zna li se prva petorka?zubanovic89 je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 12:30 pmKome ne radi link:tm8782 je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 12:20 pmhttp://fkzeljeznicar.ba/Petrovic-smjenj ... vi-trener/
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
![]()
zna li se prva petorka?zubanovic89 je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 12:30 pmKome ne radi link:tm8782 je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 12:20 pmhttp://fkzeljeznicar.ba/Petrovic-smjenj ... vi-trener/
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
![]()
ja isto mislim da ga treba više odmoriti, ali ne možeš znati bi li i stevo "samo završio posao". jednostavno, ne može se argumentovano diskreditovati nekoga ko za nas rješava utakmicu za utakmicom, za utakmicom...
Ma druže obilo se i Sablji. Ne kontam inat kaže već sad znam da ceje igrati istih 11.revolt je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 12:28 pmPotpuno realno viđenje situacije, trebamo na stranu staviti emocije i svaka čast Slavki, ali svako ima grešaka (imao je i Amar). Previše je tvrdoglav, nadam se da nam se neće obiti ovo forsiranje prvih jedanaest, kao što se obijalo Slobodi, Širokom itd., u prethodnim sezonama.mirzza je napisao/la:Ne volim tvrdoglave ljude a Slavko je jedan od njih pa kaže i u kupu isti sastav.
E pa SP imali smo sablju prošlu godinu sablju pa znamo kako se završilo.
Bekrić na tribini ( ne mirisem ga) ali može ruke dati, Stevo na klupi a Lendra meda ne može.
Od Bogićevića je napravio svetu kravu i prozvao ga našim najboljim stoperom a frajer je smeće i ko igrač i koja čovjek. Juče se vidjelo da je Vukotić nesta za njega, nije u top 10 lige.
Jučer se vidjelo koliko Stojan ide naprijed a što prije nije radio jer ga je Stana natjerao. Veza orilo gorilo ista. Naši igrači ne mogu držati nivo igre 2 mjeseca, pregorit ce. Imamo materijala za rotaciju ali to se ne radi. Obit će namse se o glavu.
Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk
Pogrešno ste me shvatili nije diskreditovanje nego ga bezveze trosimo drugo poluvrijeme mjesto da ga stedimo. Sinoć se Stevo mogao i morao hrvati sa Vukovićem.ChWilla je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 12:35 pmja isto mislim da ga treba više odmoriti, ali ne možeš znati bi li i stevo "samo završio posao". jednostavno, ne može se argumentovano diskreditovati nekoga ko za nas rješava utakmicu za utakmicom, za utakmicom...
Hadzijalagic je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 12:40 pmLjudi 5KM je jug nije 25.. To je jedna kutija cigara.. Koliko bi trebao da bude da bi bila pristupacna cijena? Ko nema love za istok ili zapad moze komotno na jug.. Najbolja raja je vazda bila tamo.. Cijene karata koliko god nekom bile skupe ili jeftine nisu problem.. Problem je mentalitet prosjecnog balkanca..
Sto se Slavke tice on je vec sad 99% ostvario cilj koji mu je uprava zacrtala kada je dolazio a to je plasman u evropu.. E sad sto nama zicagu brzo zine pa od strepnje za evropu dodjemo u fazu da zahtijevamo duplu krunu uz leprsavu igru to je opet problem mentaliteta prosjecnog balkanca..
U uzvratu protiv sirokog ja sam pesimista za posjetu.. Kasniji termin, LP a bice i garant nekog povjetarca od 4-5km/h..avlami97 je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 12:47 pmJučeršnja posjeta se neće ponoviti do kraja prvenstva. U svim narednim će biti skoro duplo više ljudi na stadionu. Osnovni razlog je Prijenos na Državnoj BHTV i loše vrijeme. Nema to toliko veze za kvalitetom igre, jer ljudi dolaze da gledaju Želju. Ovaj put su ga gledali na Državnoj, a roditelji, koji inače dolaze sa djecom na tekmu su brinulu, prvenstveno o zdravlju djece, pa i o sopstvenom.
Od naredne tekme, ni jedna neće biti ispod 8 milja. Citirajte me na kraju prvenstva.
Da bi dobio zracni duel moras se odvojiti od zemlje pa makar i pored tebe bio igrac manji od tebe..
odlicno zapazanje koje potvrdjuje misljenje da cijena nije jedini problem relativno manje posjete u odredjenim utakmicama.
Naravno da nije jedini razlog, ali je jedan od najvećih. Kvalitet nogometa, vrijeme, protivnik, cijena karte...za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 12:57 pmodlicno zapazanje koje potvrdjuje misljenje da cijena nije jedini problem relativno manje posjete u odredjenim utakmicama.
Izlija, daj nemoj zajebavazi. Nekda na starom drvenom zapadu su sve (90%) bili ljudi preko 60 godina. Kritična masa na stadionu treba da je populacija od 45-65 godina. Koliko je takvih sinoć bilo. Nije ni 10 posto. Kada od 10 milja standardnih njih preko 5 banki bude u procentu od 60 posto, onda znamo da imamo potrebnu kritičnu masu navijača.Izlija je napisao/la: ↑ned apr 09, 2017 12:58 pmJoj kad ovo pročitam da je bilo sinoć toliko hladno da je bilo rizično po zdravlje dođe mi da se ranim, o kakvoj vi zimi govorite. Pa i ja sam bio sa djetetom na tekmi i nije joj bilo hladno, čak šta više muku sam mučio da ne skida jaknu, pun sjever bio djece a i na istoku ih nije manjkalo, o čemu ljudi pričate. Jedino ako ste došli obučeni za plažu ste sinoć mogli pokupiti nahladu i to je to.