Brkoo je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 12:27 am
igla je napisao/la: ↑pon maj 29, 2017 12:14 am
Kad su godinama neprijateljima kluba proglašavani svi koji kažu bilo šta protiv njega, tad je sve bilo ok.
Moj stav, ako administrator misli da sam za bana nek me "ohladi" koliko hoće, dosta je više pravljenje nekog većeg od kluba Željezničar!
Smučilo mi se kad sam vidio onaj "slučajni" čaršaf danas, smučilo mi se kad vidim naslove medija koji su zakleti neprijatelji Željezničara koji skoro potpuno direktno prizivaju jednog čovjeka odavno.
Sto je problem sto se Amar priziva? Gotovo svaki navijac bi volio u ovom trenutku da Amar bude trener. Ova uprava plus Amar kao trener = uspjeh u svim segmentima, kratko i jasno. Ako Amar ne zeli da se vrati onda treba podrzati Slavku jer u ligi ne postoji bolji od njega..
@Bosnia, U pravu je @Ajzea sto se tice prosjeka navijaca na utakmici, 7000..
Ljudi, ovdje je do sada mnogo ljudi napisalo da ova uprava i Amar ne mogu zajedno.
Pošto svi mi i znamo da je tako, ne znam što se stalno ta varijanta nazor gura, gura, gura....................
Amar bi došao vjerovatno pod uslovom da se pita i ko kosi travu, ko je portir......
Očigledno da mu je MALO da vodi SAMO sportski segment.
A kad vodi druge klubove onda mu je dosta i da bude SAMO šef stručnog štaba....
A svi kažu da je Željin bolesnik.....
Ovi to ne dozvoljavaju - i ja mislim da su u pravu......pa da je i sam Murinjo u pitanju.
Ako naš klub može osvajati titule samo sa jednim trenerom, j.ebo nas.
Zrinjski 5 puta prvi bez Amara....
Široki, Borac, Pitari, osvajali titule - bez Amara
Ako će ova uprava svakih pola godine tjereti trenere - onda i zaslužuju da i oni idu.
Kako vidim i oni na najmanji mig mahale bi tjerali trenera - što je nevjerovatno kratkovido za ljude takvih sposobnosti.
Ima li iko da im kaže da je to jedan od sigurnih načina da i oni budu smijenjeni - ta da zasjedu oni od prije gluho bilo.
Da rezimiram:
Ako će Amar doći sutra da vodi komplet KOMPLET sportski segment i NIŠTA više, ja sam prvi da se Slavku danas uruči otkaz,
uz isplatu svega što stoji u ugovoru.
U protivnom - molio bih drugove da ne s.eru