uto maj 23, 2017 10:50 pm
4 godine pusimo istu foru. 2014. Dino Dj. Trener ne znam kolko kola do kraja, mi prvi na tabeli. Zrinjski poklopi sve zaredom, Olimpik primjer iz udzbenika.
2015. Mi sa najmladjom i najtalentovanijom ekipom se borimo sa pitarima do kraja, a oni zatvorili zadnjih 10 tekmi golovima iz ofsajda i Puncem.
2016. Imamo Evropu u rukama 3 kola do kraja, mi igramo posteno protiv Celika, kojem nizasto ne treba i drugoligasima Rudar P. I Slavija i naravno opet ispusimo.
2017. U prvom dijelu budemo masakrirani penalima i crvenim kartonima protiv svake selendre. Protiv Zrinjskog u Mostaru i Sirokog na Pecari nas yebu sudije i ne vade, a u medijima mukla tisina. U LzP dvojicu sudija suspenduju zbog gresaka na obje strane (TZ i BN), a zvono na Zelji, a mediji dogurali od dvije na sest suspenzija i to u "korist" Zelje. Zrinjski radi u tisini. U MO se ponistava cist gol Krupe na 0:0, a u Krupi se ne iskljucuje Piric i Zrinjski izvlaci bod. U BN slag na tortu i penal u 94. min za titulu uz dobru reziju i medije u kojim se pise da se titula steli Zelji, kao mi kupujemo titulu. Tog istog Zrinjskog raskujemo u medjusobnim susretima uz nedosudjene i izmisljene penale na Gr i Mo. Idemo da posteno uzmemo titulu u Krupi i jedva remi, a da smo pobijdili, bilo bi kupljeno.
Povaljeni smo ko bekani i to ne ove nego 4 sezone zaredom.
Ko im jebe mater ici cemo opet posteno, pa kome prije dosadi.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.