A pintol ne dolazi na tekmestorm_raider je napisao/la: ↑pon apr 03, 2017 11:55 pmKako je Tuce na klupi, tako i @likusa rjedje pise.![]()

A pintol ne dolazi na tekmestorm_raider je napisao/la: ↑pon apr 03, 2017 11:55 pmKako je Tuce na klupi, tako i @likusa rjedje pise.![]()
jeste brt stormm mi rekooo dddaa baraaabann nee dolaazii
rodrigo87 je napisao/la: ↑pon apr 03, 2017 11:57 pmA pintol ne dolazi na tekmestorm_raider je napisao/la: ↑pon apr 03, 2017 11:55 pmKako je Tuce na klupi, tako i @likusa rjedje pise.![]()
![]()
Željovci iz Brčkog
Ordagic je konačno nas na kraju sezone potpisuje. Mada ja lično ne volim ove igrače poteza, **** dribling ako se iz njega nešto ne napravi. I ja bi lično više volio Subica ali šta je tu je... valjda Slavko zna šta hoće.Jaozinho22 je napisao/la:Mirso sređuje Ordagića
svak cast na prijedlogudrtooth je napisao/la: ↑uto apr 04, 2017 12:41 amNekad bi se mogao organizovati i putujuci "fan-vlak shop", neki fazon gdje bi odredjena ekipa posjecivala ostale gradove u BiH i pruzala mogucnost fanovima da se uclane i kupe neki od artikala iz sluzbenog fan shopa. Znam dosta raje koja bi to podrzala...
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
nezz jel istina, al kažu tuzlaci da uskoro ide u lech poznanpile87 je napisao/la: ↑uto apr 04, 2017 12:24 amOrdagic je konačno nas na kraju sezone potpisuje. Mada ja lično ne volim ove igrače poteza, **** dribling ako se iz njega nešto ne napravi. I ja bi lično više volio Subica ali šta je tu je... valjda Slavko zna šta hoće.Jaozinho22 je napisao/la:Mirso sređuje Ordagića