znao sam da je suplja
znao sam da je suplja
Izgleda da sam ostario
je li i tad tu bio bager?
gavran je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 8:17 pmJeli sada jasnije![]()
je li i tad tu bio bager?
jasno,jasno
O travi bez mene...
Kraljuuuuuuuuuuu
Taj Halil malo prilagodioMATORI je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 8:33 pmO travi bez mene...
Od te teme (trave u dolini) ipak evo nešto:
Kupio ja stojadina 1986/7 god. od lika koji je održavao teren (travu) na Grbavici , mislim da se zvao Halil, bio rega lik...
i pitam ga ja tako o igračima, pa i o Nikoli izmedju ostalog.
Kaže Halil kad Nikola izađe na teren kaže: "Joj dobre trave za moje Jagode"!
Mislim da mu se tako krava zvala kod kuće u Modriči / Gradačcu.
A ja sam vazda za onu: Ne gazite travu, pušite je!![]()
Evo vidim neki "aplaudiraju" na ovaj post a meni muka od istog. Čemu to, jel ima potrebe za ovakvim stvarima. Može i na pm razlog, iskreno volio bih ga čuti ako ima.Morzhy je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 6:16 pmVidim po društvenim mrežama pojedince koji se hvale pozivnicama za "SVEČANO PLAVO VEČE" i jako sam iznenađen obzirom da su mnogi od njih počeli pratiti Želju prošle godine, ali bukvalno. Postavio bih ovdje pitanje našoj dragoj Upravi vezano za to, pošto znam da čitaju. Dakle pitanje glasi: Da li vam je to Sanel Halilović dostavio spisak pravih Željovaca koji trebaju biti prisutni na tom eventu?
A ti stvarno misliš da Nikola to isto nije mogao reći i na Grbavici?Model1964 je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 8:43 pmTaj Halil malo prilagodioMATORI je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 8:33 pmO travi bez mene...
Kupio ja stojadina 1986/7 god. od lika koji je održavao teren (travu) na Grbavici , mislim da se zvao Halil, bio rega lik...
![]()
Nikola je to provalio kada je prvi put izašao na Marakanu. Smijali se svi naci i CZ igraci
sustina foruma i jeste razlicitost misljenja,ima svako pravo reci sta misli bez obaveze da se pravda nekome na pp.salle86 je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 8:47 pmEvo vidim neki "aplaudiraju" na ovaj post a meni muka od istog. Čemu to, jel ima potrebe za ovakvim stvarima. Može i na pm razlog, iskreno volio bih ga čuti ako ima.Morzhy je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 6:16 pmVidim po društvenim mrežama pojedince koji se hvale pozivnicama za "SVEČANO PLAVO VEČE" i jako sam iznenađen obzirom da su mnogi od njih počeli pratiti Želju prošle godine, ali bukvalno. Postavio bih ovdje pitanje našoj dragoj Upravi vezano za to, pošto znam da čitaju. Dakle pitanje glasi: Da li vam je to Sanel Halilović dostavio spisak pravih Željovaca koji trebaju biti prisutni na tom eventu?
Lik radi fin posao, sama grupa skupila i uplatila 7 stolica, ide akcija za osmu. Konstantno oko stadiona, slika gradnju, vrti se oko kluba, svaki post posvećen želji. Meni je to dovoljno da nekoga smatram našim, a našima se ne zabija sa leđa.
ali on ima Željometar i ko u hrkljusu te razmjeri
Daleko od toga da je Tunjo, Nkola je jako pametan, što bi rekli promucuranMATORI je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 8:47 pmA ti stvarno misliš da Nikola to isto nije mogao reći i na Grbavici?Model1964 je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 8:43 pmTaj Halil malo prilagodioMATORI je napisao/la: ↑uto feb 14, 2017 8:33 pm
O travi bez mene...
![]()
Nikola je to provalio kada je prvi put izašao na Marakanu. Smijali se svi naci i CZ igraci
Pa nije Nikola "Tunjo" da mu mozak radi ko' singerica.
A i vi pojedini ko kakve mlade