Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 16, 2017 3:19 pm

Bolje na istok da idemo, zapad je dosta skuplji od istoka.. :D
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u uto maj 16, 2017 3:19 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

uto maj 16, 2017 3:19 pm

Raja, evo tek sad vidim ovu odluku..
Vjerujte mi da je ovo dobro po nas. U subotu ce bas raja da pogine zbog ovoga, ima da se ori lavorom.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Elegant
Kontakt:

uto maj 16, 2017 3:23 pm

Ovo neka bude vjetar u leđa cijelom timu, svani suboto da pocne utakmica.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Amidza
Kontakt:

uto maj 16, 2017 3:26 pm

Sta mislite, sta ce Slavko izvest na teren protiv pitara?

Kontam da ce bit nesto ovako:

---------Lendric--------

-Crnov---Zeba-------Miro-

----Markovic---Bekric-----

-Stana--Bogi--Kerla--Sinisa

--------Kjosevski--------------

Izmjene: Zakaric, Blagojevic, eventualno Nikolic ili Musa

Kontam da ce umjesto Boke stavit Kerlu, nakon njegove partije protiv Krupe. Jedino nisam siguran da li ce stavit Bekriju ili Jovana od pocetka.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Refa1921
Kontakt:

uto maj 16, 2017 3:26 pm

Nakon oplodnje prethodnih godina ni ja nam ne bih dao više od 5%.
slika

zeka_tm87
Kontakt:

uto maj 16, 2017 3:27 pm

pa neka nasa uprava gurbetima opet da 10% i jos im ostavi stolice pa nek orgijaju,njima treba dati 1,5%stoka uljpasto kretenska mrs.

rodrigo87
Kontakt:

Pa zivota mi, ljudi se prepali da ce nasa prva ekipa otici na zapad :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Amidza
Kontakt:

uto maj 16, 2017 3:31 pm

rodrigo87 je napisao/la:
Pa zivota mi, ljudi se prepali da ce nasa prva ekipa otici na zapad :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Lijepe ba skrinsotove s fejsbuka. :lol:

Treba danas furat pricu zapad, sutra jug, prekosutra bojkot, pa istok itd. Vec su raspameceni, jadnici. Tragikomicno ce bit kad nasih, koliko god, pojede njihovih 3 milje i 12 sekurcitija sto im drze koreografiju.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Plava Porodica
Kontakt:

uto maj 16, 2017 3:32 pm

Joj pa nisu svjesniiiiiii :11: :11:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Amidza
Kontakt:

uto maj 16, 2017 3:33 pm

Nek imaju i oni jedan trofej, da nije kupljen.

slika

Brkoo
Kontakt:

uto maj 16, 2017 3:34 pm

Brkoo je napisao/la:
uto maj 16, 2017 2:57 pm
rodrigo87 je napisao/la:
uto maj 16, 2017 2:46 pm
slika
:placeodsmijeha:
Novinarima ovog smeca zabraniti prilaz stadionu. Nadam se da ce neko ovo poslati ljudima u klubu, da vide..
Na svakoj stranici cu ovo ponavljati dok klub ne zabrani pristup ovim debilima na nasem stadionu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

BabOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto maj 16, 2017 3:36 pm

Brkoo je napisao/la:Lik hladno poredi Genk i Anderlecht sa nama. Kako oni mogu gurati mlade igrace za kojim lude evropski klubovi i daju desetine miliona za njih. Bas cudno, vjerovarno ti igraci imaju neki kvalitet..
Mislim da ti uživaš cjepidlačiti, jedva čekaš da nekome kontru opališ. Gdje sam to poredio Genk i Anderleht sa nama? Kažem da su ljudi djecom dogurali do 1/4 finale EL, nigdje ih nisam uporedio sa nama

Refa1921
Kontakt:

uto maj 16, 2017 3:36 pm

Amidza je napisao/la:
uto maj 16, 2017 3:33 pm
Nek imaju i oni jedan trofej, da nije kupljen.

slika
Jaši gurbetsku nejač !!

