Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Omar500
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet feb 16, 2017 12:13 am

Okolele je napisao/la:
čet feb 16, 2017 12:05 am
Hebo mahku sta jedan selam ucini od teme.. :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
Za sve je kriv Bogicevic. Da nije rekao Slavku da je Kerla zivotinja, ne bi se uopste doveo isti. Da nije dosao Kerla, ne bi danas bilo presice. Da nije bilo presice, ne bi bilo selama, niti belaja na forumu kasnije :rofl: :rofl: :rofl:
Bogija na klupu :ganja:

@Dominic
Bit ce sigurno izdatih prostora na istocnoj tribini, prometan je poprilicno ovaj dio grada, a malo je reci da se ce sve preporoditi izgradnjom ove dionice juzne longitudinale i rekonstrukcijom naseg stadiona :palacgore:
Neko je spominjao poslovne prostore na buducoj juznoj tribini - istih nece biti, ne znam odakle vam te informacije, a i da ih je moguce napraviti, kao da bi bilo isplativo nekom zaobilaziti kompletan stadion da bi dosao do te neke prodavnice. A da ne spominjemo konfiguraciju terena i da je to navijacka tribina.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Okolele
Kontakt:

čet feb 16, 2017 12:16 am

Na Jug jedino kakav bar za navijace,gdje bi se mogle gledati tekme kad Željo igra na strani a i ne samo Željo nego i repka,evropsko,svjetsko,liga prvaka..Mjesto za extra druzenja sa nekim bilijarom i tako neke zajebancije..
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u čet feb 16, 2017 12:17 am, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

čet feb 16, 2017 12:17 am

Okolele je napisao/la:
Na Jug jedino kakav bar za navijace,gdje bi se mogle gledati tekme kad Željo igra na strani a i ne samo Željo nego i repka,evropsko,svjetsko,liga prvaka..Mjesto za extra druzenja sa nekim bilijarom i tako neke zajebancije..
UUU STRAŠNA IDEJA! Već zamišljam u glavi kako bi to izgledalo. :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

čet feb 16, 2017 12:20 am

arctg je napisao/la:
čet feb 16, 2017 12:17 am
Okolele je napisao/la:
UUU STRAŠNA IDEJA! Već zamišljam u glavi kako bi to izgledalo. :zeljeznicar1:
Pricalo se o slicnoj ideji na Istoku. Pub.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Dominic
Kontakt:

čet feb 16, 2017 12:21 am

Omar500 je napisao/la:
čet feb 16, 2017 12:13 am
Okolele je napisao/la:
čet feb 16, 2017 12:05 am
Hebo mahku sta jedan selam ucini od teme.. :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
Za sve je kriv Bogicevic. Da nije rekao Slavku da je Kerla zivotinja, ne bi se uopste doveo isti. Da nije dosao Kerla, ne bi danas bilo presice. Da nije bilo presice, ne bi bilo selama, niti belaja na forumu kasnije :rofl: :rofl: :rofl:
Bogija na klupu :ganja:

@Dominic
Bit ce sigurno izdatih prostora na istocnoj tribini, prometan je poprilicno ovaj dio grada, a malo je reci da se ce sve preporoditi izgradnjom ove dionice juzne longitudinale i rekonstrukcijom naseg stadiona :palacgore:
Neko je spominjao poslovne prostore na buducoj juznoj tribini - istih nece biti, ne znam odakle vam te informacije, a i da ih je moguce napraviti, kao da bi bilo isplativo nekom zaobilaziti kompletan stadion da bi dosao do te neke prodavnice. A da ne spominjemo konfiguraciju terena i da je to navijacka tribina.
Nadam se. Vise sam mislio da smanjimo euforiju da ce se kobajagi razgrabiti prostori ispod Istoka, da biznismeni jedva cekaju da se otvori ta tribina.Konzum ili Bingo moze ici s manjim marketom, nece ti oni tu otvarati velike prodajne objekte, nema sanse.

cikazubo
Kontakt:

čet feb 16, 2017 12:22 am

Bilo bi prejako kad bi imali nesto kao onaj union jack u hrasnom, bilijar, pikado, piva, a da bude pravi britanski pub sa slikama manijaka i Želje 8-)

storm_raider
Kontakt:

čet feb 16, 2017 12:26 am

E ja bih volio da mi ovaj sto je glasao da je veoma nezadovoljan prelaznim rokom napise svoje razloge. :) Bas me interesuju... Mada ako je pitar, shvatam zasto je nezadovoljan. Ja sam recimo "veoma zadovoljan" njihovim prelaznim rokom. :D

storm_raider
Kontakt:

čet feb 16, 2017 12:27 am

@Dominic, vec su neki "prostori" nacelno rezervisani. :)

Hurmasica
Kontakt:

čet feb 16, 2017 12:28 am

cikazubo je napisao/la:
čet feb 16, 2017 12:22 am
Bilo bi prejako kad bi imali nesto kao onaj union jack u hrasnom, bilijar, pikado, piva, a da bude pravi britanski pub sa slikama manijaka i Želje 8-)
Uh.. :pivo:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Brkoo
Kontakt:

čet feb 16, 2017 12:29 am

Ja nisam za alkohol blizu stadiona. Ima nas svakakvih kad malo vise popijemo. U fan shopu je bio pikado i stoni fudbal..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

čet feb 16, 2017 12:30 am

Kakav alkohol, nek uvedu da se može jesti na stadionu, ćevapi i tako to :lol:

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet feb 16, 2017 12:32 am

Brkoo je napisao/la:
Ja nisam za alkohol blizu stadiona. Ima nas svakakvih kad malo vise popijemo. U fan shopu je bio pikado i stoni fudbal..
valjda svako za sebe zna koliko moze popiti, i ima samokontrolu :D neka makar pive u tom pubu... ne mora zestina... ali svidja mi ideja ta svakako...
100/94/37/34 - i to je to!

GoodisonPark
Kontakt:

čet feb 16, 2017 12:33 am

Elegant je napisao/la:
čet feb 16, 2017 12:03 am
Ja mislim da ce istocna tribina biti uslovna i spremna da primi navijace od prve utakmice lige za prvaka, obzirom da kad se zavrse radovi 4. marata - ako se i stolice do tada montiraju, opet treba inspekcija da dođe da to pogleda da dadne zelezno svijetlo za sigurnost i sva ta sranja. A mi svi znamo kako kod nas ide to cekanje inspekcija i dozvola.

Svejedno su preostale jos dvije domace utakmice do lige za prvaka, kad smo izdrazli svo ovo vrijeme mozemo i to. Tako da imaju vremena da sve zavrse i pripreme za otvorenje.
Nije tu problem oko strpljenja, mislim da mi tu gubimo dobar dio finansija (Mladost i Radnik oko 60-90 hiljada KM do lige za prvaka a sa pobjedom u Krupi 100% bi pun stadion bio). Gubimo i u tom nekom navijačkom aspektu, novi Istok će biti dodatni vjetar u leđa našim igračima a da ne spominjem pritisak na sudije pogotovo linijskog..

Selam i Pozdrav svima :D

Može li nas 700+ otici u Krupu? Ima li kakve šanse zbog kapaciteta, murije i to???
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Brkoo
Kontakt:

čet feb 16, 2017 12:34 am

storm_raider je napisao/la:
Ti poslovni prostori na istoku ce klubu donositi ogroman novac.. :11: :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

čet feb 16, 2017 12:35 am

Ma pub je prava prica. Bez zezancije, dobar prihod klubu bi bio. Vazda bi raje bilo, vazda zayebancija, standardna ekipa tu, a svako bi poslije posla svratio na pivu u nas pub, nego u neku kafanicu..
@goodison tesko, jako tesko. I da nas ima toliko zainteresovanih, i da murija aminuje, gdje naci toliko buseva :D
Sa autima i kombijima ne idite, 99% ce vas vratiti. Jedino na domacu mozete :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

čet feb 16, 2017 12:36 am

Brkoo je napisao/la:
čet feb 16, 2017 12:34 am
storm_raider je napisao/la:
Ti poslovni prostori na istoku ce klubu donositi ogroman novac.. :11: :zeljeznicar1:
To i jeste neki konacan cilj. Samoodrzivost kluba. Dio novog Juga (najezim se kada ovo i napisem) ce biti isplacen na taj nacin. Brojevi ne lazu.

cikazubo
Kontakt:

čet feb 16, 2017 12:39 am

Brkoo je napisao/la:
Na dan utakmice je po zakonu zabranjeno je točenje alkohola ja mislim, a ovo bi bila druga dimenzija druže, neće niko u fan shop doći da igra stoni fudbal ili pikada osim usput onako ako si svratio na trening, da nešto kupiš itd, ovo uradiš kao klasični pub samo ušminkaš našim šalovima, slikama, dresovima, ubaciš par bilijarskih stolova i pikado, mislim da bi to odlično radilo s obzirom da bi privuklo i ove koji i nisu navijači a bila bi i zarada fina po mom mišljenju. Općenito te kafane u fazonu pabova ako su dobro urađene odlično rade po gradu, eto naveo sam gore primjer union jacka u hrasnom, ja sa skenderije dođem da igram bilijara jer je lijepa atmosfera i ambijent, pa onda Stojnićev kvart u starom gradu, sve su pabovi i sve i jedan odlično rade, jedini lokali koji su uvijek puni a da nisu one šiše..

fanaticZeljin
Kontakt:

čet feb 16, 2017 12:42 am

Bravoooo Dzumiiiiii
Srcu draga, boja PLAVA !

GoodisonPark
Kontakt:

čet feb 16, 2017 12:43 am

Teško je naći tolike buseve ali mora se pronaći neka finta za auta i kombije.. Mora nas biti gore što više, a ovo nam je ujedno i najteža utakmica od ove 4 preostale.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet feb 16, 2017 12:44 am

tu ideju treba realizovati... klupski pub je u svom nastanku vec postao legendaran. nosi ime kluba. i kao takav tamo se pricaju raznorazne price o klubu, navijacima, popije se koja piva, odigra se bilijar, stoni fudbal, pikado itd... i tako nesto ce ne samo privuci nase navijace nego i turiste. pogotovo one koji vole dobro drustvo...
100/94/37/34 - i to je to!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava