Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 28, 2017 10:45 pm

Svrha skidanja dresu igracu poput Mire? Ja bi danas sve njih postrojio i rekao Miro i Veca zadrzite dresove. Zao mi momka kad je napustao teren pognute glave ...
Željezničar ante portas !

SanMan
Kontakt:

ned maj 28, 2017 10:46 pm

Posjeta me pozitivno iznenadila (prko 4000) a atmosfera nije ni blizu bila loša ko protiv Širokog u kupu (psovanje još na zagrijavanju))
Jug im je ovo trebo prirediti i pjevati ranije (poslije Krupe)
I ja bi da mjenjam trenera ali koga, evo 2 Slavkove plate probajte dovesti Amara ali samo za trenera a ne da se pita ko će graditi JUG i hoće li biti iste visine ko Istok, ko će kositi travu, ko iznositi igrače, i kad loše krene uzme godišnji odmor.
Mislite da je uprava (Miske) toliko "ludi" pa nedaju Amaru da im donese titule
Pogledajte još jednom gol Zakarića i radost Stanića, Žerića, posebno Keme, (vjerovatno i Veca - ne vidi se) i "legije stranaca"

storm_raider
Kontakt:

ned maj 28, 2017 10:47 pm

Model1964 je napisao/la:
ned maj 28, 2017 10:35 pm
AsharaK je napisao/la:
ned maj 28, 2017 10:24 pm
Slovenac, ne pisi velikim i podebljanim slovima. Hvala
ŠO? :D
Nemam pojma đe sam ostavJo cvike. Da bi šta napiso moram sve uvecati i podebljati :rofl:
Zato sto je to pravilo foruma.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

exbabilon
Kontakt:

Poslije sramotnih izdanja ovih ubleha na terenu sad se problematizira skidanje dresova. Majke mi i moja je prva reakcija bila evo nas ko pitari, ali dok god se imalo za sta igrati, jug je pruzao podrsku dok su drugi okretali ledja, jug je zasluzio titulu, jug je nosio koliko je mogao. Kad se linija podvuce, igraci su zasluzili ovo, zasluzili su i ranije, ali im se pruzila podrska ne bi li se stiglo do cilja. Do cilja se nije stiglo i onda sve ide po zaslugama.

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 28, 2017 10:48 pm

Leon_Professional je napisao/la:
sri maj 24, 2017 9:51 pm
ponosannavas je napisao/la:
sri maj 24, 2017 7:14 pm
Hajde ako neko od ovih bliakih klubu sazna kad nasi kadeti igraju sa Olimpicom nek javi da se to malo pogleda
Najvjerovatnije igraju u ponedjeljak.
Javim tacno kad dok i ja saznam.
Ponosni, poprati malo 8, pa ako ja ne mognem doci da mi kazes :D
Sutra u 3 igraju kadeti, al garant neces moci!
Ja cu se potruditi da odem, taman mi se uklapa :)

mirsad94
Kontakt:

ned maj 28, 2017 10:48 pm

Hej tugo moja , moj Zeljeznicare .

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 28, 2017 10:49 pm

AsharaK je napisao/la:
ned maj 28, 2017 10:45 pm
Svrha skidanja dresu igracu poput Mire? Ja bi danas sve njih postrojio i rekao Miro i Veca zadrzite dresove. Zao mi momka kad je napustao teren pognute glave ...
slika

ChWilla
Kontakt:

ned maj 28, 2017 10:50 pm

exbabilon je napisao/la:
Poslije sramotnih izdanja ovih ubleha na terenu sad se problematizira skidanje dresova. Majke mi i moja je prva reakcija bila evo nas ko pitari, ali dok god se imalo za sta igrati, jug je pruzao podrsku dok su drugi okretali ledja, jug je zasluzio titulu, jug je nosio koliko je mogao. Kad se linija podvuce, igraci su zasluzili ovo, zasluzili su i ranije, ali im se pruzila podrska ne bi li se stiglo do cilja. Do cilja se nije stiglo i onda sve ide po zaslugama.
ništa im neće biti. manje-više u našoj ligi i nije upamćen dernek kakav su nam priredili. a podršku su imali sve vrijeme.
gradi željo boli te *****

Morzhy
Kontakt:

ned maj 28, 2017 10:51 pm

Ma hajde ba neće im ništa biti što su malo skinuli dresove, šta dramite. Neka znaju da mi znamo da su se namjerno popišali po nama i u Krupi i na lavoru. Ostaviti Vecu i juniore, ostali mrš u tri pizde materine

Plava Porodica
Kontakt:

ned maj 28, 2017 10:52 pm

Kad je izvlacenje EL i LP?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned maj 28, 2017 10:53 pm

Ne lazite da je pobjdgao Lendric iz grada koji vam je qrac.. tu je momak, sta vise, sat ipo nakon tekme stajao i pricao sa nama..

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 28, 2017 10:54 pm

Minjore je napisao/la:
ned maj 28, 2017 10:53 pm
Ne lazite da je pobjdgao Lendric iz grada koji vam je qrac.. tu je momak, sta vise, sat ipo nakon tekme stajao i pricao sa nama..
:palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

Zalicemo mi za Mirom. Sretno ljudino!

