Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 06, 2017 5:54 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
čet apr 06, 2017 5:53 pm
I neka su ga suspendovali,nije nam svirao dva penala.I da nisu bila trebao ih je izmisliti i svirati.Dosta se i utrpanim šiljilo a oni najglasniji poslije naše tekme a da ima imalo poštenja u Fudbalskom savezu baš ovi najglasniji su se trebali takmiciti u trecoj ligi zbog kupovine utakmica i kupovine šampionske titule.I pored svih dokaza precutaše sve.
:klanjase: :klanjase: :klanjase: :klanjase: :klanjase: :klanjase: :klanjase: :klanjase: :klanjase: :klanjase:

fanaticZeljin
Kontakt:

čet apr 06, 2017 5:55 pm

Ovo nije normalno, sto nije bulja suspendovan za namjerno udaranje zeljkovica u prsa laktom??? Cega ba Storme najbolji ograc lige, sto ima prvi korak i to je to, gdje su mu ti golovi i asistencije kada je tako dobar, ne budimo smijesni, nasi trebaju izdati saopstenje jer hajka krece, ono juce nije vidjelo penala, ni jedan start...
Zadnja izmjena: fanaticZeljin, dana/u čet apr 06, 2017 5:57 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Srcu draga, boja PLAVA !

Ajzea
Kontakt:

čet apr 06, 2017 5:57 pm

storm_raider je napisao/la:
čet apr 06, 2017 5:37 pm
sergejevic je napisao/la:
čet apr 06, 2017 5:28 pm
Pa realno da Valjic nama ono nije svirao ovdje bi se stranice i stranice ispisale kako smo osteceni. Onaj drugi start je bio cist penal, slicno je nama svirao protiv Melaegea. Nazalost sve je vise pitarluka medju nama. Poslije nekoliko pobjeda smo sampioni svemira, pisamo po svima, idemo razvaliti sve redom, a realnost je drugacija. Neki jedva docekaju kiks pitara da idu provocirati, a sve se to vrati prije ili kasnije. Trebamo gledati samo sebe i to je ono sto nas treba izdvojiti od drugih. Ko je kome prodao, ko je koga kupio, koga su pogurali, ko je sam protiv svih je prica nekih drugih, a ne navijaca Zeljeznicara.
Bravo. Ne dozvolite da se pitarluk uvuce medju nase redove, ljudi dragi. Moze pricati ko sta hoce, ali nemaju pitari nimalo losu ekipu. Dulja, ovakav ili onakav, je vjerovatno najbolji igrac lige, a mi takvog igraca nemamo, osim mozda Zebe. Mi smo Zeljeznicar, postujte protivnika, a nemojte se bahatiti. To niti je bila nasa filozofija, niti smije da bude!

Zna se ko su bili "prvaci svemira" nakon 5tog kola, nemojte da sebi dozvolimo price o "bosanskom Dinamu" i slicno. To nikada nije zavrsilo dobro. Polako, sadrzajno i kamen po kamen!
Salis li se?
Pa u taj mit ni komsije vise ne vjeruju.

Elegant
Kontakt:

čet apr 06, 2017 5:59 pm

Ko ce derbi suditi ? Bjelica ili Paradzik ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet apr 06, 2017 6:01 pm

phpBB [video]

Ma ovo je nevjerovatno sta se desava, da covjek ne povjeruje...
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plava Porodica
Kontakt:

čet apr 06, 2017 6:03 pm

Rijetko kad pisem sta za sudije, ali sinoc nakon utakmice sam napisao da je Valjic kilometrima ispred ostalih sudija ma koliko osporavan. Onakav autoritet, dobar pregled igre, uvijek na pravom mjestu nije imao ni jedan sudija iz BiH. Juce je perfektno sudio, bez ijedne greske, a ja kura.c sijecem ako 98% sudija ne bi sviralo penale nad Mesanovicem.
#ValjicuIzdrzi
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

sergejevic

čet apr 06, 2017 6:04 pm

Da, bas su te komsije relevantne da se poziva na njih. Poslije Radnika su posvali sve Cali s istoka. Jucer stavljali slike panjeva s brojevima igraca, molili boga da sto manje prime, nazivali svoj klub prcijom i sta sve ne, a danas su opet sampioni i osvajaci kupa.
Ko god misli da ce mu oni nesto cestitati i reci da je zasluzeno zivi u velikoj zabludi. Sto oni vise pjene znaci da je Zeljo na boljem putu, tako je uvijek bilo.
Jednom smo se upustili u neke ratove i tragali za nekim istinima, pa se dugo nismo oporavili od toga. Ne treba nam opet da prolazimo kroz to i nekome nesto dokazujemo.

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet apr 06, 2017 6:04 pm

Bas me zanima hoce li sad ovi "novinari" ganjat Valjica za intervju, kao sto ganjaju igrace Zrinjskog i Slobode po raznim kafanama... Eto samo da imamo i njegovo viđenje.
Pa relevantniji je Boro od ovih iz saveza...
Valjicu, da Bog da te Saudijska Arabija kupila k'o Clattenburga, idi bolan, sta ces ovde...

BabOsim
Kontakt:

čet apr 06, 2017 6:05 pm

Jel se iko sjeti u kojoj su minuti primitivci skandirali Musi?

kremenko

čet apr 06, 2017 6:06 pm

Nasi se trebaju oglasiti iz predostroznosti.
Izgleda da se sprema zap Mostarska ujdurma sa ljigavcima iz saveza.
Slobodno neka kazu,krene li neko neke stvari prebijati preko ledja Zeljeznicara da ne odgovaraju za postupke navijaca, da su upozoreni na vrijeme. Previse smo sebe dali u sve ovo da se sada neko igra sa nama.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Plavi orkestar
Kontakt:

čet apr 06, 2017 6:12 pm

slika
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

ono.na
Kontakt:

čet apr 06, 2017 6:16 pm

@vrbanjusa

Jasarevic ce igrati, jutros trenirao sa ekipom.
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Morzhy
Kontakt:

čet apr 06, 2017 6:17 pm

Čim savez vidi da su pitari isplatili plate i kupili utakmicu odmah krenu da im se ulizuju. Ne vjerujem da će vam njihov tata Chin išta dati, džaba se ulizujete

cikazubo
Kontakt:

čet apr 06, 2017 6:25 pm

BabOsim je napisao/la:
87-88min Musa pada sudija ništa ne svira, mislim da je i bilo simuliranje Muse, ali kroz par sekundi se sa centralne tribine čulo to gadno uzvikivanje, par sekundi traje..

Ajzea
Kontakt:

slika
Sa razlogom je suspendovan !
Horor od starta, zgrozen sam.. Ne mogu ovo dva puta gledati, pa ovo je za dugogodisnju robiju !

GoodisonPark
Kontakt:

čet apr 06, 2017 6:30 pm

Valjić je sigurno naš najbolji sudija ali se mora priznati da je jučer igračima Međugorja94 svirao svaki pa i najmanji kontakt, a ovi su to obilato koristili i padali ko pokošeni pri svakom dodiru, jbg previše bi bilo da je još svirao i penal. Ako je sudija kažnjen zbog onog padavičara Mešanovića onda je to meni nelogično jer da je peti sudija iza gola samo izgovorio u mikrofon riječ jedanesterac sigurno bi ga i Valjić dosudio. Pitanje je zašto peti sudija pored gola nije ništa signalizirao a sve se desilo pred njegovim očima. Znači penala nije bilo na mapi. Vjerovatno je kažnjen jer nije svirao očigledan penal nad Markovićem i namjerno igranje rukom u šesnestercu nakon centaršuta Muse.

Sad u subotu treba odmoriti sve igrače kojima prijeti suspenzija, ne smije se ništa prepustiti slučaju. Za derbi nam trebaju sve raspoložive snage. Jakupović je bilde neviđeni i sudija koji nas je zadnjih godina zajedno sa Bjelicom i Skakićem najviše pokrao.

Da li je moguće da Jagodić izjavi jučer nakon utakmice: "Šteta zbog ovog drugog gola Sarajeva da je bar ostalo 0 : 1" :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

BabOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet apr 06, 2017 6:32 pm

cikazubo je napisao/la:
BabOsim je napisao/la:
87-88min Musa pada sudija ništa ne svira, mislim da je i bilo simuliranje Muse, ali kroz par sekundi se sa centralne tribine čulo to gadno uzvikivanje, par sekundi traje..
Danke, javio sam FAREu. Ono uzvikanje sudijskom timu također može biti sankcionisano pa se nadam da cu postupiti.

Grbavica
Kontakt:

čet apr 06, 2017 6:34 pm

Ajzea je napisao/la:
slika
Sa razlogom je suspendovan !
Horor od starta, zgrozen sam.. Ne mogu ovo dva puta gledati, pa ovo je za dugogodisnju robiju !

molim te stavi ovu strahotu u spoiler!
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 06, 2017 6:39 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
čet apr 06, 2017 6:12 pm
slika
:rofl1:

Valjicu majstore izdrzi. Iz Hrv., Srb, Slo.sudije sude Evropske tekme, a kod nas s ovim savezom ne mozes ni da si Kolina.
Sramota velika.

Ajzea
Kontakt:

čet apr 06, 2017 6:39 pm

Darko Markovic: "Bio sam na rubu smrti !"

Procesuirati ga koliko sutra te mu suditi za ubistvo u pokusaju.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava