black64 je napisao/la: ↑ned mar 05, 2017 8:10 pm
Nas najveci problem ne kao navijaca nego nacije uopste je u tome sto moze se desiti jedna pogreska i ona ce biti vazna a zaboravice se 1000 dobrih stvari.Pomenucu par desavanja koja su aktuelna u nekih zadnjih 3 mjeseca.Recimo istocna tribina.Od samog pocetka se tarazila dlaka u jajetu.Da se prisjetimo momenata.Da li ce istok biti spojen na sjeverom,dal ce biti iste visine,zasto vanjski dio nije isti kao sjeverna tribina,ulazi veci oni na VIP-u,i na kraju dva ulaza preblizu.Znam ja da raju interesuje al brate pusti ljude nek rade pogotovo ako se nisi doticao gradjevine sto nije sramota i ne razlikujes staflu od fosne,upusnu gredu od kose grede ako nisi mjesao beton marke 200.Nije sramota ne znati al dizati tenziju zbog ne znanja e to je vec problem.Kostic i Lesnik kad su dosli u Zelju i dok su oni bacali bombe covjek koji je bio u njihovoj blizini mi se povjerio i rekao brate ovo su dva nidje veze trenera dvije obicne ublehe.To se i potvrdilo kao istina.Pali smo mentalno usli u krizu rezultata bili blize ligi za ispadanje nego ligi za prvaka.Dolaskom Slavka Petrovica iskreno imao sam rezervu bez obzira sto ga je raja zakivala u zvijezde.OK kup al za mene kao navijaca potreban je kontinuitet da bi se potvrdilo ono sto se raja uglavnom pricala.Sjeo Slavko na klupu i desilo se sledece.Na 4 boda o zrinjskog a bili na -12 nismo ispali iz kupa.Osim x u zenici iz sumnjivog penala nesrece u sirokom i x protiv slobode koja se mora uvazavati sve pobjede i nama nevalja malo nam malo djavolu bilo.E tu se vracamo na pocetak ove moje besjede uradi jednu losu stvar zaboravice se 1000 dobrih a ta losa stvar je da smo dobili juce al nismo bas dobro stajali na terenu protiv ekipe koja ima i glavu i rep i koju sa klupe vodi trener koji itekako zna svoj posao.Braco suzbijmo redove pred nama su veoma bitne utakmice stanimo iza naseg tima i podrzimo ih do kraja.
Ne daj Bože da smo odigrali kao kone protiv Viteza, pa ne vidjeh da iko govori kako Ćala nije za šefa. Vitez ih bukvalno ubio. Četiri mrtva zicera ljudi fulili. Da se to nama jučer desilo, mnogi bi Ćelu odmah nakon tekme tjerali.
Ne treba zatvarati oči kada je nešto loše i sve postove ljudi koji konstantno komentarišu i kada je pozitivno i kada je negativno poštujem. Međutim, nerviraju me komentari osoba koji se nakon ko zna koliko vremena sjete da prokomentarišu jučerašnje loše DRUGO POLUVRIJEME. To mi je baš nisko. Imam osjećaj da će se takvi javiti tek nakon KUP utakmice, ukoliko ne daj Bože odigramo loše i uz to zijanimo (pu, pu, pu...). Bilo bi odmah, eto šta sam vam ja govorio prije samo par dana. Ako si mangup/i, što se nisio javio/li nakon Trinjskog i rekli Slavko je Bog, Allah, Isus, Šah, Kralj, Emir, Sultan...
Eto, komentari takvih me malo nerviraju. Kažem malo, jer imam podosta godina i sabura da mogu izignorisati takvo pisanje. Također, odgledao sam u životu mnogo, mnogo lošijih utakmica moga Želje, nego što je to bila jučerašnja, pa mi sve to i ne pada toliko teško, a znajući da smo uzeli 3 veoma važna boda.
U Bijeljini bih bio zadovoljan i sa minimalnim porazom uz postignut gol. Naravno, da takav ishod ne priželjkujem.
P.S. A što se tiče građevine, imam puno povjerenje u našeg druga @Grbavicu, koji je na šalovanju Istoka, evo skoro puna 3 mjeseca. Njegove građevinske sposobnosti se ogledaju i u činjenici da je za ta tri mjeseca uspio i sebi napraviti neku kućicu na Poljinama cca 150 kvadrata, sa bazenčićem i golf igralištem skromnih dimenzija.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.