Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

south side
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet feb 02, 2017 5:50 pm

Danas su svi odigrali dobro s obzirom da je prva utakmica dole pratio sam ove novajlije i mogu reci da su me danas odusevili zakaric i zeba bice ovo dobra ekipa na proljece.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Ajzea
Kontakt:

čet feb 02, 2017 5:52 pm

Zar je neko nesto drugo od Zebe ocekivao? Ja sam rekao, on ce pojacanje biti taman da nikad ne potrci, eto kakav je majstor.
Ovi sto isprozivase Lendrica zbog promasenog penala u pripremnoj utakmici, alal vam ku.rac.
Nema veze Lendricu, bitno je da ne promasujes u zvanicnim !
ChWilla je napisao/la:
čet feb 02, 2017 4:22 pm
imao je on odličnih i na našim terenima kad je dozvan. to je li la u glavi prije svega...a može biti pravi igrač.

Glava.. Dilajla ko i Krizman, a veliki majstori i jedan i drugi.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u čet feb 02, 2017 5:55 pm, ukupno mijenjano 1 put.

delinjo
Kontakt:

čet feb 02, 2017 5:52 pm

Plava Porodica je napisao/la:
čet feb 02, 2017 5:45 pm
Kao sto kaze @dela trka je sve u danasnjem fudbalu. S obzirom da smo prvih 10-tak dana mjenjali mjesto treninga kao carape radi katastrofalnih uvjeta u Sa, pa ni u Medjugorju nije bilo nista bolje,moze se reci da tek 3. dan kao normalni fudbaleri treniraju. Dalje, tek smo poceli raditi na taktici, a danas je to sasvim solidno izgledalo. Dalje, u prvih 11. imamo tri nova igraca, koji su kratak period sa ekipom, a danas su svi odigrali jako jako dobro. Na njih sam ponajvise obratio paznju. Da se vratim na trku, jutros su momci imali trening i opet su trkacki nadjacali ekipu koja igra u jednom od najboljih liga u Evropi. Njima je ovo zavrsni dio priprema, a mi kao sto rekoh, fakticki tek pocinjemo.
Ne treba se zanositi, ali lijepo je vidjeti kako nasi mogu igrati sa puno jacim protivnikom, koji ima budzet Boga pitaj koliko veci od naseg, i taj tim npr po transfermarketu vrijedi vise od duplo od naseg. A zasluga ovoj , pa vjerujem svima nama,iznenadjujuce dobroj predstavi lezi u kvalitetnim pripremama do sada, i povrh svega terenu. UO molim vas jos jednom, poslije istoka bacite se na rekonstrukciju terena.I savez i UEFA ce nas pogurati. To je osnova da bi stvarali "Evropski Zeljeznicar".
bravo !
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

ono.na
Kontakt:

čet feb 02, 2017 5:53 pm

Igra li Eto'o protiv nas?
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet feb 02, 2017 5:54 pm

Bravo @pp

Masinovodja
Kontakt:

čet feb 02, 2017 5:57 pm

Igra li Eto'o protiv nas?
[/quote]

Nije on u toj ekipi,ono je samo formalno slikanje bilo ;)

phily
Kontakt:

čet feb 02, 2017 5:59 pm

Iduca utakmica jaci protivnik, Amkar Perm, 6-ta ekipa Ruskog prvenstva,
"Na granici smo grubosti. Spremni smo. Mi se ne sklanjamo prepotenciji. MI SMO ZELJO !!!"

boccaccio

:zeljeznicar1:

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet feb 02, 2017 6:03 pm

Jedva cekam novi teren na Grbavici.

Zakaric, Stojanovic i pogotovo Zeba :palacgore:
Moze se vec reci da su pojacanja u odnosu na igrace koji su igrali na tim pozicijama. Bekric veoma dobar, izgleda da nastavlja tamo gdje je stao prosle sezone sto veoma raduje. Ajde sto nijedna ekipa u BiH nema majstora kao sto je Zeba, ali imati za njega tako jaku izmjenu je fenomenalno. Nazalost, na ostalim pozicijama i nemamo adekvatnih izmjena. Zakaric je stvarno dobar, pozitivno me iznenadio, mora se stesati i bit ce to veoma dobro. Stojanovic je okej i mislim da smo uboli s njim, savrsena opcija za kraci period. Sinisa odlican danas, s njim bi ja produzio ugovor. Stanic veoma dobar, trci ko navijen, mozemo dosta od njega ocekivati u fazi napada, dobro moze pokriti i lijevo i desno, dosta za nase lige. Stoperski tandem je za nasu ligu vise nego okej, ali za nesto vise tu moramo uraditi ozbiljan upgrade sljedece ljeto. Mora se dovesti barem jedan stoper i Kerla bi nam legao kao budali samar. Drago mi je sto su svi mladji igraci danas dobili priliku, osim Zerica koji je vjerovatno postedjen ili lakse povrijedjen. U duelu smo veoma slabi, nazalost, i na tome se mora raditi. Lendric previse komplikuje, skoro pa uvijek ode na stranu. Zeba i Bekric moraju izvoditi penale, tako je najsigurnije. Oni su maheri za udarce sa jedanaest metara. Markovic je veoma dobar, miran, stalozen, a Ugljesa je danas isto dobru partiju pruzio. U slucaju da se Radinovic uozbilji i bude konstantan, mogao bi zamijeniti Blagojevica. Miroslav veoma dobar i pomoci ce nam on do kraja sezone. Znam da su u pola priprema, dosta se trci, to je dobro, ali mora se raditi jaci presing na protivnicke igrace. Mada razumijem, teske su noge.
Ne bi trebali da poletimo sada. Imamo jos dvije pripremne, lijepo je vidjeti da imamo solidne igrace i sa klupe, ali ipak ne toliko koliko smo mislili. Stevo Nikolic je igrac za maksimalnih 15 minuta kada se napada svim silama na gol. Tako da ispadne da nemamo drugog napadaca, tu moze biti belaj.
Moguce je ocekivati da neko dodje i poslije priprema na neku poziciju. Nadam se da ce Crnov biti u pogonu za dvije-tri sedmice, pa da ga mozemo vec vidjeti u ligi za prvaka. Potreban nam je, ne mogu uvijek igrati 90 minuta Zakaric i Miro. Dobro je sto se moze eksperimentisati sa Zebom i Bekricem, ali trositi takvei grace na neprirodnim pozicijama nije bas najpozeljnija opcija.
Besirevicu, Hasanovicu, Osmankovicu samo ovako dozirati minute i to ce biti dobro. Ispao je Besirevic, to se vidjelo, to je sasvim normalno. Prodao je i Sinisa jednu loptu gdje su oni mogli dati gol, pa nikom nista. Eto, desi se i Sinisi, a kamoli malom Besirevicu. Strasno mi je drago da sa 17 godina skuplja pomalo minute u nasem dresu. To je pravi put, ne moze nista na silu i odmah, ali samo polako. Neka uci i marljivo radi i sve ce biti okej. :palacgore:

Amkar Perm je puno jaci protivnik i to ce se vidjeti za koji dan. Ovo danas je bilo super, ali, ipak je samo pripremna utakmica. Najbitnije je da ne bude povrijedjenih.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Jaozinho22

čet feb 02, 2017 6:04 pm

Leon_Professional je napisao/la:
čet feb 02, 2017 5:31 pm
Slabiji smo nego s Kosticem. S Koletom smo jeli, presing bio u njihovom kaznenom :kafa:
Bekovi ofanzivni pokrivaju čitav dio terena, Hervas i Zera komanduju sredinom. Odlična kretnja špiceva, grizu po čitavom terenu. :D
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

exbabilon
Kontakt:

čet feb 02, 2017 6:05 pm

Ma samo teren obnavljat da nam i novoizgradjene tribine ne bi zjapile prazne. Super je marketing, clanske, godisnje, istok, zapad, jug..ali hoce raja da gleda i lijep fudbal, neki cak i po cijenu bodova. Dva su uslova za finu igru, teren i dobri igraci.

Sto se tekme tice, ne treba pretjerivati sa zaključcima. Ono sto se moglo vidjeti danas daje nadu i neki umjereni optimizam. Igracki oni nisu nista specijalno, ali kad se nasi pocnu odbijat od njih, tacno vidis razliku. Sem toga i njihov presing je puno djelotvorniji od naseg, u prvih 15 minuta smo isti broj pokusaja presinga imali i mi i oni, svaki njihov se zavrsi izbijanjem lopte od naseg golmana, a svaki nas presing oni fino iznesu loptu. Ali kasnije je i to doslo na svoje, poslije kad smo se oslobodili to je bilo dobro, fino smo igrali, povezali nekoliko finih akcija, imali svoje sanse, a nazad bili poprilicno stabilni.

Pojedinacno ne bih nesto izdvajao specijalno, jos je rano za takve ocjene, ali Zebu moram izdvojiti danas, ako je iko imao dilemu sad je ne bi trebao imati, Zeba je pojacanje!

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet feb 02, 2017 6:07 pm

I jos nesto, imamo dva istinska lidera, Zebu i Bekrica. Zeba pogotovo, trci kao navijen, vraca se po loptu, odlican pregled igre, odlicni pasovi. I Bekric je bio veoma dobar, nece s njima dvojicom izgleda biti problema. Trebaju nam takvi igraci. Zeba je nevjerovatan majstor. Ima ogromnu zelju da se pokaze u najboljem svjetlu i da ovdje zavrsi karijeru. :)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

salle86
Kontakt:

čet feb 02, 2017 6:09 pm

Ne treba se previše zanositi, prijateljska je. Bilo pa prošlo.
Istina mnogi od nas su očekivali poraz, neki i kantanje pa nam sad ovaj rezultat diže samopouzdanje. Još kad se vidi da smo imali ozbiljnije prilike od njih...
Ono što mene raduje je timska igra, organizovanost. Pogotovo u defanzivi.
Jasno je da fizikom zaostajemo, ali to treba vremena da se "napucaš". Slavko to potencira svakako ovim vaganjima, tako da će tu biti napretka iz dana u dan.
Onako u globalu sasvim solidna predstava kojom možemo i moramo biti zadovoljni. Ništa više od toga.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Masinovodja
Kontakt:

čet feb 02, 2017 6:26 pm

Znal iko sta je sa streamom za ljepoticu zvanu "Istok"?

Brkoo
Kontakt:

čet feb 02, 2017 6:57 pm

Kako ne volim kad neko kaze zelim lijep fudbal. Zelim bolan rezultat, **** ga ljepota ako nemas rezultat. Sad bih potpisao da sa ruznom igrom pobijedimo sve do kraja u ligi sa 1:0.

Bolji teren na Grbavici ce nam dati bolje preduslove za rezultat, nece lopta odskakati, bice lakse za igrati, brzi protok lopte, bez blata itd. Uprava je najavila novi teren i tribinu jug nakon istoka i uvjeren sam da ce to i uraditi jer je to potrebno da bi reprezentacija igrala na nasem stadionu a i mi bi onda mogli mozda cak i na nasem stadionu igrati grupnu fazu nekog evropskog takmicenja ako ga izborimo..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Model1964

čet feb 02, 2017 6:58 pm

Imali kakvih taze slika sa istoka?
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

svraka
Kontakt:

čet feb 02, 2017 7:10 pm

Danas smo dobro odigrali, svi su se borili. Pojacanja su se dobro pokazalo, pogotovo mi se svidja Zakariceva kretnja, i svaki put je ispratio svog igraca po lijevoj strani, nadam se da ce biti dobro pojacanje. p.s. jel ovo Cenan branio za njih :D
http://media.fkzeljeznicar.ba/2017/02/F ... 24x683.jpg
Forza 1921!

Oda majstore!

gavran
Kontakt:
Status: Online

čet feb 02, 2017 7:18 pm

Model1964 je napisao/la:
čet feb 02, 2017 6:58 pm
Imali kakvih taze slika sa istoka?
Nema
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Tryg
Kontakt:

čet feb 02, 2017 7:20 pm

Hocul dobiti ja kakav podsticaj zbog toga sto je CHAT tema poslije ove najgledanija? Evo i statisticki to vidim, a nisam uvidjeo dok nisam upalio PC.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

ISB87
Kontakt:

čet feb 02, 2017 7:21 pm

Cestitke ekipi i strucnom stabu, super je ovo danas izgledalo.
Da se ne lazemo, ova dva stopera mogu osvojiti titulu ako se dobro uigraju.Ali u europi cemo biti kanta za nabijanje jer su tromi.
Nadam se da ce Slavko od njih napraviti tim, npr kakav je do sada bio svinjski.Dok smo mi igrali na kvalitet pojedinaca i izvukli smo se nekako, ali zakazat ce i oni nekad.

Idemo dalje, sve ce ovo bit udure.:D
MIRZA RASCIC

Elegant
Kontakt:

čet feb 02, 2017 7:25 pm

Masinovodja je napisao/la:
čet feb 02, 2017 6:26 pm
Znal iko sta je sa streamom za ljepoticu zvanu "Istok"?
viewtopic.php?f=51&t=417

Nema radova veceras, sinoc je bila treca smjena.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava