Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

SanMan
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 05, 2017 8:27 pm

Možda je off
Zadnja tekma prij lige6 protiv Radnika 18.03 (Reintegracija Grbavice 96) pozvati Đuru i Bombaj štampu, bina na Istoku, prije početka i na poluvremenu mini koncert
Željo to je moj tim
Ovih 4k što je protiv MDK bilo viška bi opet došli, boli ih briga kako se igra i ko igra
PS Mogla bi i općina šta pogurati

avlami97
Kontakt:

ned mar 05, 2017 8:32 pm

black64 je napisao/la:
ned mar 05, 2017 8:10 pm
Nas najveci problem ne kao navijaca nego nacije uopste je u tome sto moze se desiti jedna pogreska i ona ce biti vazna a zaboravice se 1000 dobrih stvari.Pomenucu par desavanja koja su aktuelna u nekih zadnjih 3 mjeseca.Recimo istocna tribina.Od samog pocetka se tarazila dlaka u jajetu.Da se prisjetimo momenata.Da li ce istok biti spojen na sjeverom,dal ce biti iste visine,zasto vanjski dio nije isti kao sjeverna tribina,ulazi veci oni na VIP-u,i na kraju dva ulaza preblizu.Znam ja da raju interesuje al brate pusti ljude nek rade pogotovo ako se nisi doticao gradjevine sto nije sramota i ne razlikujes staflu od fosne,upusnu gredu od kose grede ako nisi mjesao beton marke 200.Nije sramota ne znati al dizati tenziju zbog ne znanja e to je vec problem.Kostic i Lesnik kad su dosli u Zelju i dok su oni bacali bombe covjek koji je bio u njihovoj blizini mi se povjerio i rekao brate ovo su dva nidje veze trenera dvije obicne ublehe.To se i potvrdilo kao istina.Pali smo mentalno usli u krizu rezultata bili blize ligi za ispadanje nego ligi za prvaka.Dolaskom Slavka Petrovica iskreno imao sam rezervu bez obzira sto ga je raja zakivala u zvijezde.OK kup al za mene kao navijaca potreban je kontinuitet da bi se potvrdilo ono sto se raja uglavnom pricala.Sjeo Slavko na klupu i desilo se sledece.Na 4 boda o zrinjskog a bili na -12 nismo ispali iz kupa.Osim x u zenici iz sumnjivog penala nesrece u sirokom i x protiv slobode koja se mora uvazavati sve pobjede i nama nevalja malo nam malo djavolu bilo.E tu se vracamo na pocetak ove moje besjede uradi jednu losu stvar zaboravice se 1000 dobrih a ta losa stvar je da smo dobili juce al nismo bas dobro stajali na terenu protiv ekipe koja ima i glavu i rep i koju sa klupe vodi trener koji itekako zna svoj posao.Braco suzbijmo redove pred nama su veoma bitne utakmice stanimo iza naseg tima i podrzimo ih do kraja.
:palacgore:

Ne daj Bože da smo odigrali kao kone protiv Viteza, pa ne vidjeh da iko govori kako Ćala nije za šefa. Vitez ih bukvalno ubio. Četiri mrtva zicera ljudi fulili. Da se to nama jučer desilo, mnogi bi Ćelu odmah nakon tekme tjerali.

Ne treba zatvarati oči kada je nešto loše i sve postove ljudi koji konstantno komentarišu i kada je pozitivno i kada je negativno poštujem. Međutim, nerviraju me komentari osoba koji se nakon ko zna koliko vremena sjete da prokomentarišu jučerašnje loše DRUGO POLUVRIJEME. To mi je baš nisko. Imam osjećaj da će se takvi javiti tek nakon KUP utakmice, ukoliko ne daj Bože odigramo loše i uz to zijanimo (pu, pu, pu...). Bilo bi odmah, eto šta sam vam ja govorio prije samo par dana. Ako si mangup/i, što se nisio javio/li nakon Trinjskog i rekli Slavko je Bog, Allah, Isus, Šah, Kralj, Emir, Sultan...

Eto, komentari takvih me malo nerviraju. Kažem malo, jer imam podosta godina i sabura da mogu izignorisati takvo pisanje. Također, odgledao sam u životu mnogo, mnogo lošijih utakmica moga Želje, nego što je to bila jučerašnja, pa mi sve to i ne pada toliko teško, a znajući da smo uzeli 3 veoma važna boda.

U Bijeljini bih bio zadovoljan i sa minimalnim porazom uz postignut gol. Naravno, da takav ishod ne priželjkujem.

P.S. A što se tiče građevine, imam puno povjerenje u našeg druga @Grbavicu, koji je na šalovanju Istoka, evo skoro puna 3 mjeseca. Njegove građevinske sposobnosti se ogledaju i u činjenici da je za ta tri mjeseca uspio i sebi napraviti neku kućicu na Poljinama cca 150 kvadrata, sa bazenčićem i golf igralištem skromnih dimenzija.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

storm_raider
Kontakt:

ned mar 05, 2017 8:34 pm

Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned mar 05, 2017 8:36 pm

storm_raider je napisao/la:
ned mar 05, 2017 8:34 pm
Glasajte: viewtopic.php?f=73&p=167148#p167148
Ma samo je Kjosevski igrao, ostali radili volonterski ravnanje terena..

kontranogama
Kontakt:

ned mar 05, 2017 8:42 pm

Ama ljudi niko Mrvicu ne tjera iz kluba, neka ga jos dugo. Al i on kao i igraci treba da napreduje u svom poslu. Spremio je ekipu fizicki, bravo, igramo dobro u odbrani,bravo, upisujemo bodove bravo, e ajd sada malo pomalo i da to bude na oko ljepse. Imaju ovi igraci dovoljno kvaliteta za ovu ligu ali to se bez samopouzdanja nece pokazati na terenu. Ja mislim da se slazete da te vrste kritika su opravdane. Cuj strah od Grbavice im sveze noge , ako je tako onda Sefe ako ne znas ti trazi pomoc kakog psihologa ili sta ja znam, nekog ko zna.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

avlami97
Kontakt:

ned mar 05, 2017 8:43 pm

slika

slika

Omladinska Premijer liga: Juniori slavili jedanaestu, kadeti osmu uzastopnu pobjedu

Slavko Petrović na klupi Željezničara ima 17 utakmica. Ostvario je 12 pobjeda, četiri remija i samo jedan poraz.

dimitrijevic

ned mar 05, 2017 8:55 pm

Moze 1:1 u Bijeljini za zanimljiv revans na Grbavici.
Mirza Rascic !

GoodisonPark
Kontakt:

ned mar 05, 2017 8:56 pm

ChWilla je napisao/la:
ned mar 05, 2017 8:24 pm
ja mislim da on nije nimalo bio zadovoljan i da ih jeste spustio...što je drukčije pričao za kamere ne znam.
Sigurno je bio nezadovoljan pa slušam izjavu promukao gore nego pola raje na Jugu.
Zanima me kad mu je Čiča prišao da li mu je govorio da će Marković fasovati crveni i da je vrijeme da ga mijenja? Neko danas spomenu da je bilo vezano za Zakarića?
Zašto je Marković bio onako preagresivan cijelu tekmu a žuti dobije jer se nije sklonio od lopte na vrijeme? Moglo nas je to koštati..

@Avlami ako se ovo napisano odnosilo na mene onda da ti kažem da to nikakve veze samnom nema. Nikad nisam vrtio stare postove u želji da nešto dokazujem, jer da jesam mogao sam davno izvlačiti postove iz arhive kada sam ovdje kritikovao Slavku zbog igranja Kosorića, a znamo kako je završilo na kraju. Kostića sam kritikovao nakon prvog kola i derbija i ako sam mu prije toga davao maksimalnu podršku, a čak sam bio jedan od rijetkih koji nije skandirao na Grbavici Miloše odlazi jer smatram da nije bio jedini krivac za loše rezultate a isto tako znam da bez kontinuiteta nema ni uspjeha. Komentarišeš nešto uvijeno kao mangup/i a da ne znaš ni jedan jedini razlog mog odsustva sa foruma.. Ako nisi mislio na mene onda moja isprika, jer te vidim kao iskrenog i realnog čovjeka i čak šta više odličnog forumaša. Pozz
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

FaraonTM
Kontakt:

ned mar 05, 2017 8:58 pm

U koliko igramo protiv Radnika, zna li se?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

BabOsim
Kontakt:

ned mar 05, 2017 8:59 pm

Kako se zove ona stranica gdje mozes predviđati rezultate i ishod tabele?

black64
Kontakt:

ned mar 05, 2017 9:00 pm

avlami97 je napisao/la:
ned mar 05, 2017 8:32 pm
black64 je napisao/la:
ned mar 05, 2017 8:10 pm
Nas najveci problem ne kao navijaca nego nacije uopste je u tome sto moze se desiti jedna pogreska i ona ce biti vazna a zaboravice se 1000 dobrih stvari.Pomenucu par desavanja koja su aktuelna u nekih zadnjih 3 mjeseca.Recimo istocna tribina.Od samog pocetka se tarazila dlaka u jajetu.Da se prisjetimo momenata.Da li ce istok biti spojen na sjeverom,dal ce biti iste visine,zasto vanjski dio nije isti kao sjeverna tribina,ulazi veci oni na VIP-u,i na kraju dva ulaza preblizu.Znam ja da raju interesuje al brate pusti ljude nek rade pogotovo ako se nisi doticao gradjevine sto nije sramota i ne razlikujes staflu od fosne,upusnu gredu od kose grede ako nisi mjesao beton marke 200.Nije sramota ne znati al dizati tenziju zbog ne znanja e to je vec problem.Kostic i Lesnik kad su dosli u Zelju i dok su oni bacali bombe covjek koji je bio u njihovoj blizini mi se povjerio i rekao brate ovo su dva nidje veze trenera dvije obicne ublehe.To se i potvrdilo kao istina.Pali smo mentalno usli u krizu rezultata bili blize ligi za ispadanje nego ligi za prvaka.Dolaskom Slavka Petrovica iskreno imao sam rezervu bez obzira sto ga je raja zakivala u zvijezde.OK kup al za mene kao navijaca potreban je kontinuitet da bi se potvrdilo ono sto se raja uglavnom pricala.Sjeo Slavko na klupu i desilo se sledece.Na 4 boda o zrinjskog a bili na -12 nismo ispali iz kupa.Osim x u zenici iz sumnjivog penala nesrece u sirokom i x protiv slobode koja se mora uvazavati sve pobjede i nama nevalja malo nam malo djavolu bilo.E tu se vracamo na pocetak ove moje besjede uradi jednu losu stvar zaboravice se 1000 dobrih a ta losa stvar je da smo dobili juce al nismo bas dobro stajali na terenu protiv ekipe koja ima i glavu i rep i koju sa klupe vodi trener koji itekako zna svoj posao.Braco suzbijmo redove pred nama su veoma bitne utakmice stanimo iza naseg tima i podrzimo ih do kraja.
:palacgore:

Ne daj Bože da smo odigrali kao kone protiv Viteza, pa ne vidjeh da iko govori kako Ćala nije za šefa. Vitez ih bukvalno ubio. Četiri mrtva zicera ljudi fulili. Da se to nama jučer desilo, mnogi bi Ćelu odmah nakon tekme tjerali.

Ne treba zatvarati oči kada je nešto loše i sve postove ljudi koji konstantno komentarišu i kada je pozitivno i kada je negativno poštujem. Međutim, nerviraju me komentari osoba koji se nakon ko zna koliko vremena sjete da prokomentarišu jučerašnje loše DRUGO POLUVRIJEME. To mi je baš nisko. Imam osjećaj da će se takvi javiti tek nakon KUP utakmice, ukoliko ne daj Bože odigramo loše i uz to zijanimo (pu, pu, pu...). Bilo bi odmah, eto šta sam vam ja govorio prije samo par dana. Ako si mangup/i, što se nisio javio/li nakon Trinjskog i rekli Slavko je Bog, Allah, Isus, Šah, Kralj, Emir, Sultan...

Eto, komentari takvih me malo nerviraju. Kažem malo, jer imam podosta godina i sabura da mogu izignorisati takvo pisanje. Također, odgledao sam u životu mnogo, mnogo lošijih utakmica moga Želje, nego što je to bila jučerašnja, pa mi sve to i ne pada toliko teško, a znajući da smo uzeli 3 veoma važna boda.

