joj ma odron frajer ....kad se sjetim protivv Radnika kad smo izgubili cini mi se ....brat u prvoj bio .....ne moze probiti nikoga a lafo ga na krilo stavio ...zapinje am sebi...arelinho je napisao/la: ↑pon feb 13, 2017 12:06 amNikad neću zaboraviti tekmu ne znam protiv koga i Diatta probao dribling. Naravno od toga ništa. Kad neko na tribini govori od svih crnaca nama najsporiji došao. hahahahahaMauricio87 je napisao/la: ↑pon feb 13, 2017 12:00 amhttp://hehe.ba/bivsi-igrac-zelje-presudio-kosticu/
Prelahko smo se mi odrekli diatte![]()
![]()
Ma svejedno...imam ja schreenshoot ali ne znam iskristalizovat sliku...Leon_Professional je napisao/la: ↑pon feb 13, 2017 12:03 amPitaj imal ko Dejinu prezentaciju, rekao je da ce poslat svimaJaozinho22 je napisao/la: ↑ned feb 12, 2017 11:59 pmJel može neko izoštrit ovu sliku s slajda gdje Dejo objašnjava s kojim igračima smo pregovarali,baš me interesuje![]()
![]()
Da spremimo taj sortlist na menadjeru![]()
hahahaha isto protiv Radnika cini mi se .....prvu postavu igrao Livaja ....govori neki lik ....ma pogresnog su nam dali ovaj kospice u Vittezu prodavao hahahahaharelinho je napisao/la: ↑pon feb 13, 2017 12:20 amA dobro ja sam ovo rekao radi provala na tribini,a ne zbog njegovih kvaliteta. hahah kakvih sve provala bude to je strašno.
Meni top 1 provala od svih na stadionu koje sam čuo je bila kad smo igrali protiv Slobode ja mislim i ulazi Enis Sadiković na teren kad govori neko na tribini: "E gledaj sad renesanse na terenu" hahahahha
Sjećam se i tekme od prije par godina dok nam je napad predvodio Haris Redžepi i tvrda tekma na Grbavici 0:0 i on ulazi u igru oko 70-e minute i govori jedan na tribini evo Hareta da nam popravi skok igru (a svi znamo da nema brat bratu nema 170 cm). Prolazi 10-ak minuta i dade ga Hare glavom. hahahha kakvo je tada podje.bavanje krenulo na tribini.
Dok nas je vodio Simo ili Demir,mislim da je Simo,ne sjecam se tacno i ulazi Svraka. Kad na tribini "Siimooo **** te Bog ima li kakva jaca ptica na klupi"arelinho je napisao/la: ↑pon feb 13, 2017 12:20 amA dobro ja sam ovo rekao radi provala na tribini,a ne zbog njegovih kvaliteta. hahah kakvih sve provala bude to je strašno.
Meni top 1 provala od svih na stadionu koje sam čuo je bila kad smo igrali protiv Slobode ja mislim i ulazi Enis Sadiković na teren kad govori neko na tribini: "E gledaj sad renesanse na terenu" hahahahha
Sjećam se i tekme od prije par godina dok nam je napad predvodio Haris Redžepi i tvrda tekma na Grbavici 0:0 i on ulazi u igru oko 70-e minute i govori jedan na tribini evo Hareta da nam popravi skok igru (a svi znamo da nema brat bratu nema 170 cm). Prolazi 10-ak minuta i dade ga Hare glavom. hahahha kakvo je tada podje.bavanje krenulo na tribini.
E ovo je pobjeda hahahahahahahhahaahhahahahahahahakremenko je napisao/la: ↑pon feb 13, 2017 12:31 amDok nas je vodio Simo ili Demir,mislim da je Simo,ne sjecam se tacno i ulazi Svraka. Kad na tribini "Siimooo **** te Bog ima li kakva jaca ptica na klupi"arelinho je napisao/la: ↑pon feb 13, 2017 12:20 amA dobro ja sam ovo rekao radi provala na tribini,a ne zbog njegovih kvaliteta. hahah kakvih sve provala bude to je strašno.
HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAkremenko je napisao/la: ↑pon feb 13, 2017 12:31 amDok nas je vodio Simo ili Demir,mislim da je Simo,ne sjecam se tacno i ulazi Svraka. Kad na tribini "Siimooo **** te Bog ima li kakva jaca ptica na klupi"arelinho je napisao/la: ↑pon feb 13, 2017 12:20 amA dobro ja sam ovo rekao radi provala na tribini,a ne zbog njegovih kvaliteta. hahah kakvih sve provala bude to je strašno.
CSKA novi stadion, ovi su prekucali zdenke i zgrade.kremenko je napisao/la: ↑pon feb 13, 2017 1:10 amDrago mi je da sam vas nasmijao u ove kasne sate![]()
Sad malo ozbiljnije. Znam da sam negdje vidio i upamtio stadion koji nema zdenke na jednoj tribini.
Nasao sam ga. Fritz Walter Stadion od FC Kaiserslautern. Pogledajte kako su ukomponovali zgradu u okviru stadiona.
Isto je i na drugom kraju tribine.
Mi bismo ozbiljno morali o ovome razmisliti. Zgradu bi mogli izdavati cijele godine,uzimati pinku koja ce ici u klub,a kod nas su pauze u prvenstvu dugacke i nema utakmica po nekoliko mjeseci,s tim nema utakmica,nema para od ulaznica i sl.
Da ne govorim da bi zgrade mogle drzati odredjeni dio krova i da se isti napravi bez stubova koji ga nose a koji bi smetali pogledu na teren