I ja bi vesnu zmijanac
I ja bi vesnu zmijanac
Plava Porodica je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 10:25 pm
![]()
![]()
![]()
Krizman
![]()
![]()
![]()
mozda 5. po redu bude uspjesanboju dao si nebu... je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 10:23 pmVrag je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 10:19 pmBit ce kada nam nestane para. Bit ce dio jedine ispravne filozofije i puta ili ti ga kokuzna filozofija.boju dao si nebu... je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 10:17 pm
Mi se trebamo okrenuti drugim stvarima...imamo igraca u op za kojeg vjerujem da ce biti 10 puta bolji od Tomica.
Refikov mali mora biti "projekat" kluba, ne samo on, nego i sva ostala nasa djeca koja imaju potencijal.![]()
Nadam se da nece biti ta varijanta...ovaj prelazni ce nam otkriti gdje smo i sta smo po pitanju "filozofije".
Kući ode
VidalKospicar je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 10:32 pm
Balotelli![]()
Zbog cega? Dovedu li se Krstanovic i Sesar treba nogirati svakoga ko je imao umijesane prste u takvu odluku. Tek bi tada jasno bilo da mi veze nemamo sta radimo te da nista nismo naucili iz gresaka. Nije problem grijesiti, problem je ne nauciti nista i kontinuirano ih ponavljati.
Ne mogu da vjerujem da iko želi dovesti ovu dvojicu, pa ni Cenan. Ako se to ipak desi, gluho biloAjzea je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 10:36 pmZbog cega? Dovedu li se Krstanovic i Sesar treba nogirati svakoga ko je imao umijesane prste u takvu odluku. Tek bi tada jasno bilo da mi veze nemamo sta radimo te da nista nismo naucili iz gresaka. Nije problem grijesiti, problem je ne nauciti nista i kontinuirano ih ponavljati.
Ako je Cenanov najveci domet Krstanovic i Sesar, treba ga momentalno otjerati u piz.du materinu. Vec smo trebali.. A nije da ih ne zeli dovesti, iako mu je malo prpa sada.
Raja je opravdano ljuta.
Ima i onaj Vogrinec ili kako vec
Prije 10 godina...ChWilla je napisao/la:sad nam ne valja ni prvi strijelac HNLa...
Ko je progovorio i sta? Gdje? Nisam u toku.
Kad potpisuju?!arelinho je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 10:45 pmSesar i Krstanović = iskustvo = kvalitet = TITULA!Leon_Professional je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 10:44 pmSta fali Sesaru?! Znamo da moze![]()
Sta fali Krstanovicu?! Zeljan dokazivanja, Zeljo mu je odskocna daska.