Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Dominic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 06, 2017 5:27 pm

''Komitet za sudije i suđenje NS/FS BiH je, nakon telefonske sjednice održane danas, donio odluku o promjeni glavnog sudije na pomenutoj utakmici. Umjesto Ognjena Valjića iz Banjaluke, meč će suditi njegov sugrađanin Dragan Petrović. Zbog propusta u suđenju na jučerašnjoj utakmici Zrinjski-Željezničar, Valjić neće biti delegiran u trećem kolu, a na redovnoj sjednici Komiteta koja će biti održana u ponedjeljak, 10.4.2017. biće donijeta odluka o eventualnim sankcijama za banjalučkog sudiju, naveli su iz Komiteta za suđenje.''

Cuj ovo!? Hoce nam reci da su ono bili oba penala za Svinjski!!! :shock:

sergejevic

čet apr 06, 2017 5:28 pm

Pa realno da Valjic nama ono nije svirao ovdje bi se stranice i stranice ispisale kako smo osteceni. Onaj drugi start je bio cist penal, slicno je nama svirao protiv Melaegea. Nazalost sve je vise pitarluka medju nama. Poslije nekoliko pobjeda smo sampioni svemira, pisamo po svima, idemo razvaliti sve redom, a realnost je drugacija. Neki jedva docekaju kiks pitara da idu provocirati, a sve se to vrati prije ili kasnije. Trebamo gledati samo sebe i to je ono sto nas treba izdvojiti od drugih. Ko je kome prodao, ko je koga kupio, koga su pogurali, ko je sam protiv svih je prica nekih drugih, a ne navijaca Zeljeznicara.

Pinkii
Kontakt:

čet apr 06, 2017 5:29 pm

Vidjet cemo sad u subotu terora nad nama zbog ovog i u svakoj sljedecoj utakmici. Yebo im Zrinjski sve. Sto nisu onog suspendovali sto je cist gol Krupi ponistio ? Fuj.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Grbavica
Kontakt:

čet apr 06, 2017 5:31 pm

onaj kerlin start na mešanoviću je mogo i nije mogo biti penal, šta god da je sviro nije fulio. onaj drugi kerlin start na todoroviću nije mogo biti penal jer je bilo van 16.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 06, 2017 5:32 pm

Oj suspendovase Valjica ni krivog ni duznog :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid:

Jeste li coravi debili, mater vam ***** pa i da je bio faul bio je vani, nije penal.. Oj cirkusa!!!
Sta cemo za start nad Markovicem, to je cisto a ovo nije.. E stvarno ovo je smijesno, ***** te ligo i ko te vodi i kad je neki Ferencvaros zasticena vrsta..
Kakav pritisak na sudije da nas sasjeku. Malo prpa uhvatila sto ne mogu da opucaju na gol i sad idemo mutnim radnjama.

Ja ne mogu da definisem svoje osjecanje u ovom trenutku.

FaraonTM
Kontakt:

čet apr 06, 2017 5:36 pm

Nije da se ovo nije očekivalo, a nije ni da nismo navikli u zadnjih godinu, dvije. Što li se ova hajka nije desila kad smo ih uzeli 0:4 i kada im se svirao onaj smiješni penal...

Poruka za sve u klubu, svi moramo jače i bolje u inat ovim strujama koje nas pokušavaju omesti! :zeljeznicar1:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet apr 06, 2017 5:37 pm

Valjicu tuzi ih hebli te oni
Željezničar ante portas !

sajo10
Kontakt:

Hurmasica je napisao/la:
čet apr 06, 2017 5:16 pm
Uživajte ljudi, bezveze se nervirate. Nek' pjene :)
+1

storm_raider
Kontakt:

sergejevic je napisao/la:
čet apr 06, 2017 5:28 pm
Pa realno da Valjic nama ono nije svirao ovdje bi se stranice i stranice ispisale kako smo osteceni. Onaj drugi start je bio cist penal, slicno je nama svirao protiv Melaegea. Nazalost sve je vise pitarluka medju nama. Poslije nekoliko pobjeda smo sampioni svemira, pisamo po svima, idemo razvaliti sve redom, a realnost je drugacija. Neki jedva docekaju kiks pitara da idu provocirati, a sve se to vrati prije ili kasnije. Trebamo gledati samo sebe i to je ono sto nas treba izdvojiti od drugih. Ko je kome prodao, ko je koga kupio, koga su pogurali, ko je sam protiv svih je prica nekih drugih, a ne navijaca Zeljeznicara.
Bravo. Ne dozvolite da se pitarluk uvuce medju nase redove, ljudi dragi. Moze pricati ko sta hoce, ali nemaju pitari nimalo losu ekipu. Dulja, ovakav ili onakav, je vjerovatno najbolji igrac lige, a mi takvog igraca nemamo, osim mozda Zebe. Mi smo Zeljeznicar, postujte protivnika, a nemojte se bahatiti. To niti je bila nasa filozofija, niti smije da bude!

Zna se ko su bili "prvaci svemira" nakon 5tog kola, nemojte da sebi dozvolimo price o "bosanskom Dinamu" i slicno. To nikada nije zavrsilo dobro. Polako, sadrzajno i kamen po kamen!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ajzea
Kontakt:

čet apr 06, 2017 5:39 pm

Ruku na srce, Valjic je opravdano suspendovan. Na stranu sva zayebancija. Istina, odradio je ostatak utakmice vrhunski ali cist penal nam nije dosudio.

Pinkii
Kontakt:

čet apr 06, 2017 5:42 pm

Ovim potezom savez je poslao jasnu poruku da je Zrinjski njihov favorit za osvajanje titule.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet apr 06, 2017 5:44 pm

Jedva cekam kad ce opet na puna usta hvaliti Valjica jer je odlicno sudio europsku utakmicu.
Govnari potkupljeni...

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet apr 06, 2017 5:44 pm

Valjic je u srijedu sudio bez greske.
prave ogromnu nepravdu prema covjeku i po ko zna koji put dokazuju da su obicna mafija.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

damirfile
Kontakt:

čet apr 06, 2017 5:45 pm

Ajzea je napisao/la:
čet apr 06, 2017 5:39 pm
Ruku na srce, Valjic je opravdano suspendovan. Na stranu sva zayebancija. Istina, odradio je ostatak utakmice vrhunski ali cist penal nam nije dosudio.
Tako je.

LARSSON
Kontakt:

čet apr 06, 2017 5:46 pm

Ognjene izdrži, #jesuisognjen

slika

black64
Kontakt:

čet apr 06, 2017 5:47 pm

LARS1921 je napisao/la:
čet apr 06, 2017 5:26 pm
black64 je napisao/la:
čet apr 06, 2017 5:24 pm
Gospodo draga nikad se ne smije zaboraviti da smo mi najveci,najorganizovaniji i najtrofejniji klub u drzavi.Kao takvi vazda smo trn u oku kako komsijama tako i ostalim klubovima u premijer ligi.Ulaziti u raspravu ili ti drzati do misljenja malenih je smjesno prosto me ne interesuju.Sta oni pricaju,sta misle libo me racku.Njima njihov klub,nama nas,njima njihov stadion (ako se tako moze reci za kosevo) nama nasa Grbavica,njima njihovi kinezi nama nas GRANDE MISKE i streberi.Nakon velikog boda u Mostaru mene danas interesuje kako napreduju radovi na platou ispred istoka i zamolio bi ako neko ima koju sliku da nakaci na forum,te u kakvom je stanju sa povredom lijepi Zajko.
Majkle provaljen si

:lol:
Lars kingu veliki gospodine.Puno puta si svojim angazovanjem uljepsao dan svakom manijaku.Suvisno je pricati koliko nam znace tvoji linkovi za tekme ili ti snimci sa priprema kluba.Sto se tice grafickih momenata tu uvijek mozes se obratiti mom junioru a za ubuduce kad budes trebao nesto da snimis javi mi se u pp da ti dobacim kameru da tvoj rad bude jos bolji na zadovoljstvo svih manijaka.Budi mi pozdravljen !!!

LARSSON
Kontakt:

čet apr 06, 2017 5:49 pm

black64 je napisao/la:
čet apr 06, 2017 5:47 pm
LARS1921 je napisao/la:
čet apr 06, 2017 5:26 pm
black64 je napisao/la:
čet apr 06, 2017 5:24 pm
Gospodo draga nikad se ne smije zaboraviti da smo mi najveci,najorganizovaniji i najtrofejniji klub u drzavi.Kao takvi vazda smo trn u oku kako komsijama tako i ostalim klubovima u premijer ligi.Ulaziti u raspravu ili ti drzati do misljenja malenih je smjesno prosto me ne interesuju.Sta oni pricaju,sta misle libo me racku.Njima njihov klub,nama nas,njima njihov stadion (ako se tako moze reci za kosevo) nama nasa Grbavica,njima njihovi kinezi nama nas GRANDE MISKE i streberi.Nakon velikog boda u Mostaru mene danas interesuje kako napreduju radovi na platou ispred istoka i zamolio bi ako neko ima koju sliku da nakaci na forum,te u kakvom je stanju sa povredom lijepi Zajko.
Majkle provaljen si

Lars kingu veliki gospodine.Puno puta si svojim angazovanjem uljepsao dan svakom manijaku.Suvisno je pricati koliko nam znace tvoji linkovi za tekme ili ti snimci sa priprema kluba.Sto se tice grafickih momenata tu uvijek mozes se obratiti mom junioru a za ubuduce kad budes trebao nesto da snimis javi mi se u pp da ti dobacim kameru da tvoj rad bude jos bolji na zadovoljstvo svih manijaka.Budi mi pozdravljen !!!
Što bi Ramiz zmaj rekao, Allah te nagradio,

Usput,

#JeSuisOgnjen

Qwerty_1987
Kontakt:

čet apr 06, 2017 5:51 pm

Ima li sta od onog klipa sa sudijskim greskama iz prve polusezone na nasu stetu, trebalo bi ono izgleda opet aktuelizirati, u ovoj državi samo vrijedi seljački pritisak, nebitno jesi li u pravu ...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

LARSSON
Kontakt:

čet apr 06, 2017 5:52 pm

Qwerty_1987 je napisao/la:
čet apr 06, 2017 5:51 pm
Ima li sta od onog klipa sa sudijskim greskama iz prve polusezone na nasu stetu, trebalo bi ono izgleda opet aktuelizirati, u ovoj državi samo vrijedi seljački pritisak, nebitno jesi li u pravu ...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Bio je dio urađen, ali nisam imao sve snimke i nije dovršen. Ko hoće, imate u snimcima većinu mečeva, pa mi napisite tacno vrijeme i probacemo odradit. Rasporedite se po kolima :lol:

Plavi orkestar
Kontakt:

čet apr 06, 2017 5:53 pm

I neka su ga suspendovali,nije nam svirao dva penala.I da nisu bila trebao ih je izmisliti i svirati.Dosta se i utrpanim šiljilo a oni najglasniji poslije naše tekme a da ima imalo poštenja u Fudbalskom savezu baš ovi najglasniji su se trebali takmiciti u trecoj ligi zbog kupovine utakmica i kupovine šampionske titule.I pored svih dokaza precutaše sve.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava