD i ekip aoko njega. Trener je samo malo to sve sebi prilagodio. I mijenjli su ga kad rezultata nema.
Ne mozes dinamo nikako porediti sa nama. Oni su drzavni projekat, desetine miliona eura se slilo u dinamo poslije rata i dan danas je na drzavnoj sisi
Ma druže ne govorim ja o Dinamu na taj način. Pričam o konceptu rada. Nemoj mi reći da nismo mogli dovesti Kuzmanovića i Jašarevića prošle godine? Jesmo li trebali biti državni projekat? Spominjao sam ja i Šerbečića i Pecu prije nego su otišli u Radnik? Jesmo li mi trebali biti državni projekat? Jel Radnik državni projekat? Čovječe zezamo se ovdje evo da ja pogađam i da imam njuh. Nisam ja nikakv fudbaler. Čak nisam ni trenirao fudbal nego jedan drugi sport. Na stranu šala da sam neki skaut, ali ako ja prepoznam (možda sam samo imao sreće) četiri igrača koja bi sasd svi rado vidjeli u Želji kako to da naši nisu. Jel trebamo za to biti državni projekat? Nemoj me zezati. Jovičića sam isto spominjao i eno ga igra hladno Hrvatsku ligu.
@ponosni :palacgore:
NeJma strategije, nejma :?
Sve je jasno :pljesak:
Da smo njega doveli imali bi najmlađi i najperspektivniji stoperski par u zemlji. Momak bi tada pješke došao jer je navijac Želje(bio, sada?)
Ima jedan malac u Radniku isto naš navijac. Dali to SD zna? Ma hajte molim vas :placeodsmijeha:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ponosannavas
Kontakt:

sri maj 31, 2017 4:40 pm

Bosnia je napisao/la:
sri maj 31, 2017 3:27 pm
sri maj 31, 2017 3:23 pm
Bosnia je napisao/la:
sri maj 31, 2017 3:17 pm

Ne mozes dinamo nikako porediti sa nama. Oni su drzavni projekat, desetine miliona eura se slilo u dinamo poslije rata i dan danas je na drzavnoj sisi
Ma druže ne govorim ja o Dinamu na taj način. Pričam o konceptu rada. Nemoj mi reći da nismo mogli dovesti Kuzmanovića i Jašarevića prošle godine? Jesmo li trebali biti državni projekat? Spominjao sam ja i Šerbečića i Pecu prije nego su otišli u Radnik? Jesmo li mi trebali biti državni projekat? Jel Radnik državni projekat? Čovječe zezamo se ovdje evo da ja pogađam i da imam njuh. Nisam ja nikakv fudbaler. Čak nisam ni trenirao fudbal nego jedan drugi sport. Na stranu šala da sam neki skaut, ali ako ja prepoznam (možda sam samo imao sreće) četiri igrača koja bi sasd svi rado vidjeli u Želji kako to da naši nisu. Jel trebamo za to biti državni projekat? Nemoj me zezati. Jovičića sam isto spominjao i eno ga igra hladno Hrvatsku ligu.
Spominjati nekoga i dovesti nekoga su nebo i zemlja. Ne znas ti kakvi su planovi igraca. Mozda traze puno para? Mozda mu se potpisuje samo na 1 godinu. Mozda ne zeli doci jer nije zagarantovano mjesto... ima tu milion stvari sto ti i ja ne vidimo, a mogu sprijeciti transfer.

Nije ovo Football Manager gdje ponudis nesto para i eto ga trci u klub.
Slažem se da ima milion stvari koje ne znamo, ali koja je vjerovatnoća da nikog mladog nismo doveli već pet godina. Jel tebi realno da Krupa i Radnik dovedu te igrače a mi ne? Nema šanse da ih Radnik plaća više. I oni su ih potpisali na više godina sve ijednog. Jedino su im možda garantovali igranje, ali prepoznaš talenta i ti mu to možeš garantovati na neki način. Nemamo dobrog pregovarača i to je činjenica. Niti imamo čovjek akoji će prepoznati talenta i stati iza svog mišljenja.

salemprolic
Kontakt:

sri maj 31, 2017 4:42 pm

Pompey je napisao/la:
Pa valjda ce reci klubu neke svoje zelje koje bi se lahko uklopile u igru, a da su kvalitetni igraci.
Ofanzivna igra, fizicka sprema, kartoteka...mislim da ti sve treba biti jasno.
Govori kako kod njega nema zayebancije sve vidi ko fuseri, ko ima proljev, ko ovo ko ono, a njemu se igraci ispred nosa smiju i sprdaju se na racun njegovih priprema i svega.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Pompey
Kontakt:

sri maj 31, 2017 4:47 pm

salemprolic je napisao/la:
sri maj 31, 2017 4:42 pm
Pompey je napisao/la:
Ofanzivna igra, fizicka sprema, kartoteka...mislim da ti sve treba biti jasno.
Govori kako kod njega nema zayebancije sve vidi ko fuseri, ko ima proljev, ko ovo ko ono, a njemu se igraci ispred nosa smiju i sprdaju se na racun njegovih priprema i svega.
Ma znam brate, znam. Al rekoh kad je vec klub stao iza trenera, onda se mora maksimalno podrzati. A ja se nadam da ce na dobro ovo sve izaci.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava