bistrikboy je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 6:19 pm
Ajzea je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 6:12 pm
bistrikboy je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 6:07 pm
Gojak i Ara vole Želju isto kao vi i ja.Sasvim dovoljno.
Naravno, i Gojak uopce nije kriv sto nije zaigrao za nas klub a sam je izjavio da mu je najvise zao sto nije istrcao pred Manijake i obukao sveti dres i njemu zelim sve najbolje u karijeri.
O njegovom starom imam drugacije misljenje, jer je zbog njega moj klub izgubio.
Onima iz omladinskog koji obecavaju dosta a sami vrse pritisak da idu vani cim prva ponuda dodje, yebem sve glupo i marke dabogda ne zaradili. Ima takvih primjera..
O Ari i ljubavi prema Zelji je suvisno govoriti.
Ma losa je situacija u drzavi treba to i razumiti u neku ruku kada ti roditelji rade za 500-600 maraka i tebi dodje ponuda 20 milja na ruke i plata 2000 tesko je to odbiti. Malo je onih koji gledaju malo dalje u buducnost i koji vjeruju klubu 100% i razumiju da je i interes kluba da ga proda za vise para
Ja tu gledam iskljucivo interes kluba, i upravo iz istog, kreiram misljenje prema takvim situacijama.
Amer to ne zasluzuje, jer Amer nije kriv..
Ovi koji sami skacu na prve ponude, neka oni skacu, ali ja im yebem mater i zelim ono sto sam maloprije napisao.
storm_raider je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 6:23 pm
Bas je nepotrebno bilo ono od Keme, bezveze povrijedi decka u jednoj utakmici apsolutno nebitnoj za nas. Znam kako bi nama bilo da se nesto slicno desilo. Brz oporavak momku!
Povreda u zaru borbe, desava se. Vjerujem da nije ni procijenio da preagresivno ulijece.. Ne moze mu se uzeti za zlo, niti trebamo uzeti za zlo. To je sastavni dio fudbala.
Dok god nije bilo namjere, sve je okej. Momku, naravno, zelim sto brzi oporavak.