To je istina, samo su smijesni. Nema pitara koji prica o finalu Kupa, **** te zivot, samo o derbiju pricaju i fokusiraju se na to da nama zagorcaju zivot. Stvarno tragikomican klub. Nije da me iznenadjuje ovo sve, al eto. Zapitas se malo opet.
e da ti je neko prije dvije ili prije tri godine u ova doba rekao da će to biti ambicija i domet...?Amidza je napisao/la: ↑uto maj 16, 2017 2:50 pmTo je istina, samo su smijesni. Nema pitara koji prica o finalu Kupa, **** te zivot, samo o derbiju pricaju i fokusiraju se na to da nama zagorcaju zivot. Stvarno tragikomican klub. Nije da me iznenadjuje ovo sve, al eto. Zapitas se malo opet.
Vidjecemo da li ce se ovaj kompleks ispostavit kao motiv za njihove da dodju na tekmu u vecem broju. Mada, realno, prelosi su i pojest ce ih nasih milja i 700 navijanjem. Tako da ne bih uopste pravio neku famu oko ovoga.
Sve tacno.igla je napisao/la: ↑uto maj 16, 2017 2:51 pmDovoljno 5 %.
Samo kratak rezime:
FK Željezničar je na Grbavici imao od strane MUP-a određene tampon zone, gdje bi, da bi ustupili navijačima Sarajeva više ulaznica, morali ići na štetu vlastitih navijača. Zanima me koji bi to klub uradio.
FK Sarajevo je na Koševu sprovela inat i odvojila 5 % ulaznica za navijače Željezničara, gdje nisu išli ni u korist svojih navijača, jer oni ne mogu ispuniti svoje dijelove tribina i kad Željini navijači dobiju cijeli jug i dio zapada, a nisu išli ni u svoju korist, jer gube značajna novčana sredstva od gostujućih navijača. Jedina korist koju ovdje ima uprava FK Sarajeva je što je inatom ispunila osvetničke želje svojih navijača, te tako malo vratili povjerenja kod svojih iznevjerenih navijača, pokušavajući da prikriju svoj nerad.
Ovo su činjenice.
Povjerovao bi mu jer je to proklet i jadan klub koji samo na foru i laz nesto kratkorocno moze uradit. Kad im je tek doso utrpani Mongol i kad su imali onu ekipu sa Cimirotom, Benkom, Stojcevom, citava drzava haman pricala da ce se "prosetati" ligom, a ja bio ubijedjen da nece. Jednostavno, FK Torpedo je nezdrava i mahalska sredina, koja je prokleta da nikad ne izadje iz svojih realnih okvira. Cak ni u ovakvoj drzavi, gdje je kradja i nemoral nesto ustaljeno i opceprihvaceno, oni to ne mogu. Takve stvari treba uvijek imati na umu i ne padati na njihove plitke mahalastine.
Svi na zapad, jedan je Hase
jovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto maj 16, 2017 2:26 pmtako ce i biti, i neka bude...Grbavica je napisao/la: ↑uto maj 16, 2017 2:22 pmPosteno, naredni derbi dati im mjesta ko i svim ostalim gostujucim navijacima, negdje oko 400-500 mjesta i to je to.
Ne trebamo nasim ljudima smanjivati prostor radi nekih delikvenata koji unistvaju imovinu za koju smo se krvavo borili i odvajali od usta.
Lijepo 5% i dovidjenja i prijatno.
Gesendet von iPhone mit Tapatalksamo je pitanje, da li ce pitari ponovo bojkotovati derbi kad dobiju 550 ulaznica
Stvarno su bezobrazni, onoliki stadion (koji nije njihov), i ko fol renoviraju wc,pa stvarno sta ova stoka seljačka uradi od derbija!Grbavica je napisao/la: ↑uto maj 16, 2017 3:09 pmjovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto maj 16, 2017 2:26 pmtako ce i biti, i neka bude...Grbavica je napisao/la: ↑uto maj 16, 2017 2:22 pmPosteno, naredni derbi dati im mjesta ko i svim ostalim gostujucim navijacima, negdje oko 400-500 mjesta i to je to.
Ne trebamo nasim ljudima smanjivati prostor radi nekih delikvenata koji unistvaju imovinu za koju smo se krvavo borili i odvajali od usta.
Lijepo 5% i dovidjenja i prijatno.
Gesendet von iPhone mit Tapatalksamo je pitanje, da li ce pitari ponovo bojkotovati derbi kad dobiju 550 ulaznica
ne 550, nego uračunati i tampon zone u broj karata. zašto bi meni ili tebi uzimali mjesto i pomjerali nas zbog delikvenata? samo pošteno.