Grbavica je napisao/la: ↑uto maj 23, 2017 1:16 pm
Najlakse je pametovati, galamiti, psovati.
A i ti model pricas o nekim proslim vremenima a tjero bi sve redom. Tada je jedini poso navijacima bio upravo to, da navijaju. Sad bi i da se pitaju ko ce se dovesti, kako ce se trava pokositi, ko ce biti kapiten, ko ce biti sportski direktor, kakva ce biti taktika, i tako dalje i tako blize. Svi bi nesto da sefuju.
Ko dolazi u zavisnosti od rezultata, sto se mene tice ne mora ni dolaziti. Meni to nije utakmica, to je neki ritual, stanes na svoje mjesto, vidis neke ljude, bacis suplju, smijes se, nerviras se. To je za mene Zeljo. Rezultat utice na raspolozenje, ali sigurno ne odlucuje hocu li voljeti Zelju ili ne.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ja nisam u stanju da smjenjujem. Da jesam smjenio bih Slavku i dao ispisnicu vise od polovine ekipe. Vjeruj da bi u proslim vremenima da je bila ovakva bezmudost stadion bio prazan. Bilo bi " Nek ih mater gleda" Ponavljam da su sadasnji navijci strpljiviji od prijasnjih sto se borbr i zelje tice, a nestrpljiviji sto se trofeja tice.
Meni nije frka izgubljena titula vec nacin kako smo zijanili. Kao slag na tortu ovo kukanje " Ja sve znam samo me uciteljica mrzi"
Dali cu doci na tekmu ili ne ne odlucuje rezultat vec želja i borba. Jedno je ljubav a jedno ocekivanja. Volis djete ali i ocekujes da nesto nauci, nesto napravi
Svi mi koji ovde galamimo, ne galamimo zbog źena i djece, zbog plate i sefova, zbog nedo bog, kako kaze storm

, śvalerke, vec iz ljubavi i želje za naprexkom.
NISAM, I NECU NIKADA BITI RAVNODUŚAN PREMA ŽELJI. ZATO I GALAMIM I SKACEM NA ZADNJE NOGE