E sada, lijepa vijest. Krajem marta predstavnici UEFA-e stizu u Sarajevo zbog rekonstrukcije terena.

Ja sam se založio za ukidanje i uspjelo mi jePlava Porodica je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 11:28 pmSve zaboravim pitati.
Ima li sta od druge sezone sport1.ba lige u prognoziranju?
Koliko se sjecam trebali bi sad pocetkom prvenstva poceti.
storm_raider je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 11:27 pmIma tema za to, a usput i da se druge teme populariziraju.
E sada, lijepa vijest. Krajem marta predstavnici UEFA-e stizu u Sarajevo zbog rekonstrukcije terena.![]()
To bi trebao @1921.ba organizovati. Ovaj put da ne namjesta rezultate.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 11:28 pmSve zaboravim pitati.
Ima li sta od druge sezone sport1.ba lige u prognoziranju?
Koliko se sjecam trebali bi sad pocetkom prvenstva poceti.
storm_raider je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 11:27 pmIma tema za to, a usput i da se druge teme populariziraju.
E sada, lijepa vijest. Krajem marta predstavnici UEFA-e stizu u Sarajevo zbog rekonstrukcije terena.![]()
E ovo raduje nenormalno. Nadam se da ce prepoznati projekat kao nesto izuzetno pozitivno, te da ce im biti prezentovana sinergija navijaca, upravljackih struktura, sponzora kluba i lokalne zajednice i da ce oni biti izdasni u nekoj svojoj pomoci i da ce eventualno izvrsiti pritisak i na nas savez da pogura to sve.. Nadamo se dobrim vijestima.storm_raider je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 11:27 pmIma tema za to, a usput i da se druge teme populariziraju.
Na slici se mogu prepoznati i popularni forumasi model i gavran
Slavko Petrovic gigantLeon_Professional je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 11:30 pmMogu svim trenerima poslati svoj izvještaj sa priprema. Nema potrebe da skrivam sastav, kaže trener Želje.
http://www.oslobodjenje.ba/sport/nogome ... upu/193797
To Storme. Nadam se da ce proci projekat i da ce nam to odraditi.