A Slavko samo govori " hop hop hop". To mu valjda znaci nastavi dalje.igla je napisao/la:meni malo rasistički izgleda ovo od 4.25 pa dalje...

A Slavko samo govori " hop hop hop". To mu valjda znaci nastavi dalje.igla je napisao/la:meni malo rasistički izgleda ovo od 4.25 pa dalje...
kralju !!! mozes vala pisati cesce sta je problem ???Masinovodja je napisao/la: ↑čet feb 09, 2017 12:15 amSjajna atmosfera sa priprema naseg giganta.Boljeg trenera nismo mogli naci i samo se bojim da nam ga neko veci ne otme,jer ga otjerati necemo nikad!Bokacini me podsjeca na Piquea i igrom i fizikalijama i imam osjecaj da ce biti stub nase odbrane i otici za pravo fine pare,ako produzi naravno.
Samo da aBd se dobije Krupa i titula uopste nije daleko.
Kako je lijepo biti navijac Zelje i svaki dan gledati rast kluba u svakom smislu.
Navijači Zvezde ga dosta gotive, više i od Grofa, ali nije "marketinški" dobar, a sad bi potpisali da ga doveduMasinovodja je napisao/la: ↑čet feb 09, 2017 12:15 amSjajna atmosfera sa priprema naseg giganta.Boljeg trenera nismo mogli naci i samo se bojim da nam ga neko veci ne otme,jer ga otjerati necemo nikad!Bokacini me podsjeca na Piquea i igrom i fizikalijama i imam osjecaj da ce biti stub nase odbrane i otici za pravo fine pare,ako produzi naravno.
Kako je lijepo biti navijac Zelje i svaki dan gledati rast kluba u svakom smislu.
Ma imamo vala forumasa poslije cijih postova i suzu pustis,tako da i nema potrebedelinjo je napisao/la: ↑čet feb 09, 2017 12:17 amkralju !!! mozes vala pisati cesce sta je problem ???Masinovodja je napisao/la: ↑čet feb 09, 2017 12:15 amSjajna atmosfera sa priprema naseg giganta.Boljeg trenera nismo mogli naci i samo se bojim da nam ga neko veci ne otme,jer ga otjerati necemo nikad!Bokacini me podsjeca na Piquea i igrom i fizikalijama i imam osjecaj da ce biti stub nase odbrane i otici za pravo fine pare,ako produzi naravno.
50.000 firma 'a to z' i grad Sarajevo 50.000mirsad94 je napisao/la:+100000 KM od opcine + cetvrtina vrijednosti istocne tribine (300000 KM) na racunu sto je odvojeno prije svega ovoga po rijecima Grandea na jednoj od pressa. Prema svemu ovome finansijska konstrukcija za istocnu tribinu je zatvorena !
Ma brate čovjek kad uđe u noć pred bitan ispit nađe vremena za svakakve bualaštine, pa sam tako razgledo ove igrače što sa njim igraju u repci i jedan je objavio ovu sliku i čestitao mu, a Musa mu se srdačno zahvaljuje
Propast dinastije Misimović,