Ovo je onaj sto hoce da napravi pricu o derbiju. Znam da je ovo vec radio,gledao sam.
Ovo je onaj sto hoce da napravi pricu o derbiju. Znam da je ovo vec radio,gledao sam.
pile87 je napisao/la: ↑čet feb 09, 2017 11:55 amKupljena je druga desetogodisnja za istok ispred forumasa sport1 ista će biti poklonjena našem omladincu FK Željezničar Danialu Osmicu, dječaku koji se odrekao svoje ustedjevine namijenjene za kupovinu igračke konzole, te je kupio deset stolica za evropsku Grbavicu. Mislim da je karta otišla u prave ruke. Hvala svima koji su učestvovali.
pile87 je napisao/la: ↑čet feb 09, 2017 11:55 amKupljena je druga desetogodisnja za istok ispred forumasa sport1 ista će biti poklonjena našem omladincu FK Željezničar Danialu Osmicu, dječaku koji se odrekao svoje ustedjevine namijenjene za kupovinu igračke konzole, te je kupio deset stolica za evropsku Grbavicu. Mislim da je karta otišla u prave ruke. Hvala svima koji su učestvovali.
Bravo momci!!!pile87 je napisao/la: ↑čet feb 09, 2017 11:55 amKupljena je druga desetogodisnja za istok ispred forumasa sport1 ista će biti poklonjena našem omladincu FK Željezničar Danialu Osmicu, dječaku koji se odrekao svoje ustedjevine namijenjene za kupovinu igračke konzole, te je kupio deset stolica za evropsku Grbavicu. Mislim da je karta otišla u prave ruke. Hvala svima koji su učestvovali.
Upitno je uopšte hoće li dalje ići u visinu zbog antena da ne bi tribina smetala antenama.