Vidim da se dosta prica o posjeti i cijenama karata.
Posjeta je bila okej, nista specijalno, a nije se moglo ni ocekivati nesto bolje. I ja bi volio da je sinoc bilo osam hiljada, ali licno ja znam 10-tak ljudi sto je islo na utakmicu protiv Slobode, a kad sam ih pitao hoce li protiv Krupe, pola ih ne zna kad je utakmica, a druga polovica kaze 'ma sta cu protiv njih'
Cijene jesu skuplje, ali ima jeftini jug, a godisnje su uvijek pristupacne.
Ja Slavki nemam nista prigovoriti, covjek ima rezultate, izvukao nas je iz govana i borimo se na oba fronta. Prvi smo na tabeli. Mada, nekada moram priznati da neke izmjene nisu logicne. Ugljesa ne moze na desetku, to smo vidjeli i prosle polusezone. Bekrica nema, kaze Slavko da je sve okej, ali moguce je da se ne zalaze toliko na treninzima, jer imas Hasanovica, jednog zadnjeg veznog, ne trebaju ti dvojica. Mogao je mozda dobiti Stevo priliku zadnjih 20 minuta, ali bilo je sve dobro na kraju. Nemamo mi toliko dobra rjesenja sa klupe koliko nekad mislimo, ali sigurno je da nekad neki igraci mogu dobiti 20 minuta. Zebu cemo ubiti fizicki ako bude igrao sve utakmice 90 minuta (juce je izveden, to je super, ali Bekric bi bio bolja izmjena). Uglavnom, Slavko zna koliko ovi igraci fizicki mogu.
Sablja, koliko god je meni drag kao nas igrac, rekorder sa brojem nastupa, i koliko god je znao naloziti ekipu, unistio ih je na kraju i psihicki i fizicki. Pali su na kraju. Kod Slavke se da primijetiti da dozira ekipu. Mada ja zamjeram sto se juce nije dao drugi gol i onda povukla rucna, ali dobro, nije da nasi nisu pokusavali, bile su tu i dvije precke. Bit ce to dobro, sta me zabrinjava jeste Zrinjski koji ne igra kup.
Prvo se treba okrenuti kup utakmicu, ali moram spomenuti derbi. Stana obavezno na lijevog beka, i Dino da uleti u 60 minuti, ako budemo vodili, da smiri pitice, da im ne padne na pamet da nesto pokusaju