Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

teatrale36
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 30, 2017 3:14 pm

mirzza je napisao/la:
uto maj 30, 2017 3:00 pm
Brkoo je napisao/la:
uto maj 30, 2017 2:08 pm
    mirzza je napisao/la:
    uto maj 30, 2017 2:06 pm

Ne treba nam nizasta, nek ide u 100 p.m
    Iz navijackog ugla je tako i ja isto to mislim ali ako se i njega rijesimo ostajemo samo na Osmankovicu, a mjesec dana do evropskih tekmi. Uz dva nova stopera, Bogicevic bi bio 4-ta opcija..
    Nemoj ga druze molim te da unosi smrad u ekipu pa makar Stevo Nikolic igro stopera.
    A vraca se i Dado, njega je Kostic svakako planirao za stopera. :rofl1:

Sto se tice odlazaka zao mi je Bocce koji je igrac i za Bogija i za Kerlu, decka koji je stoicki podnio nepravdu bez ikakvog sranja i Ugljese kojem je Slavko okacio zvono cim je dosao da se ne zalaze na treninzima. Ugljesina partija iz prvog kola kada je sam pojeo vezu Sarajeva je dokaz da decko zna, ali da se treba koristiti na pravom mjestu.
    Isto onaj sut na povratnu loptu Mire cini mi se, protiv Metalegea kuci kada je Fejzic paradom spasio gol sezone.
    Jedini brz igrac u nasoj vezi nije dobio sansu kada se lomilo prvenstvo, jer je igrao Darko Alibi Markovic, jedan od mrzih igraca koji su krocili na stadion. Pokretan ko doner, odigrao dobru tekmu protiv Zrinje i nista vise, krio se, zbog cega je Jovan preuzimao odgovornost i zavrsio na tapetu navijaca.
    Jovana ako uparimo sa dobrim veznjakom tipa Amira bit ce mu lakse igrati, covjek je ovu sezonu igrao sa Markovicem i prije Secerovicem, sto bi rekli ma hajte molim vas.
    Velika je sramota prevashodno Slavke sto sada imamo 5,6 igraca za prvih 18, a da je imao vise cojonesa danas bi imali:
    Veca, Musa, pojacanje, Boca, Kemo, Ugljesa, Dado, Zeba (Zeric), Crnov, Zakaric, pojacanje
    On je proglasio Musu rupom u odbrani, time nam onemogucio da ubuduce dobijamo na posudbu igrace, on je na tapet stavio i Ugljesu i Boccacinija, javno rekavsi da je popizdeo zbog Matea i izlijetanja ali kada to uradi Bogicevic i Kerla kaze necu mijenjati stoperski par na osnovu lose utakmice pa nas ti stoperi kostase titule.
    Jedini razlog za ostanak Slavke je kratak period do lige evrope i sto ne mozes naci i trenera i 5,6 igraca.
    Treba transparentno reci ko je krivac za zapostavljanje Mujagica koji nam je trebao i morao valjati na proljece, koji ima meda da se hrve sa stoperima Krupe i slicnih ekipa sto Lendric nije mogao.
    Slavko je los trener, radio je iste stvari koje je Kosticu nabio na nos, a to su vracanje Lendrica na krilo, ulijtenanje Mire na lijevo krilo, tvrdgolavost sa Bogicevicem, forsiranje Sinise na beku koji kada se upari sa nekim losijim igracem Memiji nije ni do clanka.
    Od svega toga su mi gori ovi koji ga brane i njega i njegovu demagogiju. Ali eto dobio je jos jednu sansu pa cemo vidjeti sta ce pokazati, do sada je rasuo i ono malo ekipe sto smo imali jer je staromodan trener jer igra isti sistem bez promjene 4-5-1 iako nema igrace za takvo nesto, pa covjek ne zna igrati sa dva spica jer jednog stavlja na krilo.
    Defanziva u koju se kleo nas je kostala titule jer nije bio u stanju odbraniti 1-0 u Krupi, fizciska sprema za koju je doktor je bila najgora od svih ekipa u ligi 6 i tu nas je svako nadtrcao od Zrinjskog, Pitara, Radnika, Slobode i Krupe.
    Sta ocekivati od njega za mjesec vdijet cemo, jedina je nada da dobijemo neku kukuruz ekipu koju cemo proci kao prije 3 godine one crnogorce na neku frljoku, ali od iduce sezone ocekujem istu postavku, istu igru, isto zbrajanje bodova, isto zanemarivanje omladinaca, istu demagogiju kada dodje Siroki, napadne te i raskanta na tvojoj Grbavici.

Sto se pojacanja tice, lijepo bi bilo vidjeti Subica i Vukotu koji bi rijesili stopera i lijevog beka, u spicu naci nekog poput Koljica koji zna da se hrva a da je pokretan. Na krilo bi bilo lijepo dovesti Djelmica kada smo vec propustili Micu Kuzmanovica.
    Ali to je vec briga Slavke i Cenana, valjda su razmisljali o pojacanjima...
    Sve si druze dobro napisao, ali kad se ne pitaju fudbalski znalci nego poluamateri koji su zalutali u sportski segment tipa Nikolića,Cenana.... džaba mi svoje živce kidamo oni imaju svoju propalu strategiju i idu dalje.

Jaozinho22

uto maj 30, 2017 3:15 pm

Ako mu je menadzer Husara svakako nije mogao kod nas, ako mu je menadžer Bilalagić i bolje što nije kod nas. Taj uzima lopatom klubove,čist primjer su Pozder,Balić,Četković.
    KLUB NAJVEĆI,
    NAVIJAČI NAJBOLJI,
    Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
    Amar Osim.

Amidza
    Kontakt:

uto maj 30, 2017 3:20 pm

Zna li neko mozda sta je s Mirom? Da li se jos uvijek pokusava nesto dogovoriti s njim? Ima li nade da produzi?
    "Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Plava Porodica
    Kontakt:

uto maj 30, 2017 3:23 pm

Nema.
    Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
    Kontakt:

uto maj 30, 2017 3:24 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
    Ako mu je menadzer Husara svakako nije mogao kod nas, ako mu je menadžer Bilalagić i bolje što nije kod nas. Taj uzima lopatom klubove,čist primjer su Pozder,Balić,Četković.
    sa pozderom i zahirovićem je bio iznimno korektan kad se raskidalo. ali baš iznimno. mogli su nas uzeti lopatom a nisu.

a to što su dovedeni, do nas je, zahirovića je svako htio i svršavao kad je potpisao. uključujući i tadašnjeg šefa struke. ne selektira nikome bilalagić igrače i baš ga bezveze razvlačiš.
    gradi željo boli te *****

Ch.Willa1986
    Kontakt:

uto maj 30, 2017 3:26 pm

Najbolje prespavati do prvog pretkola... Gdje je Gavran, sta bi sa jajetom? Dajte nam kakav info, pobudalit ce raja od iscekivanja novosti :D
    Zadnja izmjena: Ch.Willa1986, dana/u uto maj 30, 2017 3:26 pm, ukupno mijenjano 1 put.

fanaticZeljin
    Kontakt:

Amidza je napisao/la:
    uto maj 30, 2017 3:20 pm
    Zna li neko mozda sta je s Mirom? Da li se jos uvijek pokusava nesto dogovoriti s njim? Ima li nade da produzi?
    Mislim da nema...isto tako Vukotica nije niko od nasih kontaktirao. On je zelja nas navijaca.. prije da ce Koljic doci.
    Zadnja izmjena: fanaticZeljin, dana/u uto maj 30, 2017 3:28 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
    Srcu draga, boja PLAVA !

black64
    Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:
    uto maj 30, 2017 3:23 pm
    Nema.
    Mislim da su jevreji u Ausvicu bili vise optimisticni nego sto si ti ovih par dana, samo sto ee nismo ugasili

Jaozinho22

uto maj 30, 2017 3:27 pm

ChWilla je napisao/la:
    uto maj 30, 2017 3:24 pm
    sa pozderom i zahirovićem je bio iznimno korektan kad se raskidalo. ali baš iznimno. mogli su nas uzeti lopatom a nisu.

a to što su dovedeni, do nas je, zahirovića je svako htio i svršavao kad je potpisao. uključujući i tadašnjeg šefa struke. ne selektira nikome bilalagić igrače i baš ga bezveze razvlačiš.
    Zahirovica nisam spominjao jer je baš ime bio u tom trenutku i nema kluba u ligi koji ga nije poželio. To što je ispao korektan na raskidu puno me ne zanima,Nije se racunalo vise na njih, mogli su sjedit na tribinama ne bi ni nama dobro bilo a ni njima tako da je sporazumno. Što se tiče uzimanja lopatom kod nas je Pozder čist primjer a kod kosookih Balić i Četković, nogama ubio ugovore ! :D
    KLUB NAJVEĆI,
    NAVIJAČI NAJBOLJI,

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
    Amar Osim.

Amidza
    Kontakt:

uto maj 30, 2017 3:30 pm

Pa ne uzima on ljude lopatom, nego sportski direktori i treneri klubova koji selektiraju skart igrace - ili je neznanje ili kriminal, trece nema. Ne govorim konkretno o Zahirovicu, ovom onom igracu ili menadzeru, nego uopsteno. Naravno da ce menadzer htjeti sto bolji ugovor za svog igraca. Nikad ne treba iskljuciti ni mogucnost ugradjivanja SD-ova i slicno, ipak je ovo BiH. Kako je KK Bosna grohnula? Nisu proizveli igraca decenijama, dovedu nekog upitnika sa strane, daju mu masan ugovor, a on dobije od toga pola para, ostalo se rastali. Budite sigurni da se slicno radi u mnogim fudbalskim klubovima ovdje. Nista novo, nista cudno.
    "Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

ChWilla
    Kontakt:

uto maj 30, 2017 3:31 pm

Zahirovica nisam spominjao jer je baš ime bio u tom trenutku i nema kluba u ligi koji ga nije poželio. To što je ispao korektan na raskidu puno me ne zanima,Nije se racunalo vise na njih, mogli su sjedit na tribinama ne bi ni nama dobro bilo a ni njima tako da je sporazumno. Što se tiče uzimanja lopatom kod nas je Pozder čist primjer a kod kosookih Balić i Četković, nogama ubio ugovore ! :D
    i šta ti je tu bilalagić kriv? njegovo je da proba izvući najviše. ali nije on sa druge strane potpisao ugovor...

Leon_Professional
    Kontakt:

Sad realno i ozbiljno. Polako ljudi nemojmo zuriti, ima igraca, ima vremena.
    Sarajevo dovelo i odmah bi i mi.
    Meni ovaj Mico ne baca na nekog ekstra igraca. Mada velika mu je prednost sto moze napredovati jos. Vidjet cemo kako ce se u Sarajevu snaci.

Cenane otidji!

ChWilla
    Kontakt:

uto maj 30, 2017 3:34 pm

nije što je sarajevo dovelo, nego što je ponosannavas rekao da valja... :D

Jaozinho22

ChWilla je napisao/la:

i šta ti je tu bilalagić kriv? njegovo je da proba izvući najviše. ali nije on sa druge strane potpisao ugovor...
    Pa nije čovjek kriv što su oni kojima uvaljuje igrače levati, nisam ja ni rekao da je kriv. Nemam ništa protiv čovjeka, ali neka ga što dalje od kluba, za naše dobro.
    KLUB NAJVEĆI,
    NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Amidza
    Kontakt:

uto maj 30, 2017 3:35 pm

Kuzmanoviceva greska i njegovog menadzera, realno. :D Cim dodjes u FK Torpedo sanse da propadnes ti eksponencijalno rastu svakim danom dok si tamo.

Leon_Professional
    Kontakt:

Vedran Kjosevski, Bobic, Fejzic.

Sinisa, Stana, Bogicevic, Kemo, Besirevic.

Markovic, Blagojevic, Dino, Ugljesa, Zera, Zeba, Bekric

Zakaric, Crnov, Miroslav

Lendric, Nikolic

Trenutni roster FK Željezničara!

@ChWilla, slaba mu statistika. :kafa:
    Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u uto maj 30, 2017 3:36 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Jaozinho22

slika
    HAJDE JANOO KOLOO DA IGRAMOOO, IDEMO KRSTANOVIĆU !
    KLUB NAJVEĆI,
    NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Amidza
    Kontakt:

uto maj 30, 2017 3:38 pm

:rofl1: :rofl1:

Jaozinho brate mojne mi slutit Krstanovice i Sesare tako ti Boga, past ce Elektroprivreda BiH koliko ce aparata bit potrebno ovdje. :D

boju dao si nebu...
    Kontakt:

uto maj 30, 2017 3:39 pm

ChWilla je napisao/la:
    nije što je sarajevo dovelo, nego što je ponosannavas rekao da valja... :D

:D

Salu na stranu, meni se cini da su oni ovim potpisom fino amortizovali odlazak Duljevica. Dobili mladog reprezentativca, koliko-toliko rasteretili budzet za platu, a jos ako nastavi sa dobrim partijama njima puna saka brade.
    MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Reha1921
    Kontakt:

uto maj 30, 2017 3:40 pm

Dovede li Krstanovica treba ih obojicu u gepek i na trebevic negdje zakopati :D

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava