Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ch.Willa1986
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 05, 2017 9:37 pm

Ma ja sam prezadovoljan bodom. Bravo Slavko za postavku igre, uzeli smo sto smo htjeli. Ako Bog da natamburati Krupu u subotu. Izgledat cemo mi jos bolje kad momci ostvare cilj, a to je evropa. Tada mozemo ocekivati da se igra bez opterecenja, nema potrebe momcima stvarati dodatni pritisak. Gdje smo bili na pocetku sezone a gdje sad? Budimo malo realni i skromni za promjenu, postali smo razmazeni i prepotentni u zadnje vrijeme...

Pompey
Kontakt:

sri apr 05, 2017 9:38 pm

Sto bi reko Baka, Rezultat iz real, ic not finisd :D
Zeba majstor da se sto prije vrati, a i Bekrija ce dobiti svoje minute siguran sam.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Plavi orkestar
Kontakt:

sri apr 05, 2017 9:40 pm

Bod ko kuca.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Roberto Baggio
Kontakt:

sri apr 05, 2017 9:41 pm

Prezadovoljan bodom.

Nažalost, drugo poluvrijeme se pretvorilo u čuvanje boda, dok je prvo bilo u pet deka, tvrdo. U prvom im nismo dali uopće da nam ozbiljnije priđu, ganjali smo ih i na njihovoj polovini, ali su nam u drugom ušli malo dublje, forsirali su preko naše desne strane, a i par puta su nam kroz sredinu napravili problema. Sve zajedno prema naprijed smo samo na momente uspijevali nešto ozbiljnije odigrati. Premalo. Bar smo iz prekida morali biti opasniji. Nazad, uz Kerlu i Bogičevića, vrijedi pohvaliti i Kjosevskog, koji je sve sigurno pokupio i odbranio. Kerla i Bogičević su imali najviše jasno vidljivih dobrih intervencija koje su nas spašavale, ali se čitav tim dobro borio nazad. Mada, pod pritiskom, dva puta smo baš zasrali, jednom Siniša ispao kad je glavom pokušavao izbaciti loptu, a drugi put Musa. Ali eto, za razliku od utakmice sa Slobodom, ovaj put smo imali sreće da te greške nisu kažnjene.

Jeste čudan osjećaj da nećemo kao inače iščekivati izvještaj sa utakmice, jer se maltene s naše strane nema šta ni vidjeti, ali ogroman je ovo bod.
FK Željezničar 1921

Elegant
Kontakt:

sri apr 05, 2017 9:42 pm

Umor nas stize !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Model1964

sri apr 05, 2017 9:42 pm

gavran je napisao/la:
sri apr 05, 2017 9:36 pm
Model1964 je napisao/la:
sri apr 05, 2017 9:31 pm
Odigrali smo mi kroz historiju more ovakvih tekmi. Odigrali smo puno više odlicnih, maestralnih tekmi. Ove zadnje pamtimo i prepricavamo, ove druge su cigle uzidane u zidove TITULA.
Kroz par godina kada se bude prepricavalo ovo prvenstvo i DUPLA svi ce zaboraviti ovo danas :DD: .
Pricacemo o otvaranju istoka, o bakljadi i o cetverostrukom karanju zvrkova bez vađenja u mjesec dana :zeljeznicar1:
sta ima zegolo
Svega za cenera :ganja:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Okolele
Kontakt:

sri apr 05, 2017 9:44 pm

Ma ja sam zadovoljan..I **** pritisak Zrinjskog kad oni nisu nikakvu priliku stvorili iz toga pritiska..HO RUK igra Zrinjskog koja im nista nije donijela..I jos smo imali najbolju priliku na utakmici,,Hvala dovidjenja..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hurmasica
Kontakt:

sri apr 05, 2017 9:46 pm

Narednu utakmicu Željezničar igra u subotu protiv Krupe. Susret na Grbavici počinje od 20 sati.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Dolina
Kontakt:

sri apr 05, 2017 9:47 pm

Amarovski odigrana utakmica :kafa:
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Morzhy
Kontakt:

sri apr 05, 2017 9:47 pm

Otišli po bod, donijeli bod...rutinski!

Model1964

sri apr 05, 2017 9:48 pm

Hurmasica je napisao/la:
Narednu utakmicu Željezničar igra u subotu protiv Krupe. Susret na Grbavici počinje od 20 sati.
Sa ovim je sva diskusija o današnjoj tekmi zakljucena :D
Ko nastavi ban za heftu :ganja:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

SirAlexFerguson
Kontakt:

Ne znam što mi je ovo naumapalo, ali volio bi da Odović sjedi pored Slavke i asistira mu :)
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Plava Porodica
Kontakt:

sri apr 05, 2017 9:49 pm

Hvala Bogu umjereni komentari poslije utakmice. Svaka cast.
Vjerujte mi da nikad tokom cijele sezone nisam bio veci pesimista nego pred danasnji mec. Sve mi se u glavi vrtila ta nasa serija pobjeda, i da njoj kao i svim ekipama mora doci kraj. A danas bi bilo najnezgodnije da je upravo danas bop taj dan, jer bi nas glavni konkurent opalio po usima. Da mi je neko bod ponudio prije utakmice objerucke bih prihvatio. Ali srecom na klupi imamo trenerskog maga kojem je najlaksi posao zatvoriti utakmicu, te ujedno je i matematicki velemajstor, sekunde ne sumnjam da je on odavno izracunao koliko bodova moramo osvojiti.
Ja sam prezadovoljan, za ofanzivu nemam komentar jer se jasno moglo vidjeti da uopste nemamo volje da napadamo, prezadovoljan sam veznim redom i odbranom koja je bila armirani beton. Dozvoliti toliko hvaljenoj ekipi, aktuelnom sampionu da ti 3.puta osuta u okvir gola, a sva 3.suta su bila smijesna je i vise nego odlicno.
Jos jednom svaka cast Slavko, svaka cast igraci, skidam kapu familiji na tribini, i ZZ da nam se sto prije vratis.

KRUPA MORA PASTI!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

sri apr 05, 2017 9:49 pm

Model1964 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Sa ovim je sva diskusija o današnjoj tekmi zakljucena :D
Ko nastavi ban za heftu :ganja:
Diskusija zdra'o :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

smurf_
Kontakt:

sri apr 05, 2017 9:50 pm

Bod odlican, subota pravac Grbavica, svi. Mora biti puna. Da pobijedimo pa da slavimo. Volim te Željo

logme
Kontakt:

sri apr 05, 2017 9:50 pm

Bod odličan.
Ali Slavko konačno mora početi rotirati. Znam da se tim koji pobjeđuje ne mijenja, ali nisu fudbaleri ovdje navikli da igraju ritam srijeda-nedjelja. Danas smo totalno pali pred kraj. Ima još dosta tekmi do kraja, prvenstvo, kup, ne može 12-13 igrača to iznijeti.
MoRe hefta :D

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

sri apr 05, 2017 9:54 pm

Napisah prije utakmice da bi bod bio ravan pobjedi. Nisam imao priliku gledati utakmicu, ali po ovome što pročitah u napadu nismo napravili ništa ozbiljno. Ja sam ovim bodom prezadovoljan, jer ukoliko za vikend Zrinjski i Sarajevo odigraju neriješeno, mi uz pobjedu idemo na prvo mjesto. :zeljeznicar1:
Izgleda da niko nije odlučio čistiti kartone? Šteta zbog one povrede Zebe. Nadam se da nije u pitanju lom, već da je samo suzbio. Ne bi bilo dobro ostati bez njega baš u ovom trenutku. Kud nije dobio karton prije povrede, da istovremeno i odradi suspenziju. :D
Fakat ne znam za koga da glasam u anketi, al vidim da dosta ljudi nahvali Kerlu, pa ću i ja njemu dati glas. VTŽ! :zeljeznicar1:
SVI NA GRBAVICU U SUBOTU! :titula:
KRUPA MORA PASTI! :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja: :baklja:
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

avlami97
Kontakt:

sri apr 05, 2017 9:54 pm

Cilj ostvaren. Došli po bod i tako se postavili. Prvo poluvrijeme - šahovska partija :D . Drugo su nas ljudi stisli, ali smo se dobro odbranili. Pokušali smo na kontre, ali je Miro (naročito drugo pol.) bio indisponiran. Da je Miro bio upola onakav, kakav je bio kroz cijelo prvenstvo, vjerovatno bi im zabili jedan iz kontre. No, u svakom slučaju treba biti zadovoljan bodom iz Mostara, imajući u vidi da smo igrali protiv najbolje ekipe u Ligi.

Ono što sam pisao pred utakmicu se obistinilo. Ovim bodom smo znatno bliže zacrtanom cilju, tj. izlasku u Evropu, a ako se ukaže prilika, napasti i titulu. Za titulu su nam potrebne sve pobjede na Grbavici i bar jedna do dvije na strani. :zeljeznicar1:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Plavi orkestar
Kontakt:

sri apr 05, 2017 9:55 pm

Dobro je i Amara vidjeti...Sumnjam da je samo kao navijac bio u Bjeljini i Mostaru.Više glava je pametnije...Ide ovo dobro sve.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Reha1921
Kontakt:

sri apr 05, 2017 9:55 pm

http://prntscr.com/esw95v bilo je i za ocekivati da ovo govno pocne da pljuje

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.

Prijava