Žalosno je kako rade ovo. Amaterizam totalni.
Manje bi bilo bruka da nema nikakve emisije.
Isto ko da namjerno tjeraju i ovo malo ljudi što prati, da prestanu i oni.
Žalosno je kako rade ovo. Amaterizam totalni.
Pa jeste uzrok kad ti je to manje vise jedini izvor prihoda. Ne placa niko, bukvalno 10% mjesecnog budzeta je od pretplate a ideja je da bude 80%. A svi se zale. Ne mozes se zalit ako ne placas. Ja platim pretplatu pa imam osnovu da kazem ovo ne valja a ja platio 7 maraka. Danas u kaficu 100 ljudi od kojih 5 ima moju tv kuci, nestalo struje ovih 95 psuje majku telekmu niko od njih feninga nije dao za taj prenos nit ima moju tv kuci. Po kojem osnovu zalba? Nema logike.igla je napisao/la: ↑ned feb 26, 2017 11:57 pm@zubanovic
poštujem druže, ali to je sve posljedica što si ti rekao. ne kažem da ne treba plaćati, ali to nije glavni uzrok propadanja. meni je žao ukoliko tamo ima ljudi koji hoće i vole da rade, ali puna mi je ona stvar uhljeba koji nit šta rade, niti kome odgovaraju.
Fkt kad ce biti izvještaj?1921.ba je napisao/la:1h45min+ processing
pa nismo ja i ti došli na ideju da 80 posto bude od pretplate. kako @kremenko reče, iz bht-a svi bježe, a evo da sad svi plate pretplatu, dobio bi samo jos veće interesovanje političkih elita i novih amira zukića za bhtv. sve dok je nešto javno, najčešće je svrha samo sebi.zubanovic89 je napisao/la: ↑pon feb 27, 2017 12:01 amPa jeste uzrok kad ti je to manje vise jedini izvor prihoda. Ne placa niko, bukvalno 10% mjesecnog budzeta je od pretplate a ideja je da bude 80%. A svi se zale. Ne mozes se zalit ako ne placas. Ja platim pretplatu pa imam osnovu da kazem ovo ne valja a ja platio 7 maraka. Danas u kaficu 100 ljudi od kojih 5 ima moju tv kuci, nestalo struje ovih 95 psuje majku telekmu niko od njih feninga nije dao za taj prenos nit ima moju tv kuci. Po kojem osnovu zalba? Nema logike.igla je napisao/la: ↑ned feb 26, 2017 11:57 pm@zubanovic
poštujem druže, ali to je sve posljedica što si ti rekao. ne kažem da ne treba plaćati, ali to nije glavni uzrok propadanja. meni je žao ukoliko tamo ima ljudi koji hoće i vole da rade, ali puna mi je ona stvar uhljeba koji nit šta rade, niti kome odgovaraju.
Nisu gradjani krivi zbog gubitaka u milionima nijednog preduzeca, kriv je los menadzment i probemi koji su se nakupljali godinama. Isto kao sto nisu krivi gradjani sto ne placaju karte pa Gras propada. I to sto ja nemam MojaTV nista ne znaci i ne znaci da gubim pravo da se zalim na JAVNI RTV servis. A vise ljudi placa pretplatu nego sto ti mislis zato sto su ljudi primorani sa racunom za telefon (valjda je sad tako) platiti RTV taksu.zubanovic89 je napisao/la: ↑pon feb 27, 2017 12:01 amPa jeste uzrok kad ti je to manje vise jedini izvor prihoda. Ne placa niko, bukvalno 10% mjesecnog budzeta je od pretplate a ideja je da bude 80%. A svi se zale. Ne mozes se zalit ako ne placas. Ja platim pretplatu pa imam osnovu da kazem ovo ne valja a ja platio 7 maraka. Danas u kaficu 100 ljudi od kojih 5 ima moju tv kuci, nestalo struje ovih 95 psuje majku telekmu niko od njih feninga nije dao za taj prenos nit ima moju tv kuci. Po kojem osnovu zalba? Nema logike.igla je napisao/la: ↑ned feb 26, 2017 11:57 pm@zubanovic
Uh...sutra faks i posao, da je samo jedno sacekao bi a ovako ce se morat ujutro gledat1921.ba je napisao/la:1h45min+ processing
Nek štrajkuju, nek se bore za svoja prava ali bez da nama je.bu ćeif.kremenko je napisao/la: ↑ned feb 26, 2017 11:54 pmZnam i ja par ljudi dole. Platu za januar jos nisu dobili. Veliko je pitanje hoce li je i dobiti i kad.zubanovic89 je napisao/la: ↑ned feb 26, 2017 11:47 pmDozvoli da ti objasnim situaciju u BHRTu posto znam dosta ljudi koji rade dole. FTV i RTRS su duzni BHTu da daju pola para koji skupe od pretplate (omjer pretplate je 50:25:25). Oni to ne rade, ne placa niko pretplatu od naroda, dakle doprinos im je tu skoro 0. Imaju limit na marketing, gdje zarade mizerne pare, svaka od politickih struja se trudi da ih razvale jer nikom ne odgovara nezavisna drzavna TV, a svi kritikuju kako ne valja. Trpi ti ovo svaki dan i radi normalno poslije ja ti dam medalju.igla je napisao/la: ↑ned feb 26, 2017 11:37 pmjest, narod je kriv, a to što sve institucije služe za političke kusure, zapošljavanje rodbine i izvlačenje para koliko je god moguće, to je minornog utjecaja.
to isto da kazes da je za stanje u grasu kriv narod, a oni milione daju na nepotrebnu radnu snagu.
Niko za njih nece da mrdne prstom. Za FTV i RTRS se vec zna ciji su. A isti su BHRT duzni cca 20mil KM.
Hoće li biti taj izvještaj, da idem spavati ako je sutra ?