Amidza
Kontakt:

uto maj 16, 2017 3:37 pm

Hayat, Oslobodjenje...sta sve dopustaju ovi smetljari sebi. Da ne govorim o onom govnetu, komentatoru na Moja TV (ne znam ko je, nije od ovih standardnih, komentarisao protiv Slobode), Kristicu i drugim smetljarima iz nasih medija. Zbog takvih stvari mi je drago sto BHT propada. Smeca raspala.

Ako imamo imalo samopostovanja, taraba svima. Cuj da te govno javno vrijedja nesto. Kakvi jadnici.

avlami97
Kontakt:

uto maj 16, 2017 3:37 pm

Nakon što je predstavnik NS/FS BIH potvrdio navode FK Željezničar, predstavnici FK Sarajevo su izjavili da se na južnoj tribini vrši rekonstrukcija i renoviranje toaleta te da je moguće samo obezbijediti prostor za 1725 gostujućih navijača. Podsjećamo, da stadionom Asim Ferhatović Hase rukovodi Centar za sport i rekreaciju, koji je u više navrata tvrdio da ovaj stadion zadovoljava sve kriterije UEFA-e i FIFA-e.

Očito da neko u Savezu protežira FK Sarajevo. Stadion Koševo nije mogao dobiti licencu za Evropu. Kriminalna hobotnica u Savezu je skupa sa FK Sarajevom obmanula javnost i neuslovan stadion proglasila uslovnim. O ovome bi se mogla pozabaviti FIFA, UEFA, a Boga mi i SIPA.

5% je OK, a naročito nakon predzadnjeg derbija na Grbavici, kada su vandali, huligani, narkomani i obična stoka devastirale dio sjeverne tribine i podtribinske prostore na kojoj su bile smještene HZ. Nadam se da je taj vandalski čin izvršio manji broj osoba sa tog dijela tribine, a da su ostali navijači HZ bile protiv i usprotivile se devastiranju. To nisam vidio, ali možda ih je i bilo.

Trebamo se ugledati na Evropsku uniju i napraviti "kavez" - primjer stadion Rujevica NK Rijeka.

Čari derbija su davno upropaštene, a to se desilo onog trenutka kada su se na Grbavici ili Koševu navijači počeli dijeliti po tribinama i raznoraznim sektorima. Na derbiju kada je bilo 55 milja ljudi 1982. godine svako je sjedio gdje je želio, sa obilježjima koje je posjedovao. Sigurno da je veća polovina navijača na tom derbiju bila uz plave.

Naši se nemaju što žaliti vezano za broj ulaznica, ali moraju podnijeti prijavu protv NN osobe ili više njih koje su izdale licencu za evropske nastupe za stadion Koševo. Čist račun, duga ljubav.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Amidza
Kontakt:

uto maj 16, 2017 3:39 pm

Savez je njihov, gleda im kroz prste i gura ih kako moze. Nista novo, nista cudno.

Refa1921
Kontakt:

uto maj 16, 2017 3:41 pm

Javlja mi je sad drug pitar, kaže: ˝Jel istina da manijaci dolaze na zapad i to udarna ekipa˝. Ljudi moji oni su se usrali vidjećete kad ne bude nikoga njihovog na zapadu već naša bagra prvi ja odoh . :D :D
Zadnja izmjena: Refa1921, dana/u uto maj 16, 2017 3:42 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Amidza
Kontakt:

uto maj 16, 2017 3:41 pm

Fun fact of the day: Ako osvojimo titulu ove godine nas rezervni napadac, Stevo Nikolic, ce imati vise titula nego FK Torpedo. Trenutno su izjednaceni.

Hajmo svi, za Stevu :zeljeznicar1:

Pinkii
Kontakt:

uto maj 16, 2017 3:42 pm

Svi na zapad.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Amidza
Kontakt:

uto maj 16, 2017 3:44 pm

Dokaz koliko su jadni, evo sta kaze jedan gurbet:
**** mater ako im nakon ovog nisam halalio citavu ovu losu sezonu. I Kup im oprastam, evo necu "a" reci ako ne osvojimo.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava