Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

MrkiMedo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 24, 2017 8:38 am

Tuzlaka kompleksasa, ne vjerujem

teteac8684
Kontakt:

sri maj 24, 2017 8:50 am

Njima smo postali bitniji mi nego stanje u njihovom klubu...baš me podsjećaju na nekoga...

ChWilla
Kontakt:

sri maj 24, 2017 9:00 am

njima je jasno da svojih teško da će imati u skorije vrijeme.
gradi željo boli te *****

godrina
Kontakt:

sri maj 24, 2017 9:33 am

nije valjda ovo saopstenje jedino sto su nasi uradili povodom one kradje
valjda su ozbiljno poceli razmisljat o prelaznom roku i mogucim pojacanjima
evropa ce brzo a i u sledecu sezonu moramo zapeti od starta , a igracki kadar bi se mogao bas dosta promijeniti stim da se mora poboljsat
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

ChWilla
Kontakt:

sri maj 24, 2017 9:37 am

pa nije to povodom krađe. to je povodom naše igre... :D
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

sri maj 24, 2017 9:37 am

Armin A. Cicak
Ja ne mogu daleko od nogometa, zapravo nikada nisam ni želio ići od njega. Zbog posla motivacije kojim se bavim, a kao efekat motivacije za FK Sloboda Tuzla kao pojedinac, navijač Željezničara, ja, Armin Čičak, javno izjavljujem:

"da ću svoju majsku platu iz kompanije Logosoft uplatiti na zvanični račun FK Sloboda Tuzla ukoliko odigraju "X" u Mostaru, pod uslovom da FK Željezničar odigra "1" protiv Radnika na Grbavici. Kao dokaz ću priložiti uplatnicu na LinkedIn!"

Kao svjedoke navodim: Srđan Stanić, Emir Muhamedagić, Emir Dobrača, Amer Duvnjak, Darko Markovic, Murat Haskovic

Momci moji, nije kraj, dok sudija ne svira kraj!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Morzhy
Kontakt:

sri maj 24, 2017 9:40 am

avlami97 je napisao/la:
sri maj 24, 2017 8:14 am
Ne mogu jos da svarim neshvatljiv pad nakon Zrinjskog. U toj tekmi nas vezni red Markovic- Bekric-Zeba bude najbolji dio tima u pobjedi, a nakon toga ista veza ne moze nista na Kosevu. U Krupi je igrao Jovan umjesto Zebe.
Fakat neshvatljivo.

No, trebamo se okrenuti Radniku i ispostovati same sebe, jer su navijaci u ovoj sezoni bili najbolji dio Zelje.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Ustaljena procedura naših princeza za smjenjivanje trenera koji ih nervira- "pokazaćemo pred punim stadionom da možemo pa onda naredne dvije pokažemo kako nećemo" i eto...ma meni bi juniori igrali slijedeće godine makar ispali, eto kol'ko su me ovi polovnjaci razočarali prethodne dvije sezone...sve bih ja to mršnuo pa šetaj materi

godrina
Kontakt:

sri maj 24, 2017 9:47 am

Morzhy je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
Ne mogu jos da svarim neshvatljiv pad nakon Zrinjskog. U toj tekmi nas vezni red Markovic- Bekric-Zeba bude najbolji dio tima u pobjedi, a nakon toga ista veza ne moze nista na Kosevu. U Krupi je igrao Jovan umjesto Zebe.
Fakat neshvatljivo.

No, trebamo se okrenuti Radniku i ispostovati same sebe, jer su navijaci u ovoj sezoni bili najbolji dio Zelje.

Ustaljena procedura naših princeza za smjenjivanje trenera koji ih nervira- "pokazaćemo pred punim stadionom da možemo pa onda naredne dvije pokažemo kako nećemo" i eto...ma meni bi juniori igrali slijedeće godine makar ispali, eto kol'ko su me ovi polovnjaci razočarali prethodne dvije sezone...sve bih ja to mršnuo pa šetaj materi
valjda smo skontali da dovodjenje svake godine 5-6-7 "super polovnjaka" ne donosi instant uspjeh
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

teatrale36
Kontakt:

sri maj 24, 2017 9:48 am

Morzhy je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
Fakat neshvatljivo.

Tako je , naci neku djecu i novog trenera sa znanjem i autoritetom pa polako, nek se gradi stadion to je glavno, pa valjda mozemo opstati u ligi.

boju dao si nebu...
Kontakt:

sri maj 24, 2017 10:03 am

Ne moze ulica voditi klub i diktirati uslove, kao sto ni igraci ne smiju bojkotovati i smjenjivati trenere...Volpi i Miskovic su stali iza Keka kada je imao problem sa nekoliko igraca prosle godine. Rijeka je danas sampion Hrvatske.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

kremenko

sri maj 24, 2017 10:08 am

Tragicno je da nam se ove godine igra svodila za gol manje.
Hajde kontam,limitirana ekipa,stizemo zaostatak za prvim. Ali kad smo vec stigli,prestigli,zauzeli prvo mjesto,mi se zabunkerisali jos vise.
:roll:
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

cikazubo
Kontakt:

sri maj 24, 2017 10:35 am

Još jednom uživajte u ovim kombinacijama, kakav osjećaj za prostor, loptu, igru, dupli pasovi, peta, hladna završnica, sve velikom brzinom. A onda gledam tekme protiv Krupe i derbi i gledam Markovića koji pokušava odigrati prvom do sebe a i to mu ne polazi za rukom, Bekrića i Zebu kojim trebacpola sata da se okrenu i daju neki upotrebljiv pas, Blagojevića koji ne zna gdje udara itd itd.. Vratite nam djecu u klub !
phpBB [video]

MATORI
Kontakt:

sri maj 24, 2017 10:36 am

kremenko je napisao/la:
sri maj 24, 2017 12:53 am
Neko na klixu rece da Antoni Bandic radi u Sarajevu,a zivi na Dobrinji.
Sezona lova otvorena :D
Ma **** njega, ne navlačite sebi probleme!
U stvari HDZ će ga postaviti za (do)ministra civilnih poslova ili tako nešto.
J.ebe se njemu više za pišćom.
A vala MI SMO svojim igrama dopustili da nas handre Jagodići, Bandići, ku.rčevići, palčevići... :zid:

south side
Kontakt:

sri maj 24, 2017 10:37 am

Ma ljudi shvatite vise da nije do trenera nego do limitiranih igraca.Koliko smo za ove dvije godine trenera promjenili naravno i Slavko snosi odgovornost al najveci krivci igraci koji neigraju srcem za klub a to se moglo vidjeti u derbiju cast izuzetcima .
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

ponosannavas
Kontakt:

sri maj 24, 2017 10:44 am

gavran je napisao/la:
uto maj 23, 2017 10:37 pm
Sutra pratite zvanicnu,jaje ce se izleci
Ne bude li danas ništa na zvaničnoj naći ću te na kraj svijeta ću te naći (što bi rekli nadrealisti)

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri maj 24, 2017 10:51 am

molim te Boze da ne bude mucak! :D
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

mirzza
Kontakt:

sri maj 24, 2017 10:52 am

Slavko je doveo limitirane igrače.
Ko su ti što smjenjuju trenera.
Zar Kosoric kolovodja navodni nije otjeran?
Ko ostaje? Bekrić, sindikalac, Stanic, Siniša?
Ko su ti misteriozni igraci dajte imena.

mula
Kontakt:

sri maj 24, 2017 10:58 am

GoodisonPark je napisao/la:
sri maj 24, 2017 12:08 am
Fanzi je napisao/la:
sub maj 20, 2017 11:31 pm
Vratite se Zeljinoj filozofiji. Mi smo se oduvijek oslanjali na igrace iz vlastitog pogona, ne kada smo bili primorani. Jedna odbacena generacija fudbalera iz naseg omladinskog pogona znaci i slabiju drzavnu selekciju, jer drugi ne umiju proizvesti igrace za najbolji tim BiH, a onima i sto uspije, to uglavnom ode igrat za Srbiju i Hrvatsku.

Zeljo nikada nije mijenjao trenere kao na traci. Ribar je bio 10 godina trener, donio titulu i ispadanje iz lige.

Ivica Osim je bio 8 godina trener Kluba, nije donio nijedan trofej.
No, ljudi su dolazili na utakmice. I bili mnogo strpljivi. Stavise, mi se razocaramo sto ne budemo prvaci, a oni su nerijetko znali strahovat od ispadanja. Nasi preci...
Ako uzivate u sportu radi dometa i trofeja, promijenite disciplinu umjesto fudbala ili gledajte Real Madrid.
Zeljo se recimo gleda to sto si inatan. Pa kazes imat cu najposjeceniji stadion u drzavi u drugoj ligi, vise nego timovi iz prvog razreda.
Ako vam je fudbal braca nerodjena, ljubav prema boji, gradu, drzavi, filozofiji, onom rahatluku i nemiru, izmedju maksima i obecanja danas odustajem zauvijek od tebe, a sutra nikada ne prestajem... Zeljini ste.

Slavku smo svi trazili. Sve nas je kupio. Slavko nije trener za Zelje, za dugorocnog mandata.
Trebamo se s covjekom pristojno rastati, ali i da se izvaga da li je i koliko do njega.
Buduci igraci Zelje sa strane nisu umisljene igracine na nikakvom stilu zivota. To su mali ljudi, odgojena djeca, koji zude za prilikom da pojedu teren u plavom dresu, za tom jednom sansom u zivotu da naprave nesto od sebe.
Istrcati u plavom dresu je privilegija. Ovaj Klub nije sam sebe doveo u situaciju da ga, igrajuci za njega podcijenjuju igraci slabih dometa i visokih finansijskh apetita. Jer ljudi, Zeljo je veliki Klub sa mnogo navijaca, bogatom pricom i dubokim emocijama, ali i polufinalista Kup UEFA, veci od mnogih, mnogih drugih, spram kojih je samo privremeno inferioran. Zna Zeljo kako je biti velik.
I obavezno pripremiti 30 lijevih bekova i lijevih krila u kategoriji kadeta...

Ne rusite Upravu, ne rusite Klub, ne rusite filozofiju. Ne priziva mi se ni povratak Brke, jer necu da moj fudbalski svijet stane u jednog covjeka. Neka Brko shvati da je Zeljo veci od svih nas, pa neka sam odluci...

Nije mi lose zbog poraza Sarajeva. Lose mi je zbog kukavicke, nezeljeznicarske partije fudbalera na terenu. Al me raduje sto znam da cemo iz svega izvuci lekciju.
Nasa prica o napredovanju kao Kluba ne traje jednu sezonu, ili dvije, ili tri.. Kao kod drugih. Znaju to i dusmani! Njima poruka da smo nasekirani i neraspolozeni veceras, ljuti narednih sedam dana. Ali ustrajni dok smo zivi!

Ultras Zeljeznicar!
Potpisujem svaku rečenicu napisanu osim: " Slavko nije trener za Zelje, za dugorocnog mandata".
Čovjek je itekako dobar stručnjak i mislim da je zasluzio da nas vodi i sljedeće sezone. Odigrati 25 utakmica u ligi i izgubiti samo dvije su razlog da dobije šansu i sljedeće sezone. Treba uzeti u obzir i činjenice da je došao u najgorem mogućem trenutku i da je morao otkloniti tuđe greške, da je bilo oskudan pri dovođenju igrača( jer je zimski prelazni rok).
Što se mene tiče kad pogledam od prvog do zadnjeg kola... sam zadovoljan.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Okolele
Kontakt:

sri maj 24, 2017 11:06 am

Ljudi sa dvostrukim aršinima..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Morzhy
Kontakt:

sri maj 24, 2017 11:19 am

mirzza je napisao/la:
sri maj 24, 2017 10:52 am
Slavko je doveo limitirane igrače.
Ko su ti što smjenjuju trenera.
Zar Kosoric kolovodja navodni nije otjeran?
Ko ostaje? Bekrić, sindikalac, Stanic, Siniša?
Ko su ti misteriozni igraci dajte imena.
Svi osim Mire, Vece i Lendrića koji svakako idu, što džaba što za lovu, ostalo sve otjerati i ubaciti juniore. Jedino tako možemo 100% biti sigurni da smo očistili kadar od trulih jabuka. Što se tiče Slavke, pratili smo malo Radnik prošle sezone, pogotovo na Grbavici kada su nakon 1:0 za nas u 85. minuti okrenuli do kraja i dobili 1:2, sa posebnim osvrtom na drugi gol kada su istrčali kontru, dok 9 naših tadašnjih igrača nije stiglo da se okrene, kamoli da se vrati...gospodo draga fizički limitirana ekipa to ne može izvesti, sve da smo mi s Realom igrali par dana prije i da nas čeka revanš sa Realom nekoliko dana poslije, opet ne može. Promovisao je Šerbečića, Beširovića i Pecu, sasvim dovoljno obzirom da sva trojica nisu imala ni 60 godina u zbiru. Ali ne, mi ćemo sve to zanemariti i nastaviti ono luzerski "doveo mu Krstajić", "debeli defanzivan","debeli ne mijenja","dobio je sve što je tražio","nisu spremni igrači", a znamo, vidimo da nisu htjeli da zapnu protiv Krupe i Sarajeva...znači luzeri smo i mi navijači jer idemo linijom manjeg otpora. Nema veze, ne mora Slavko ostati, ali ne treba više nijednom dozvoliti da igrači otjeraju trenera. Znači otjeraj igrače pa eto onda i Slavku nakon 10 dana, samo da ne bude po njihovom. Otpremnina neka igračima bude razlika između 550.000 Eura koje su sa dva šprinta u dvije utakmice trebali donijeti u klub i 120.000 Eura koje su uspjeli donijeti...mamicu im bezobraznu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava