ja sam za to njima zabranit dolazak na grbavicu, nama na kosevo i vozdra

ja sam za to njima zabranit dolazak na grbavicu, nama na kosevo i vozdra
neJma iharelinho je napisao/la: ↑pon apr 10, 2017 1:55 pmHoćeš naše koji imaju dva žuta u kupu?LARS1921 je napisao/la: ↑pon apr 10, 2017 1:45 pmZbog tri žuta kartona pravo nastupa za Široki Brijeg neće imati Dino Ćorić, koji je ove sezone odigrao pet susreta u ovom takmičenju.
S druge strane neće biti Srđana Stanića, također zbog tri žuta kartona, a i fudbaler Plavih odigrao je pet utakmica u Kupu Bosne i Hercegovine ove sezone.
Ukoliko nastupe, četiri igrača Širokog mogla bi biti u strahu od dobijanja trećeg žutog kartona, koji bi značio suspenziju u revanšu. To su Ivan Krstanović, Danijel Kožul, Josip Barišić i Luka Menalo.![]()
Šta ba da odradearelinho je napisao/la: ↑pon apr 10, 2017 2:18 pmjovanmaksimovic je napisao/la: ↑pon apr 10, 2017 2:16 pmkoja dva sam propustio... mozda je arelinho u pravu![]()
Dva nisu dobila kod nas, ali će ih morati odraditi naredne sezone kako god.![]()
malo si me unervozioarelinho je napisao/la: ↑pon apr 10, 2017 2:21 pmMorao sam te malo testiratijovanmaksimovic je napisao/la: ↑pon apr 10, 2017 2:16 pmkoja dva sam propustio... mozda je arelinho u pravu![]()
![]()
Bio yebo sebe za dlaku u ofsajdu,ali ono sto je dobro je primjer tranzicije koju bih ja voljeo da imamo cesce,ukljucujuci i broj igraca koji se izbacio naprijed.
Nije daleko, al ima raje koja zivi 100m od stadiona
Opa, još jedan sa Ilidže
Ilidza cijela plavo bijela!