Plavi orkestar je napisao/la: ↑sri maj 24, 2017 6:42 pmVec pocelo navijaci vaki navijaci naki.Mi smo zlatni i to se decenijama pokazuje a šta sve dozivljavamo i prezivljavamo.Navijac znaci ne smije traziti pobjedu od dobro placenih umišljenih polufudbalera pa cak ni nerješeno u nama najbitnijoj utakmici bez obzira odlucivala o necemu ili ne.I kad navijaci izraze nezadovoljstvo prikazanom igrom i ne zalaganjem e onda lazni moralisti pocnu te pauje se te psovalo bi se ovim te onim...Ako bolan sjediš u klubu i za to primaš lovu neke stvari onda moraš vidjeti i znati.Kad auto kupuješ pa traziš servisnu knjigu,pregledaš ga...tako i sa igracem pa ce biti manje fula.Evo primjer one sline od covjeka Jahica,guli nas i danas a došo sa povredom a Kemo Osmankovic sjedi ili i ne sjedi na klupi,mlad,naše djete,ko od brda odvaljen.5-6 puta jeftiniji od Jahica a 10 podioka iznad Jahica pa i Kerle i Bogicevica.Nebi imao grašaka kao oni a izgaro bi na terenu.I gdje neceš psovati.Ja licno ne psujem ali razumijem one koji i opsuju.

Ja licno psujem šupcima koji se vuku po terenu!
Djeci koja se trude mogu samo pljeskati .
Navijaci jesu tu da bodre kada je loše i dobro, da kritikuju kada nešto nije dobro, da hvale i podrže kada nešto valja.
Bilo bi naopako kada bi svi mislili isto.
Generalno je raja u Dolini odlicna

Onih 5% što su pobjegli od žene a nemaju Švalerku