Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Vrag
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 30, 2017 12:53 pm

storm_raider je napisao/la:
uto maj 30, 2017 11:27 am
Vrag je napisao/la:
uto maj 30, 2017 11:23 am
igla je napisao/la:
uto maj 30, 2017 11:15 am

Stoji ovo što si rekao, ali to je samo posljedica toga što mi nismo ubacili i dali šansu Osmankovicu na vrijeme, pa da se zna šta očekivati.
Ne stoji. Perete opet Slavka.
Cinjenica je da nismo igrali sa onim najboljim. Boccacini je presjedio polusezonu i za Bogićevića i Kerlu je Maldini. Sa Musom su nam napadi barem na nesto licili.
Stoji. Ne pere niko nikoga, pricamo cinjenicno. Cinjenica je da bi malo ko stavio Boccaccinija ispred Kerle, pogotovo kada se ovaj vratio sa reputacijom kakvu je imao.
Ma jasta nego pricas cinjenicno. Kerla je dosao sa reputacijom i poslije 3 utakmice je mogao slobodno tu reputaciju sebi nabiti u guzicu. I Sasa Matic je vidio da je panj teski. Samo se vi ovdje pravite slijepi.
Ponovit cu opet kakav trener takvi i navijaci. Spremno opravdanje za svaku situaciju

kontranogama
Kontakt:

uto maj 30, 2017 12:58 pm

eto sad bi juniori mogli dobit sansu. Jos koji dan pa necemo imati ni jednog igraca. Kad se skupi sta forum misli, nema niko ni da lopte skuplja iza gola, a sto je najgore nisu daleko od istine.
Ja sam prvi da se trener ne mijenja ali ruku na srce iako je stara garda treba on jos pure da bi bio dobar za Zelju.
Sta ce se uradtiti za ovaj mjesec, dragi bog zna, ali realno malo je vremena a i znanja da to nesto bude haman zaman,
Kao sto sam rekao neki dan , to je Zeljo, prihvatite da je to tako.
E sad ako uprava nastavi sa razvojem infrastrukture i svim tim poslovima izvan terena, onda mozemo ocekivati i da se na terenu pocnu dogadjati lijepe stvari , ali nek niko ne ocekuje nesto ne za mjesec nego za par godina. Koliko smo mi kao navijaci spremni to cekati to je druga prica.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

teatrale36
Kontakt:

uto maj 30, 2017 1:00 pm

chile je napisao/la:
uto maj 30, 2017 12:40 pm
Ja sam siguran u jedno da mi nista necemo vidjeti od napretka u igri ako nam ostane blagoje u vezi. Lik 2 godine nas najlosiji vezni igrac i opet ga se trpi i forsira na ustrb drugih. U prosjeku po utakmici napravi vise greski od ostatka ekipe i to cesto kardinalne greske. I nadam se da ce i on da odleprsa vrijeme je za promjene.
Opet se bio okliznuo protiv Radnika isped Vedrana sreca pa sudija svira faul, inace bi bilo isto ko u Tuzli cini mi se! Neke nelogicne greske pravi da je to nevjerovatno, ali ako dodju neki bolji veznjaci neka ostane, mada vise covjek ne moze biti pametan ni za koga!

boju dao si nebu...
Kontakt:

uto maj 30, 2017 1:02 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
uto maj 30, 2017 12:53 pm
boju dao si nebu... je napisao/la:
uto maj 30, 2017 12:26 pm
Hadzijalagic je napisao/la:
uto maj 30, 2017 12:21 pm

Mogao si mu nabrojati i vrline u defanzivnim zadacima..
Dobro, slazem se da mu je defanziva slabija strana i to ne zbog "pluca". Glava i lose procjene prilikom duela, a to se itekako osjeti na poziciji zadnjeg veznog ili centralnog...
Ma haveru on nema defanzive nikako.. Tiago je za njega ozbiljan igrac.. Niti zna skociti, kasni u svakom duelu, prelose cita igru protivnika, ne prati igraca.. Defanzivno katastrofalan a slozicemo se da igrac na toj poziciji mora imati kvalitetan taj segment..
Slazem se, pogotovo za ovaj zadnji dio. Mada opet vjerujem da bi se mogao "slepati" u paru sa jednim odlicnim defanzivnim veznim koji u defanzivi ima sve ovo sto Radinovicu nedostaje. Neki defanzivac sa velikim radijusom kretanja i preciznim pravovremenim pasom...vjerujem da trener(i) koji ga gledaju svaki dan znaju njegov potencijal i da ce pravilno procijeniti. Opet ponavljam, nevjerovatne stvari je radio na treninzima. Frajer jednim pasom izbaci cijelu odbranu i vezni red, spoji svog igraca sa golom sto bi rekli...
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Elegant
Kontakt:

uto maj 30, 2017 1:09 pm

Kakav cemo tim imati pred europu, Blagojevic i Bogicevic idu vjerovatno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

NEZALAGANJE
Kontakt:

uto maj 30, 2017 1:11 pm

Vidim pojedinci ponovo prizivaju neka "pojacanja",nakon sto odredjeni igraci odlaze.

Nemojte zaboraviti kakva pojacanja bi nas klub trebao dovesti da bi konacno krenuo u pravom smjeru.Po meni su to:
1.Mlad igrac koji jos uvijek moze napredovati(18-22 god) i kojeg ces moci prodati ako se razvije;
2.Iskusan igrac ali PRAVO pojacanje koje ce imati platu min.10-15 hiljada eura.E posto je to velika cifra na godisnjem nivou,polovnjaci nam ne trebaju ako je izvan ovoga!!
Ostatak rostera popuniti nasim najtalentovanijim juniorima koji ce tako imati priliku da igraju.