U Bijeljini bih bio zadovoljan i sa minimalnim porazom uz postignut gol. Naravno, da takav ishod ne priželjkujem.

P.S. A što se tiče građevine, imam puno povjerenje u našeg druga @Grbavicu, koji je na šalovanju Istoka, evo skoro puna 3 mjeseca. Njegove građevinske sposobnosti se ogledaju i u činjenici da je za ta tri mjeseca uspio i sebi napraviti neku kućicu na Poljinama cca 150 kvadrata, sa bazenčićem i golf igralištem skromnih dimenzija.
U zivotu sam tezio da se poredim sa boljim od sebe a nikad sa gorim.Umjesto kona i njihovog trenera za primjer cu uzeti klub koji mi je na listi ljubavi ispod Zelje a to je Liverpool.Tolika tradicija takav tim ogromna lova i nakon kardinalnih rezultata niko Kloopu zvizduka nije uputio.Apsolutno u velikom dijelu tvog komentara se slazem osim za ovim zadnjim dijelom koji ruku na srce mi nesto posebno nije jasan.Svakako se ovaj zadnji dio moze razumjeti nekako mi naginje na neku spekulaciju i svasta se moze zakljuciti iskreno ako je neka mahalska ne intersuje me ako sam pogresno shvatio halali mi.

kvalitet
Kontakt:

ned mar 05, 2017 9:02 pm

Aaa ljudi... Čovjek u nevjerovatnom nizu pobjeda, a vi talasate. Uvijek sam bio za kritiku, ali pretjerujete. Jedna relativno lošija utakmica (a pobijedili smo, tako da i ne možemo nazvati lošijom, nego manje dobrom) i odmah paljba... Kao da Slavko nije vidio ono što smo mi.

Ja vjerujem da ih je dobro naružio, ali pred medijima uvijek staje u odbranu igrača i igre i tako treba biti. Pogotovo jer je ostvarena pobjeda. Isto tako vjerujem da je bio samo loš dan i da su igrači ušli preopušteno u utakmicu. Još dali gol, pa kasnije voda u uši kad su oni krenuli napadati, jer su naši znali da bi nas primljeni gol mnogo koštao. Bit će bolje, sigurno.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

KrajPrice
Kontakt:

ned mar 05, 2017 9:04 pm

Krkačina je napisao/la:
ned mar 05, 2017 7:14 pm
Na moju veliku žalost Slavko je i jučer dokazao da nije trener za nas.Daj Bože da me demantuje.

"Kad ekipa prodje pripreme na čelu sa mnom,gazićemo tempom" by Slavkan-prošli,vidjeli,gazili nas po nervnim završecima.
"Od Radnika sam napravio čudo" by Slavkan-Željo nije Radnik,a uz to Radnik razvaljuje sa novim trenerom,ko nije gledao obje njihove tekme,odlični,mnogo bolji nego s njim.
"Lepota me ne interesuje ni 0,08%" by Slavkan-Slavko,nemamo nikakvu igru da bi procijenili sta je to lijepo,a sta ne,prvi preduslov-igra.

Da se ne rasplinjujem,još mnogo je Slavkanovih citata i izjava,ali ključni argument barem meni koji si umišljam da poznajem osnovna načela u fudbalu je da je on Boccacinija
zamijenio Kerlom,znači našeg ubjedljivo najjačeg stopera u zadnjih pola godine (ne računam ovu tekmu kad je Bocca hasta).Dovoljno Slavkec!
Opet kažem,rado bih se posuo pepelom i daj Bože da me demantuje,ali iskreno samo zamislite Odu sa ovakvom ekipom!!!
Da dovoljno pratis Zelju znao bi da je Bocca povrijedjen, toliko o tebi i glupom postu, sa Petrovicem smo izubili samo jednu utakmicu i aktovno ganjamo kup i titulu. Sve sto si rekao je smijesno i plitko. Kad je dobio Zrinjskog u gostima bio je Bog, a sada neki sebi daju za pravo da pljuju najboljeg trenera u Pl. Pokriti se mokrom krpom!!!!!
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

Tryg
Kontakt:

ned mar 05, 2017 9:08 pm

Ovo sto sam ja gledao Radnik protiv Olimpica i Sirokog meni izgledaju strasno, napadacki, jako i agresivno.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

BHDragons
Kontakt:

ned mar 05, 2017 9:09 pm

BabOsim je napisao/la:
http://www.kicker.de/news/fussball/intl ... chner.html
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned mar 05, 2017 9:10 pm

slika

Ako gledamo zadnjih pet kola, prva smo ekipa lige, jedini koji nisu primili niti jedan gol! A sjetimo se kako prije nije mogla proci utakmica, a da ne primimo barem jedan pogodak.

Radnik je opet doveo odlicnog trenera, stvarno odlicno Krstajic radi, za svaku pohvalu. Ali, idemo na pobjedu u Bijeljini!
Zadnja izmjena: Omar500, dana/u ned mar 05, 2017 9:11 pm, ukupno mijenjano 1 put.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

rodrigo87
Kontakt:

ned mar 05, 2017 9:11 pm

Odvadite malo ljudi, tako vam Boga.

Pregazit cemo Radnik!!!!!!!!

black64
Kontakt:

ned mar 05, 2017 9:13 pm

KrajPrice je napisao/la:
ned mar 05, 2017 9:04 pm
Krkačina je napisao/la:
ned mar 05, 2017 7:14 pm
Na moju veliku žalost Slavko je i jučer dokazao da nije trener za nas.Daj Bože da me demantuje.

"Kad ekipa prodje pripreme na čelu sa mnom,gazićemo tempom" by Slavkan-prošli,vidjeli,gazili nas po nervnim završecima.
"Od Radnika sam napravio čudo" by Slavkan-Željo nije Radnik,a uz to Radnik razvaljuje sa novim trenerom,ko nije gledao obje njihove tekme,odlični,mnogo bolji nego s njim.
"Lepota me ne interesuje ni 0,08%" by Slavkan-Slavko,nemamo nikakvu igru da bi procijenili sta je to lijepo,a sta ne,prvi preduslov-igra.

Da se ne rasplinjujem,još mnogo je Slavkanovih citata i izjava,ali ključni argument barem meni koji si umišljam da poznajem osnovna načela u fudbalu je da je on Boccacinija
zamijenio Kerlom,znači našeg ubjedljivo najjačeg stopera u zadnjih pola godine (ne računam ovu tekmu kad je Bocca hasta).Dovoljno Slavkec!
Opet kažem,rado bih se posuo pepelom i daj Bože da me demantuje,ali iskreno samo zamislite Odu sa ovakvom ekipom!!!
Jedan mali zadatak zelio bi postaviti pred tebe nadam se da ti nece biti tezak.Napravi tabelu premijer lige BiH od onog kola kada nas je Slavko preuzeo.
Da dovoljno pratis Zelju znao bi da je Bocca povrijedjen, toliko o tebi i glupom postu, sa Petrovicem smo izubili samo jednu utakmicu i aktovno ganjamo kup i titulu. Sve sto si rekao je smijesno i plitko. Kad je dobio Zrinjskog u gostima bio je Bog, a sada neki sebi daju za pravo da pljuju najboljeg trenera u Pl. Pokriti se mokrom krpom!!!!!

BabOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned mar 05, 2017 9:14 pm

BHDragons je napisao/la:
BabOsim je napisao/la:
http://www.kicker.de/news/fussball/intl ... chner.html
E to care. Hvala slika

avlami97
Kontakt:

ned mar 05, 2017 9:19 pm

@GoodisonPark, nisam na tebe mislio, žao mi je što si se uopće pronašao u mom postu. Nisam mislio ni na Bokača, ni na Ajzeu, ni na Modela, ni na niz forumaša koji su iznijeli negativnu kritiku na jučerašnju igru. Na kraju krajeva, ja sam jedan od privih koji je kritikovao i napisao od "sjaja do očaja". Ali ne mogu da "provarim" konstataciju kako je Ćelo pokazao da nije za Želje, i to nakon jednog loše odigranog poluvremena.

@black64, zadnji pasus i kolega @Grbavica :rofl: šala, šala :lol:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] i 11 gostiju.

Prijava