Tomić bi mogao iz Zrinje tj kod uhljupa sudeći po ovoj objavi na fb gdje kaže da mu je "bila čast sarađivati sa Bakom".
Spominjali su neki dan kao da je "dogovorio" cini mi se sa Trencinom.
I sto je najgore uvijek jedan te isti glas fakat. Godinama nisam ni obracao paznju al kad se prodere fino se cuje i na ostalim tribinama. I jos na sve to lik ima rijetko iritantan glas. Znaci da se prodere i pita: Sta ima kako ste, meni bi sjebo dan.cikazubo je napisao/la: ↑uto maj 30, 2017 7:15 pmEvo sad kad nam je Lars izbacio snimak upalim da vidim te momente od gola do izmjene Lendirća, i gle čuda opet taj isti glas krkanski nekulturni koji već 5-6 godina ne zatvara svoju labrnju odnosno njušku prljavu nekulturnu i koristi svaki momenat da na najružniji način izvrijeđa naše igrače, zar ne postoji redarska služba, policija, navijači bilo ko da ispolira facu tom degeneriku koji je isto ovako psovao i našoj djeci i svakom treneru koji je vodio Želju zadnjih godina. Znači isti glas sa zapadne tribine, što je najgore na toj tribini su ti porodice igrača, zvanice tj sponzori, legende, prijatelji kluba i onda oni moraju da slušaju ovog krmka koji misli da za cvaju može raditi šta god želi na stadionu.
Zna li neko ko je taj tip, sigurno ovdje ima raje koja je redovna na zapadnoj tribini i nema šanse da nisu vidjeli tog ne znam više kako da ga nazovem..
Sto je plavka Stanu prihvatila.
Udarati se nogom u guzicu ako dobijemo i pola miliona KM..heisenberg je napisao/la:Dobicemo oko milion KM sigurno za Lendrica, tako da ne vidim zasto je problem cetvrtinu ili petinu tog novca dati Krupi za Vukotica i Jasarevica/Redzica
Kakav Krstanovic, trenutno smo najstarija ekipa u ligi sa prosjekom preko 28 godina, ako on dodje prosjek skace odmah na 30
Hadzija ne laze,mozda nekad ne govori istinu