Neka neko napise jos jednom tu laz da je Lendric pobjegao bice banovan!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LARSSON
Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:
19 juni europska liga i lp - odmah cemo znati i za drugi krug

iggy2377

ned maj 28, 2017 10:55 pm

Hvala bogu pa je zavrsilo.
Od pocetka sezone jesenas stvari su isle naopako.
Prvo Kostic covjek je zelio da uvede nesto novo, i par stepenica gore,nije islo pa se pojavio "bojkot" pojedinaca,zasto to nikad necemo saznati.
Pored Kostica dolazi i Seferovic za kondiciju, nekako je sve licilo na "nesto novo"
Dolazi Slavko, iznenada Kosoric odlazi, i jos neki igraci sto budu suspendovani itd
Ali odlazi i Seferovic iz SS.
Iskreno meni sve ovo jako smrdi na svasta nesto, puno se stvari negativnih u i oko ekipe desavalo cijelu sezonu, zasto ni to necemo saznati vjerovatno nikad.
Neznam iskreno za vas ali mi je drago sto je kraj,jer se ovo pocelo rusiti ko kula od karata,puno negativne energije sa tribina,od strane igraca pojedinih i znalo se da ce danas biti vrhunac svega.
Samo se nadam da ce ovo uprava ostati u istom sastavu i da su iz ove sezone naucili jako mnogo oko svega.
Sto se tice Slavke ja sam licno da on ide od nas, jer ocigled o ima i njegovog masla u svemu ovome.
Svaka mu cast na svemu ali mislim da nije trener za nas iz vise razloga.
Ocigledno je da nesto nije stimalo na ralaciji igraci-trener, a zasto i to necemo nikad saznati vjerovatno.
Zato kazem drago mi je da je zavrsilo jer ova patnja u posljednih 13 kola je bila bas patnja koju je najvise ucinio Slavko sa svojom matematikom ,taktikom itd.
Igraci, pojedinaca mi je jako zao, zato sto mislim da smo imali neku osnovu ili temelj za nadogradnju 3-4 igraca pa raditi nadogradnju.Ovako gubimo sve pa i te igrace za to nesto vece.
Opet kazem nadam se da ce uprava napraviti kvalitetan plan za buducu sezonu sa odabirom dobrih i novih igraca po mogucnosti s vana,jer ovo ovdje sto se nudi za nas nije dovoljno i nije neki kvalitet.
Nadam se da ce naci bar 4-5 igraca tipa Mire koja ce biti bas kvalitet sto sa glavom sto sa fudbalom.Kesa sa mora odrjesiti da bi nesto napravio ili digao par stepenica vise ovako vise neide da ti pojedincima ozivljavas karijere.

mirzza
Kontakt:

ned maj 28, 2017 10:56 pm

Veliki plus nas Kemo.
Veliki minus kapitenska na ruci kretena kojeg će se nadam Sablja povuci u Crnu Goru.
Muka mi je od njega.
Veca mora biti kapiten nakon Zebe.
Čije je našli da se traka da sindikalcu ...
Što se dresova tiče zaslužili su i gore, bagra bezmuda. Trebali su i Slavki skinuti da u on zna za ubuduce da nema pickaste postavke u derbijima.
Mi smo Željo mi u ovoj ligi svugdje idemo na pobjedu.

Model1964

ned maj 28, 2017 11:01 pm

avlami97 je napisao/la:
ned maj 28, 2017 10:40 pm
Milan, Ajax, Inter, United, Liverpul, Notingem forest, Aston Vila...svi prvaci i visestruki prvaci Evrope, mozete li zamisliti da njihovi navijaci kopiraju pitare? Smijesno, jel'de? Trebaju nam njihovi navijaci biti primjer. Isuvise usko gledamo, ucimo od neuspjesnijih i nebitnih, nazalost. Tema skidanje dresova i igrajte pi.cke. Celtic, trebam li spominjati njihove navijace. U jednoj tekmi gube 5 razlike, a njihovi navijaci, kao iz inata daju jos zescu podrsku.

Sto se pravimo pametni, ucimo od najboljih.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Nije potrebno :D napominjati kakvi profesionalci igraju u gore nabrojanim klubovima.
Nikada se nije desilo da imju epidemiju qurcobolje. Dogodi se da pojedinac ponekad oboli ali to brzom intervencijom blaganika izljece.

Navijaci prvog podebljanog stolicama više puta gađali svoje igrace. Navijaci drugog podebljanoj svoje igrace nakon poraza nisu pustili sa trajekta sati (1978) To je ujedno aktuelni evropski rekord ostajanja fudbal ekipe na trajektu :D
Kod nas je problem što je sve kontra. Kada treba da psujemo mi podrška i obratno. Igraci isto kontra. Kada dobiju podršku oni misle da mogu raditi šta im volja. Kada ih naparadaju uvrijede se i psihicki padnu qurcu za uši.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Okolele
Kontakt:

ned maj 28, 2017 11:01 pm

Jedino pozitivno na danasnjoj utakmici je ona parola sa Juga o igracima i nadam se da su iz uprave ono dobro pogledali i shvatili staim je za ciniti u buduce..Ne zelimo vise da gledamo istrosene starohane kojima je samo u cilju uzeti onu pisljivu platu na zalasku svoje karijere..Hocemo mladost koja ce pokazati zelju za napredkom..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Plava Porodica
Kontakt:

ned maj 28, 2017 11:04 pm

LARS1921 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:
19 juni europska liga i lp - odmah cemo znati i za drugi krug
Hvala :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

fcz
Kontakt:

ned maj 28, 2017 11:04 pm

Morzhy je napisao/la:
ned maj 28, 2017 10:51 pm
Ma hajde ba neće im ništa biti što su malo skinuli dresove, šta dramite. Neka znaju da mi znamo da su se namjerno popišali po nama i u Krupi i na lavoru. Ostaviti Vecu i juniore, ostali mrš u tri pizde materine
:?: :?: :?:
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

Prijava