Sve sto vidim izvan ovog okvira ovog ljeta,znaci da jos uvijek lutamo i da nismo spremni za korak naprijed.
I reci cu jos nesto,a da evo nije ni pocela naredna sezona....Ako ce se postaviti dobri temelji,stvoriti kostur ekipe koji bi se kasnije samo nadopunjavao,vec sada me ne zanima nikakav trofej vec samo konstantnost izlaska u Evropu!
Ozbiljan klub poput naseg Zelje,mora imati svoju bazu i nosioci moraju biti mladi igraci ili oni u najboljim godinama!
Mi to nemamo sa ekipom koju trenutno imamo i to je zalosno,jer fakticki mi sada moramo promijeniti 60-70% tima da bi to stvorili,a Evropa takvu radikalnu promjenu nece oprostiti.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

kremenko

uto maj 30, 2017 1:18 pm

Otisao Kerla.
slika
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Pompey
Kontakt:

uto maj 30, 2017 1:20 pm

Elegant je napisao/la:
Kako je krenulo, nasi ce juniori igrati i Evropsku Ligu i Ligu Prvaka :D
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

KrajPrice
Kontakt:

uto maj 30, 2017 1:23 pm

Hajde Paravinja vracaj se !
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

Reha1921
Kontakt:

uto maj 30, 2017 1:25 pm

Evo moguce i Cenan da ode hajde ubleho pitarska idi molim te :D

Rambo_Amadeus
Kontakt:

uto maj 30, 2017 1:26 pm

Zanimljivo je da sastanku nije prisustvovao sportski direktor Aldin Čenan. Kako smo nezvanično saznali, u Željezničaru ne znaju zbog čega je Čenan odsustvovao.

Ili je otisao skroz, ili je samo po kapitalca, u svakom slucaju slatka :P
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Reha1921
Kontakt:

Rambo_Amadeus je napisao/la:
Zanimljivo je da sastanku nije prisustvovao sportski direktor Aldin Čenan. Kako smo nezvanično saznali, u Željezničaru ne znaju zbog čega je Čenan odsustvovao.

Ili je otisao skroz, ili je samo po kapitalca, u svakom slucaju slatka :P
Otisao po Sesara :placeodsmijeha:

Morzhy
Kontakt:

uto maj 30, 2017 1:27 pm

Dosta se dovodilo samo da bi se dovodilo, dati priliku juniorima maksimalno, neće biti lošiji od većine kloceva koji su iznijeli ovu sezonu i koji pojma nemaju kako su završili drugi na tabeli

Elegant
Kontakt:

uto maj 30, 2017 1:28 pm

Ja mislim da Cenan ostaje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MATORI
Kontakt:

uto maj 30, 2017 1:29 pm

Elegant je napisao/la:
Kad se uobziri da ovi naši dovode samo igrače bez para, onda ni očekivanja nisu Bogzna kakva.
Doći će neki:
- koji su slobodni - a kad je dobar igrač bio slobodan?
- koji oživljavaju karijeru - jednog jedinog smo oživjeli - i neće da produži ugovor...
- povratnici - evo jedan takav fala Bogu opet ode....
- ......
Kad vidim ovaj gore spisak, onda je bolje gurati pola tima iz naših juniora i kadeta, pa šta bude - bude.
I TO naravno prije početka prvenstva treba saopštiti javnosti - tj NEJMA titule - ne može i jare i pare.
Zbog psovača, da se ta djeca na početku seniorske karijere ne traumiraju ko' Šeha, Kerim .......
:zid:
Zadnja izmjena: MATORI, dana/u uto maj 30, 2017 1:30 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Charlie Sheen
Kontakt:

uto maj 30, 2017 1:30 pm

ne kontam samo zasto se toliko cenena pljuje

Dolina
Kontakt:

uto maj 30, 2017 1:30 pm

za nadati je da se sve ovo radi planski sa već određenim ciljevima a ne samo tako radi reda
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

zeka_tm87
Kontakt:

uto maj 30, 2017 1:31 pm

ako je aco krmak to napisao na duplom gurbetu onda je istina ahahah vi njemu vjerujete ma da kaze sutra dolazi Dzeko na posudbu u Zelju ja mu ne bi vjerovao.

storm_raider
Kontakt:

uto maj 30, 2017 1:35 pm

Naravno da nije istina.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

salle86
Kontakt:

uto maj 30, 2017 1:35 pm

Grbavica je napisao/la:
pon maj 29, 2017 10:46 pm
Kad se prica o juniorima, vidite jednu stvar. Toj djeci treba jedan period prilagodbe na seniorski fudbal. Da se prilagode i psihicki a i fizicki. Sin od jednog mog prijatelja je igro u juniorima u onaj vakat dok je Stana treniro sa njima. Kaze mali "ubi Stana na treningu" :rofl1: Sef im reko malo seve da igraju za zagrijavanje, kaze Stanic dvojicu vec polomio. A samo seve igrali. Kasnije igrali utakmicu, kaze mali vodim loptu, taman da sutnem kad me odnese Stanic, dva mjeseca me kicma boljela. :D :rofl1:
E sad zamislite ovu nasu djecurliju u duelu sa Regojem, Pandzom i ostalim "njeznim" stoperima nase lige :D

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
to je to
nama treba neko kvalitetan ko se razumije u juniore, ko će im napraviti plan i program treninga, ishrane, života
ko će ih za mjesec-dva našpanovati da se mogu onda priključiti prvom timu
ovako koliko god oni izgledali dobro, to je samo prividna slika jer su im i protivnici tarabe
mujaga je prekucao juniore pa u seniorima "nije znao da hoda"
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.

Prijava