bas zbog ovoga je Valjic uz Jakubovica nas najbolji sudija.
Nije isti kriterij na portalima. Nigdje nema da li je bio penal nad Markovićem, ali ima da li je bio penal za Zrinjski, a situacija izvan kaznenog prostora
opravdan.
Ne, bas naprotiv. Ne volim ga ni ja i mislim da mu je najveca greska sto kod nas nije dosao, jer je navijao za nas od malih nogu, ali nije ni mogao doci, kada nikada nije dobio poziv. Jeste ustvari, ali kasno.Ajzea je napisao/la: ↑čet apr 06, 2017 5:57 pmSalis li se?storm_raider je napisao/la: ↑čet apr 06, 2017 5:37 pmBravo. Ne dozvolite da se pitarluk uvuce medju nase redove, ljudi dragi. Moze pricati ko sta hoce, ali nemaju pitari nimalo losu ekipu. Dulja, ovakav ili onakav, je vjerovatno najbolji igrac lige, a mi takvog igraca nemamo, osim mozda Zebe. Mi smo Zeljeznicar, postujte protivnika, a nemojte se bahatiti. To niti je bila nasa filozofija, niti smije da bude!sergejevic je napisao/la: ↑čet apr 06, 2017 5:28 pmPa realno da Valjic nama ono nije svirao ovdje bi se stranice i stranice ispisale kako smo osteceni. Onaj drugi start je bio cist penal, slicno je nama svirao protiv Melaegea. Nazalost sve je vise pitarluka medju nama. Poslije nekoliko pobjeda smo sampioni svemira, pisamo po svima, idemo razvaliti sve redom, a realnost je drugacija. Neki jedva docekaju kiks pitara da idu provocirati, a sve se to vrati prije ili kasnije. Trebamo gledati samo sebe i to je ono sto nas treba izdvojiti od drugih. Ko je kome prodao, ko je koga kupio, koga su pogurali, ko je sam protiv svih je prica nekih drugih, a ne navijaca Zeljeznicara.
Zna se ko su bili "prvaci svemira" nakon 5tog kola, nemojte da sebi dozvolimo price o "bosanskom Dinamu" i slicno. To nikada nije zavrsilo dobro. Polako, sadrzajno i kamen po kamen!
Pa u taj mit ni komsije vise ne vjeruju.