paja pašić
Nek je sretan i od menefanaticZeljin je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 9:18 pmKoji je brat onaj Dialiba, rodjendan mi cestita![]()
Hvala legendoEisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 10:29 pmNek je sretan i od menefanaticZeljin je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 9:18 pmKoji je brat onaj Dialiba, rodjendan mi cestita![]()
![]()
![]()
Slovenac,sta ima novo,javljaju li se hercegovci
Farbaju nas nisu ni 100 prodali
Javim ti golubom pismonošom
Jaran mi je vlasnik onog grila gdje jedu igraci i radnici sa gradilista, tako mi on rece, a do sada nista nije slagao. Gdje ima dima ima i vatrestarigrad je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 7:38 pm
postavio sam, neki dan, post po ovom pitanju. mislim da ce, ako ce se situacija platoa iza istoka dovoditi na 0 sa podnozjem tribine, zavrsetak radova odloziti na znacajno duzi period. nije to samo kopaj, kupi, tovari i vozi zemlju. Boga pitaj kakvih sve isntalacija ima ispod tog prostora (struja, voda, plin, telefon...), za izmjestanje svake treba dozvola nadleznih institucija, projekat, izvesti te radove...
Covjece božijiLeon_Professional je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 11:05 pmKakvi sklekovi Mice, savrseno pravilni, sve do jednog![]()
![]()
![]()