I sta kaze, Boga ti. Jel' jebavo mater lopti.
Sto bi zalili? Pa nismo ga otjerali, stavise, molili smo ga da ostane.storm_raider je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 10:54 pmZalicemo mi za Mirom. Sretno ljudino!
Neka neko napise jos jednom tu laz da je Lendric pobjegao bice banovan!
Oni su otisli sa stadiona, nisu ih skidali.vobznaazna je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 11:05 pmSta bi navijači Intera trebali raditi svojim igračima i svom kapitenu Ikardiju sta je sve pisao u svojoj biografiji i sta jos vec al on ostade u Interu ostade mu i kapitenu i najplaćeniji igrac Intera i sta jos vec.. ne mogu ni zamisliti sta bih prezivi od nas od vrijedjana i kojekakvih psovki...a bogami on zabio koji gol i navijači sve oprostise i zaboravise Sad se kunu u njega..
Jedino što me više boli od načina na koji smo izgubili titulu je ozračje u kojem završavamo sezonu i to drugi put zaredom. Prošle godine smo imali knock-out u kupu od Slobode, pa frustrirajućih rezultata u zadnjih par kola, pa bruku u Zenici, a sve je vjerovatno kulminiralo sa tim skoro otvorenim sukobom u svlačionici. Ove opet isti scenarij, potučeni smo u Kupu, gubitak titule u zadnjih par kola i evo u zadnjem kolu divnu interakciju između terena i tribina.storm_raider je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 9:46 pmIvanu smeta svaki zvizduk. Bolesan ego i sujeta. Psovalo se ili ne, profesionalac ne smije da reaguje na tribine.
Skidanje dresova je veoma lose. Pa kazu "dodji u Zelju da igras".
Opet, ono sto momci sa Juga rade za klub je za svaki pohvalu. Nasa najveca snaga je ujedinjen Jug i nebrojeno puta smo svjedocili koliko on puta nosi igrace. Takodjer, iako smo vidjeli dosta losih partija ove sezone, Jug nije prestao pjevati, nijednom.
Sam si sebi odgovorio moj Ajzea dobriAjzea je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 11:08 pmSto bi zalili? Pa nismo ga otjerali, stavise, molili smo ga da ostane.storm_raider je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 10:54 pmZalicemo mi za Mirom. Sretno ljudino!
Ma jokAjzea je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 11:08 pmSto bi zalili? Pa nismo ga otjerali, stavise, molili smo ga da ostane.storm_raider je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 10:54 pmZalicemo mi za Mirom. Sretno ljudino!
Pobogu vala, u pravu su ovi sto kazu da dramite jer su skinuli dresove. Meni do zivota nije a treba njih da oplakujem jer su skinuli dresove na par minuta.
Pomislio bi covjek da su ih ovi sto ih skidose ili strijeljali ili yebali.
@Minjore
Sta kaze Ivan? Je li ti bilo prpa stajati pored Splicanina?
Kakva je ono dilajla...
Sve je on to naravno naplatio i neka je, zato je i igrao. Ali, mi svi ovdje i tamo na tribinama jako volimo Zelju i isto tako znamo da kada bi svi imali odnos prema dresu kakav on ima, da bismo ostvarili sve one nedosanjane snove sa Zeljom. Nama je Zeljo mnogo vise, porodica, zivot, hrana koju jedemo svakog dana. Zato kazem da cemo zaliti, na stranu kvalitet koji on posjeduje, ono sto je bitnije je taj odnos prema dresu i grbu koji je na grudima.arelinho je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 11:18 pmMeni danas oči bile pune suza kad je bilo prvo skandiranje za Miru. Jedan od najdražih igrača kojeg sam gledao u Želji. Dao Bog da se opet nekad vrati kod nas.storm_raider je napisao/la:Sve je to istina. Ali cemo zaliti, jer je jako mnogo znacio ove sezone. Jedino ako Zakaric bude igrao to desno krilo sl. sezone, sto svi cekamo i ako bude odigrao kako zna, brzo cemo ga prezaliti.
Ne znam zasto volis toliko piliti naopako, a obicno to nisu cinjenicno potkovane tvrdnje. Prije par dana je recimo taj Ajax s najmladjim timom ikad igrao jedno finale Europskih takmicenja protiv Manchestera koji je spickao milijardu eura za par sezona na pojacanja. Nakon poraza njihovi navijaci su ih gadjali stolicama. Znamo i za prozivanje navijaca Intera, nedavno je neka lakrdija bila. Sumnjam da znas gdje igraju uopste Aston Villa i Nottingem, a ne da ih ozbiljno pratis, a pogotovo ne njihove navijace i razmisljanje. Da ne spominjemo skidanje igraca Rome prosle sezone, stalno uljetanje na treninge, lupanje auta, rasisticke uvrede, pa imas prije dvije sezone u Bundesligi nerede nezadovoljnih navijaca koji su prekinuli utakmicu. Zvizduke najboljem strijelcu, najboljem igracu, i vjerovatno jednom od najboljih ikada na Santiago Bernabeu. Njemu se moze zvizdati, a Ivanu Lendricu haubici ne moze jer je on zabio 19 golova, od toga 7 Olimpicu. Imas i nerede i u Roterdamu prije par sedmica nakon sto nisu pobjedili prvu utakmicu da objezbjede titulu.avlami97 je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 10:40 pmMilan, Ajax, Inter, United, Liverpul, Notingem forest, Aston Vila...svi prvaci i visestruki prvaci Evrope, mozete li zamisliti da njihovi navijaci kopiraju pitare? Smijesno, jel'de? Trebaju nam njihovi navijaci biti primjer. Isuvise usko gledamo, ucimo od neuspjesnijih i nebitnih, nazalost. Tema skidanje dresova i igrajte pi.cke. Celtic, trebam li spominjati njihove navijace. U jednoj tekmi gube 5 razlike, a njihovi navijaci, kao iz inata daju jos zescu podrsku.
Sto se pravimo pametni, ucimo od najboljih.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
santakuruz je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 11:18 pmSve dok navijaci skidaju igracima dresove, ulaze na trening i postrojavaju igrace da im "pruze podrsku", smjenjuju trenere preko "svojih"igraca, nikad necemo biti ozbiljan klub niti cemo napraviti bilo kakav rezultat preko granice. Navijaci nemaju pravo skidati dresove igracima. Igrac je dres zaduzio od kluba i jedino klub sa svojim organima moze izricati sankcije i poduzimati bilo kakve mjere prema igracima. Klub se mora izdici iznad tog klosarluka inace cemo jos dugo, dugo tavoriti u ovom blatu.
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk