A mrs hagagagagagagaga

Zapad na bilinom prima 6000 a istok u bl 4300 al bi bilo dobro da i to neko provjeri brojanjem
Prodato je 622 karte, ostali broj karata do 919 ce se moci rezervisati. Ostale karte se ne diraju do subote.chile je napisao/la: ↑čet mar 30, 2017 8:59 pmJel' neko zna u cemu je fora s ovim rezervacijama karti za subotu, nebi bilo fora, a mislim niti korektno od kluba da pusti neki mali broj karti u slobodnu prodaju za istok raji, pri tome da odabrani dobiju karte. To nije Zeljo i nadam se da nece biti tih privilegija.
Na zvanicnoj stoji da smo prodali 662 desetogodisnje..rodrigo87 je napisao/la: ↑čet mar 30, 2017 9:00 pmProdato je 622 karte, ostali broj karata do 919 ce se moci rezervisati. Ostale karte se ne diraju do subote.chile je napisao/la: ↑čet mar 30, 2017 8:59 pmJel' neko zna u cemu je fora s ovim rezervacijama karti za subotu, nebi bilo fora, a mislim niti korektno od kluba da pusti neki mali broj karti u slobodnu prodaju za istok raji, pri tome da odabrani dobiju karte. To nije Zeljo i nadam se da nece biti tih privilegija.
Popravio sam ti postrodrigo87 je napisao/la: ↑čet mar 30, 2017 9:00 pmProdato je 664 karte, ostali broj karata do 919 ce se moci rezervisati. Ostale karte se ne diraju do subote.chile je napisao/la: ↑čet mar 30, 2017 8:59 pmJel' neko zna u cemu je fora s ovim rezervacijama karti za subotu, nebi bilo fora, a mislim niti korektno od kluba da pusti neki mali broj karti u slobodnu prodaju za istok raji, pri tome da odabrani dobiju karte. To nije Zeljo i nadam se da nece biti tih privilegija.
Uvalise mi se ovi iz SinkraModel1964 je napisao/la: ↑čet mar 30, 2017 9:02 pmPopravio sam ti postrodrigo87 je napisao/la: ↑čet mar 30, 2017 9:00 pmProdato je 664 karte, ostali broj karata do 919 ce se moci rezervisati. Ostale karte se ne diraju do subote.chile je napisao/la: ↑čet mar 30, 2017 8:59 pmJel' neko zna u cemu je fora s ovim rezervacijama karti za subotu, nebi bilo fora, a mislim niti korektno od kluba da pusti neki mali broj karti u slobodnu prodaju za istok raji, pri tome da odabrani dobiju karte. To nije Zeljo i nadam se da nece biti tih privilegija.![]()
U oslobodjenju pise da imaju veliki broj rezervacija a karte u slobodnu prodaju idu na dan utakmice. Izgleda nisam dobro skontao bice da su rezervacije za ostatak desetogodisnjih. Sory na zabuni.vrbanjusa je napisao/la:Koje rezervacije?
Ja ne vjerujem, dodje mi da se obučem i odem lično vidjeti...krajisnik87 je napisao/la: