Opomeneš tri puta, i opet, pa nećeš praviti lakrdiju ovde, ko god da je u pitanjuRodom s mejtaša je napisao/la: ↑sri feb 15, 2017 7:22 pmŠto sad "pade" i Barba? Izgubili smo Veterana još ako izgubimo i Barbu onda ovo počinje gubiti smisao. Da li prije bana dođe upozorenje na PP? Banovati stare dugogodišnje forumaše je jedna vrsta poniženja i to javnog preko kojeg mnogi iz principa ne žele preći i izgubimo iz zauvijek, a u suštini ni zbog čega. To su provjerena raja pa ako im i dođe žuta minuta treba im progledati kroz prste.
Ovdje su pojedinci smarali danima i smaraju sa glupostima, često i neukusno kao što je zadnji put bilo na čini mi se Leonov račun i one nekakve pederske doskočice itd. I nikom ništa.
Nije dobro. Kad nema problema tu smo mi da ih napravimo. U istorijskim danima za naš klub u kojima treba da zajedno ovdje uživamo mi banujemo ljude. Pričajte šta hoćete, ali meni je krivo pravo.
Znam i mene je to zacudilo ali izgleda da Zera ima samo talenat i da je malo falilo da bude vracen sa priprema.. Slavkine rijeci su da ako ne promijeni karakter da nikad od njega igraca nece biti.. Dijagnoza kurcobolja al s obzirom na Zerine godine mozda mu i ne treba puno zamjeriti..
ii sta sad treba da te molim 5 puta da prestanes ???Rodom s mejtaša je napisao/la: ↑sri feb 15, 2017 7:22 pmŠto sad "pade" i Barba? Izgubili smo Veterana još ako izgubimo i Barbu onda ovo počinje gubiti smisao. Da li prije bana dođe upozorenje na PP? Banovati stare dugogodišnje forumaše je jedna vrsta poniženja i to javnog preko kojeg mnogi iz principa ne žele preći i izgubimo iz zauvijek, a u suštini ni zbog čega. To su provjerena raja pa ako im i dođe žuta minuta treba im progledati kroz prste.
Ovdje su pojedinci smarali danima i smaraju sa glupostima, često i neukusno kao što je zadnji put bilo na čini mi se Leonov račun i one nekakve pederske doskočice itd. I nikom ništa.
Nije dobro. Kad nema problema tu smo mi da ih napravimo. U istorijskim danima za naš klub u kojima treba da zajedno ovdje uživamo mi banujemo ljude. Pričajte šta hoćete, ali meni je krivo pravo.
Minjore je napisao/la: ↑sri feb 15, 2017 7:25 pmDosta je vise o Sanelu. Vratimo se temi FK Zeljeznicar. Sanel nije na ovom forumu i nemojte ga vise prozivati ni u kakvom kontekstu.
Intervju s Ticom ce biti cim se iz Kluba dobije dozvola, a sa inzinjerom za Istok ce biti kada tribina bude gotova.
i jel @Veteran banovan na 24h ili ?
Kako ga opemeneš? Pošalješ li mu PP? Čovjek nešto piše i možda i ne vidi da neko ovdje javno opominje. I onda on stisne send i njegov post bude postavljen iza upozorenja i dobije nogu.AsharaK je napisao/la: ↑sri feb 15, 2017 7:23 pmOpomeneš tri puta, i opet, pa nećeš praviti lakrdiju ovde, ko god da je u pitanjuRodom s mejtaša je napisao/la: ↑sri feb 15, 2017 7:22 pmŠto sad "pade" i Barba? Izgubili smo Veterana još ako izgubimo i Barbu onda ovo počinje gubiti smisao. Da li prije bana dođe upozorenje na PP? Banovati stare dugogodišnje forumaše je jedna vrsta poniženja i to javnog preko kojeg mnogi iz principa ne žele preći i izgubimo iz zauvijek, a u suštini ni zbog čega. To su provjerena raja pa ako im i dođe žuta minuta treba im progledati kroz prste.
Nit sam ga ja banovo, nit sam poslo poruku.Rodom s mejtaša je napisao/la: ↑sri feb 15, 2017 7:37 pmJa te opet pitam jesi li mu poslao PP kao upozorenje pred ban?
Na veze, cekam kapitalca
Jer to "gradskoj" dijeci/momcima ne stoji znas. Imao sam jednog druga kaze ne govorim "babo" jer to je seljacki, zato kazem tata. Haha..
A po svu noć gay parada može, jer je to Europski zar ne?jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sri feb 15, 2017 7:56 pmveteran je odbanovan, ako vas interesuje... barbarez je usao u "pravo" vrijeme da pise, jer je vidio upozorenje... vratice se sutra da smiri glavu... ponavljam... nece ovde biti price o religijama, bogovima, muhamedovima, isusovima, budama, itd... ovi sto se zale, neka prvo razmisle svojom glavom...