Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hadzijalagic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 31, 2017 2:11 pm

cikazubo je napisao/la:
sri maj 31, 2017 2:07 pm
Što se grozite na ime Koljić ?
Momak ima 21 godinu a 13 golova + 2 asistencije ima na kontu u klubu kakav je Krupa koji uglavnom igra defanzivan fudbal i utakmice na malo golova.
Meni se svidio u mečevima sa nama, vrlo je snažan, odličan u skoku a ima i dobar njuh za go, pokupi otpatke slično kao i Lendrić, ja bi ga volio vidjeti u našem dresu, što zbog godina, statistike, kvalitete i potencijala tj prostora za napredak.
Ako Koljic ne valja onda stvarno ne znam kakva su nam ocekivanja za ovaj prelazni rok. Njega, Redzica i Vukotica, sto se Krupinih igraca tice, bi bez razmisljanja doveo kada bi mogao.. Mladi i posjeduju nadprosjecan kvalitet za nasu ligu.. Ne znam sta nam jos treba..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sri maj 31, 2017 2:12 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri maj 31, 2017 2:12 pm

Brkoo je napisao/la:
sri maj 31, 2017 2:10 pm
Zaboravljate da je Koljic vecinu golova zabio sa penala. Statistika izgleda lijepo kad se gleda ali je ona ko bikini. Pozitivna stvar je ta sto je mlad i sto moze jos napredovati..
tamam mi ni iz penala ne možemo zabiti
Željezničar ante portas !

cikazubo
Kontakt:

sri maj 31, 2017 2:14 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Koljic je najbolja opcija iz PL.
Meni je najbolja opcija iz naše lige samo što je i on vezan ugovorm, u svakom slučaju bolji od Obradovića i sličnih napadača, svi hoće neku mladost na terenu a kad predložiš špica 95' godište sa 13 golova i dvije asistencije onda ne valja, pa šta hoćemo igrača od 16 godina sa 33 gola u sezoni :?
I znao sam da će se neko uhvatiti priče s penalima, eto nek mu odbije penale opet je dobra statistika.

ponosannavas
Kontakt:

sri maj 31, 2017 2:15 pm

Moju podršku Slavko ima samo iz razloga što mislim da je do igrača. On je četvrti trener za kojeg se spominje da su igrači nezadovoljni metodama rada. Logičan zaključak je da igrače sad treba pošamarati. Neki su sklonjeni i nakon ostalih trenera ali očigledno nisu svi. Tek nakon šamaranja igrača možemo vidjeti kakav je Slavko trener. S obzirom na to kad vidim kakve je kretene imao u ekipi on je odlično odradio stvari.

Drugo, na polusezoni smo svi molili Boga za Evropu i napravljen istok. To smo dobili. ALi, sada su opet počeli članci, opet su počela prozivanja, opet se spominju dugovi poreznoj itd itd. Sa druge strane, pričao sam sa većinom ljudi što idu na tekme redovno i svi su ljuti, ali niko ne kenja. Svi su zadovoljni genrealno dešavanjima oko Želje. Međutim neki odjednom izgubili vjeru i u finansije ovdje na forumu. U stvarnosti sa rajom sa kojom pričam niko nije izgubio povjerenje ljudima u upravi. Nije slučajno da na forumu ide ta priča ponovo.

Po meni jedina loša strana je sportski direktor, tj neko ko bi trebao voditi sportski segment. Da, trener se pita za igrače, ali sportski direktor je taj koji treba da ima strategiju dovođenja igrača jer se ne može sa svakim trenerom mijenjati cijeli tim po njegovim željama. JA otkako je Ćenan tu nisam vidio nijednog igrača koji je potencijal da je doveden. TI moraš imati strategiju dovođenja mladih igrača, a trener je samo tu da ti kaže fali mi još tri, četiri igrača na toj i toj poziciji. I opet isto tako kad se trener promijeni eventualno. TO je smisao sportskog direktora. Tako ja gledam na stvari. Barcelona ima svoj sistem u koji dovodi trenere koji imaju sličnu viziju i onda samo taj trener sa nekoiko igrača prilagodi sebi malo. Ne poredim sa Barsom ali tako je u svim ozbiljnim klubovima. Nisu problem ni Krstanović ni Sesar ako su oni ti koji krpe rupe. Ako imamo 15 igrača a Krstanović treba ući sa klupe da razbije neki bunker sa visinom i sl šta fali njemu. Što odmah odbacujete. I ja ću pratiti ovaj prelazni rok. S obzirom da realno mi od naše djece možemo računati na Kemu, Žeru, Beganovića i Hasanovića neojte očekivati ni tražiti da sad naša djeca igraju jer ih nemamo. Svi ovi ostali ne mogu odmah upasti u ekipu i biti nosioci. PO meni još može Aldin Hrvanović. Svi ostali igraju i sljedeće godine juniorsku LP, prvenstvo a i igrat će za repku bar njih trojica četvorica. Ja bi im još davao prilike u kupu, a u prvenstvu kad mogne. Kup bi njima posvetio a u prvenstvu gurnuo sve najjače snage i zobg sistema takmičenja naredne godine u Evropi.
Zbog svega toga ne možete tražiti da igraju naša djeca. Međutim, šta možemo tražiti? MOžemo tražiti da se dovede nekoliko mladih kao Kuzmanović (morao sam izvinite) koji mogu dati i rezultat odmah i da se napokon zna neka koncepija i strategija sportskog segmenta. Uz tih par mladih, dobro bi bilo da dođe i neki MIro novi ili par MIra. Znači Mire, mladi talenti iz BiH koji mogu meda i onda i nekoliko Krstanovića (ne mora biti baš on niti mislim da je on taj, ali ako zafali visok napadač što da ne) da popune rupe. Ovo je realno. Više odo ovoga ne možemo i nije realno tražiti. Ovo je objektivno. Tek naredne godine treba dati skoro pa pui kapacitet našim juniorima Bešireviću, Veliću, Džindi, Šabanu, Šehiću i ostalima koji mogu a ta su generacija. I onda opet dovesti par Mira i par mladih iz BiH koji mogu meda i onda imaš sastav koji je strategijski smislen. Lako je onda i trenera promijentiti ako Slavko ne bude taj. ALi SALvko sada mora biti taj jer treba toj djeci nametnuti disciplinu i ozbiljan rad.
Zadnja izmjena: ponosannavas, dana/u sri maj 31, 2017 2:20 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

Plava Porodica
Kontakt:

sri maj 31, 2017 2:15 pm

Momak je dobar golgeter, pokretan, a i koristan u skoku.
Mlad a i dobro penale puca.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Grbavica
Kontakt:

sri maj 31, 2017 2:16 pm

Hurmasica je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
sri maj 31, 2017 1:50 pm
Minjore je napisao/la:
sri maj 31, 2017 1:20 pm
bravo.. i po mogucnosti da ne kasne..
Moguli ja za ŠSŠ :D
Za svaki bi kontakt sa igracima upotrebljavao elektro šoker :rofl:
Nebi osvojili duplu krunu nego 6x duplu. Još bi u slobodnom vremenu pokosili teren i naucili harfu svirati 8-)
Ako bi mi nestalo u šokeru baterija onda bih upotrebljavao bic sa celicnim kuglicama :kafa:
Mislim da bi ti harfa presudila, ne znam kako bi igrači reagovali na to... :D
Padali bi u nesvijest na treninzima :D
Treba u strucni stab uvesti Fadila i Senada Zerica da im za svaki pogresan pas, los centarsut yebu majku, sestru, porodicno stablo, da ih ismijavaju. Ne bi se onda kurcili i me bi im smetali treninzi.
To i jeste razlog sto niko od ovih idiota nece napraviti nista od svoje karijere.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

igla
Kontakt:
Status: Online

sri maj 31, 2017 2:18 pm

"S obzirom na to kad vidim kakve je kretene imao u ekipi on je odlično odradio stvari."

Kad sve sumiraš, jedna od rečenica koja opisuje njegov dosadašnji rad.

mali plavisa
Kontakt:

sri maj 31, 2017 2:19 pm

Na forumima je mnogo isfrustriranog svijeta, ne smiju kod kuce zvocat al zato po forumima opletiii, ovih dana je ovdje i previse takvih! Podrskaaa od mene uvijek je za one koji su u dresu kluba koji volim, koji su uradili minimum minimuma za voljeni klub, nikada ali nikada necu razumjeti pojedine koji spocitavaju uspjeh AO sa jedne strane, niti one koji imaju ruzno rec za ovu upravu, pljuvanje po igračima je toliko degutantno, dal to bio Lendric ili Bekric, i evo opet kreće ista prica o bojkotu trenera od strane igraca sto stvarno veze sa vezom nema, prosli put Veca, Kosoric i jos par njih bojkot Kostica sad kreće nova runda posto je Veca bio maestralan ko je na tapetu da je bojkotovao, zalosno je citat pojedince sta pisu! Željo se voli i volio se u cijelom svijetu, ali ovoliko pljuvacine oko kluba nije bilo nikad od strane NAS!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri maj 31, 2017 2:20 pm

Fadil svakako ismijava, ali on ismijava onog covjeka sto mu pruzi sinu priliku u prvom timu ;)

salemprolic
Kontakt:

Kjosevski
S. Stevanovic(?) Osmankovic Bogicevic(?) Stanic
Blagojevic Markovic(?)
Zakaric Zeba Crnov(?)
Nikolic

Evo ovo bi otprilike trebao biti tim za prvo pretkolo Evropa lige. Osim ako jos neki od ovih upitnika ne napuste nas tim do tad, a postoje odredjene sanse. Dodati tu jos rezervne golmane, Zerica, Hasanovica, Besirovica i jos par ovih juniora(znam da je Jusufi potpisao neki dan, pretpostavljam da ce jos njih par). Nije bas da ulijeva optimizam. Onako na prvu treba nam jedno 4-5 koji ce kvalitetom odma upasti u prvih 11 i biti nosioci igre. Tesko da cemo to sve zavrsiti do prve evropske, ali valjalo bi da bude makar do prvog kola lige. Plus Vedran ce vjerovatno ici nakon Evrope, na prodaju je i realno ima kvalitetu da odradi jedan solidan transfer pa bi nam trebao i golman vrhunski. Uglavnom dugo, vruce ljeto pred nama. Nadajmo se da ce biti sve kako treba.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Morzhy
Kontakt:

sri maj 31, 2017 2:23 pm

Pri dovođenju mladog i perspektivnog se ne možeš ugraditi i to je isključivi razlog zašto se takvi ne dovode. S polovnjakom možeš podijeliti i "na ruke" i plate i pare od raskida nakon 2-3 mjeseca i to tako da polovnjak dobije i puno manji dio, nego ovaj što ga dovodi u klub. Vrlo je to jednostavno i prosto ko želi to da skonta.

Brkoo
Kontakt:

sri maj 31, 2017 2:25 pm

Zasto bi prodavali Kjosevskog nakon evrope? Zar nije logicnije produziti ugovor sa njim i tek ga sljedece godine prodati. Tek su mu 22 godine..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Hare79
Kontakt:

sri maj 31, 2017 2:27 pm

cikazubo je napisao/la:
Što se grozite na ime Koljić ?
Momak ima 21 godinu a 13 golova + 2 asistencije ima na kontu u klubu kakav je Krupa koji uglavnom igra defanzivan fudbal i utakmice na malo golova.
Meni se svidio u mečevima sa nama, vrlo je snažan, odličan u skoku a ima i dobar njuh za go, pokupi otpatke slično kao i Lendrić, ja bi ga volio vidjeti u našem dresu, što zbog godina, statistike, kvalitete i potencijala tj prostora za napredak.
Čim spomeneš igrača s našim prezimenom odmah ne valja, krampa, kloc itd. ali zato kad neko spomene jednonoge igrače iz Hrvatske ili Srbije nastane delirij, osvaja se Liga prvaka u naredne tri godine itd. Koljić, drugi strijelac lige, 21 godina, al ga jebe prezime, Obradović zvuči fudbalskije pa je sigurno bolji... To se zove kompleks manje vrijednosti koji je kod nas itekako izražen.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri maj 31, 2017 2:28 pm

meni Jašarević baš dobro zvuči :D

avlami97
Kontakt:

sri maj 31, 2017 2:33 pm

salemprolic je napisao/la:
Kjosevski
S. Stevanovic(?) Osmankovic Bogicevic(?) Stanic
Blagojevic Markovic(?)
Zakaric Zeba Crnov(?)
Nikolic

Evo ovo bi otprilike trebao biti tim za prvo pretkolo Evropa lige. Osim ako jos neki od ovih upitnika ne napuste nas tim do tad, a postoje odredjene sanse. Dodati tu jos rezervne golmane, Zerica, Hasanovica, Besirovica i jos par ovih juniora(znam da je Jusufi potpisao neki dan, pretpostavljam da ce jos njih par). Nije bas da ulijeva optimizam. Onako na prvu treba nam jedno 4-5 koji ce kvalitetom odma upasti u prvih 11 i biti nosioci igre. Tesko da cemo to sve zavrsiti do prve evropske, ali valjalo bi da bude makar do prvog kola lige. Plus Vedran ce vjerovatno ici nakon Evrope, na prodaju je i realno ima kvalitetu da odradi jedan solidan transfer pa bi nam trebao i golman vrhunski. Uglavnom dugo, vruce ljeto pred nama. Nadajmo se da ce biti sve kako treba.
Miro Stevanović bi mogao igrati i prvo pretkolo Evropa lige, jer mu ugovor ističe, tek nakon toga. Lendrić je pod ugovorom i ako se ne proda prije Evrope i on bi trebao igrati. Onaj članak sa Izvora je samo članak i ko zna da li je tačno da je ono Lendrić izjavio za SP. Moguće da se Lendrić, a i SP javno oglase - rječju - da ih čujemo, a ne tamo neki članci. Moguće je i da je tačna Lendrićeva izjava, a u tom slučaju će bito vjerovatno kažnjen - novčano ili na neki drugi način.

Nakon ogromne medijske halabuke, od sada vjerujem samo kada čujem glas, a ne kada pročitam. Uzgred onom papku za zapada što je psovao lendriću ustašku majku se ponjamke u stau.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Charlie Sheen
Kontakt:

AsharaK je napisao/la:
Vjerovatno nase prvo pojacanje

Hare79
Kontakt:

sri maj 31, 2017 2:34 pm

Hoće li više doći taj Jašarević, a nije mu ni prezime loše, baca više na nekog kopača u rudniku, al eto može proći i kao fudbaler, mislim nije sad kao Stevanović al eto...

Hare79
Kontakt:

sri maj 31, 2017 2:36 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Je l to onaj lijevi bek iz Travnika?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri maj 31, 2017 2:37 pm

Hare79 je napisao/la:
sri maj 31, 2017 2:36 pm
Charlie Sheen je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Je l to onaj lijevi bek iz Travnika?
Igrao u Travniku, sad je u Krupi

voltron30
Kontakt:

sri maj 31, 2017 2:39 pm

E jbg. Od Koljića, Redžića, Vukotića mi našli Jašarevića. 'ebo me svak', totalno identična situacija kao prošle godine, samo umjesto Krupinih igrača, bili su Radnikovi, tj. umjesto Memiševića, Pece... mi doveli Šećerovića i Lazića. Daj ba, ako ne možemo dovesti kako treba, bolje juniore naše gurat.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava