ned maj 28, 2017 10:55 pm
Hvala bogu pa je zavrsilo.
Od pocetka sezone jesenas stvari su isle naopako.
Prvo Kostic covjek je zelio da uvede nesto novo, i par stepenica gore,nije islo pa se pojavio "bojkot" pojedinaca,zasto to nikad necemo saznati.
Pored Kostica dolazi i Seferovic za kondiciju, nekako je sve licilo na "nesto novo"
Dolazi Slavko, iznenada Kosoric odlazi, i jos neki igraci sto budu suspendovani itd
Ali odlazi i Seferovic iz SS.
Iskreno meni sve ovo jako smrdi na svasta nesto, puno se stvari negativnih u i oko ekipe desavalo cijelu sezonu, zasto ni to necemo saznati vjerovatno nikad.
Neznam iskreno za vas ali mi je drago sto je kraj,jer se ovo pocelo rusiti ko kula od karata,puno negativne energije sa tribina,od strane igraca pojedinih i znalo se da ce danas biti vrhunac svega.
Samo se nadam da ce ovo uprava ostati u istom sastavu i da su iz ove sezone naucili jako mnogo oko svega.
Sto se tice Slavke ja sam licno da on ide od nas, jer ocigled o ima i njegovog masla u svemu ovome.
Svaka mu cast na svemu ali mislim da nije trener za nas iz vise razloga.
Ocigledno je da nesto nije stimalo na ralaciji igraci-trener, a zasto i to necemo nikad saznati vjerovatno.
Zato kazem drago mi je da je zavrsilo jer ova patnja u posljednih 13 kola je bila bas patnja koju je najvise ucinio Slavko sa svojom matematikom ,taktikom itd.
Igraci, pojedinaca mi je jako zao, zato sto mislim da smo imali neku osnovu ili temelj za nadogradnju 3-4 igraca pa raditi nadogradnju.Ovako gubimo sve pa i te igrace za to nesto vece.
Opet kazem nadam se da ce uprava napraviti kvalitetan plan za buducu sezonu sa odabirom dobrih i novih igraca po mogucnosti s vana,jer ovo ovdje sto se nudi za nas nije dovoljno i nije neki kvalitet.
Nadam se da ce naci bar 4-5 igraca tipa Mire koja ce biti bas kvalitet sto sa glavom sto sa fudbalom.Kesa sa mora odrjesiti da bi nesto napravio ili digao par stepenica vise ovako vise neide da ti pojedincima ozivljavas karijere.