Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 05, 2017 7:27 pm

Haklapuc je napisao/la:
ned mar 05, 2017 7:25 pm
arelinho je napisao/la:
ned mar 05, 2017 7:18 pm
LARS1921 je napisao/la:
ned mar 05, 2017 7:17 pm
Slavko persona non grata

Slavko, tvoj sat je davno otkucao

Hocemo 4 napadaca u ekipi
Hoćemo da igramo kao Barselona!! Nema veze što posljednjih 10 godina nismo igrali lijepo, ali sada hoćemo! Hoćemo da igramo kao Barselona!
Slavko odlazi.
Evo ovako da ovdje napišem. Odnosi se i na tebe i na larsona i na ostale. Ti djetinjasti i debilni postovi, ismijavački nisu za foruma, ako forum želi stvoriti neki renome, ovoga ne smije biti. Dalje ne bih, a vi i dalje prosipajte sarkazam, i to vrlo loš sarkazam, pa se i dalje čudite što ljudi napuštaju forum.
Eto, rece komšo kratko i jasno... i sve tacno
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

delinjo
Kontakt:

ned mar 05, 2017 7:28 pm

Haklapuc je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
ned mar 05, 2017 7:17 pm
Slavko persona non grata

Slavko, tvoj sat je davno otkucao

Hocemo 4 napadaca u ekipi
Hoćemo da igramo kao Barselona!! Nema veze što posljednjih 10 godina nismo igrali lijepo, ali sada hoćemo! Hoćemo da igramo kao Barselona!
Slavko odlazi.
Evo ovako da ovdje napišem. Odnosi se i na tebe i na larsona i na ostale. Ti djetinjasti i debilni postovi, ismijavački nisu za foruma, ako forum želi stvoriti neki renome, ovoga ne smije biti. Dalje ne bih, a vi i dalje prosipajte sarkazam, i to vrlo loš sarkazam, pa se i dalje čudite što ljudi napuštaju forum.
:palacgore: :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Haklapuc
Kontakt:

ned mar 05, 2017 7:29 pm

arelinho je napisao/la:
ned mar 05, 2017 7:26 pm
Haklapuc je napisao/la:
arelinho je napisao/la:

Slavko odlazi.
Forum je mjesto gdje ljudi izražavaju svoje lično mišljenje. Ja sam samo rekao svoje lično mišljenje i niko se ne mora slagati s mojim mišljenjem. Kada bi se svi slagali s mojim mišljenjem onda bi to bilo jednoumlje. Sreća toga ovdje nema. :) :)
Ako svoje lično mišljenje pretvaraš u ovakve djetinjaste postove, onda to više govori o tebi. Uostalom, radite šta hoćete, samo se bezveze nerviram.

Ajzea
Kontakt:

ned mar 05, 2017 7:29 pm

Jedina istina je da pretjerujete, svi. Bez izuzetaka..

Da je utakmica takticki katastrofalno pripremljena, jeste tacno.
Da su igraci bilo totalno pogubljeni, jeste tacno.
Da je bruka prirediti ono pred 8500 navijaca, takodjer jeste tacno.
Da Slavku treba kritikovati zbog jucerasnje predstave, naravno da treba.
Da ga treba kritikovati zbog izjave, treba !

Isto tako..
Niko nije rekao da se Slavko smijeni niti da treba ici. To bi bilo suludo i niti jedan, bar ozbiljan post, takav ne procitah. Dakle, lazete..
Istina je da daleko bolje stojimo na terenu od njegovog dolaska.
Istina je da smo tek poceli liciti na tim nakon njegovog dolaska.
Istina je da osvajamo bodove i kad ne igramo nesto specijalno, sto takodjer nije jednostavno.
Istina je da ima jedan poraz.
Istina je da smo prva ili druga ekipa po broju osvojenih bodova od njegovog dolaska.
Istina je da zna svoj posao.
Istina je da pod njegovom palicom mozemo odigrati fantasticno, a ocigledno mozemo gledati predstavu kao sto je jucerasnja.

Ima se stosta dodati, ali ovo je ono ukratko cisto da vam se dokaze koliko pojedinci pretjeruju.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u ned mar 05, 2017 7:30 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Pinkii
Kontakt:

ned mar 05, 2017 7:30 pm

Nasi jucer igrali kao da izasli pred 8.500 hiljada protivnickih navijaca pa se prepali,a Mladost se nalozila kao da su domacini.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

A ja nesto mislim da je Zrinjski igrao jucer na Grbavici ili recimo Pitari da bismo mnogo bolje odigrali nego protiv Mladosti. Ne znam zasto.

I sa losim sarkazmom cemo prestati, to nikome ne moze donijeti nista dobro. Ne pretjerujmo, mislim da je sve vec receno, sve preko toga je vec pretjerivanje.

EDIT: gdje ces dalje kada je Ajzea poceo da smiruje situaciju. Ovo je neki Ajzea iz paralelnog svemira. :D :D
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

salle86
Kontakt:

Haklapuc je napisao/la:
ned mar 05, 2017 7:19 pm
salle86 je napisao/la:
ned mar 05, 2017 7:12 pm
Haklapuc je napisao/la:
ned mar 05, 2017 7:03 pm
Salle ja ne znam jel se ti lud praviš, u čemu je problem?
Dva dana trubiš kako je ovo ok zbog pobjede, meni nije i nikad ovo ne može biti ok. Otišao sam s utakmice otprilike isto sjeban kao i nakon blamaže protiv Viteza. Glava me boljela čitavo poslijepodne, e otprilike da ti opišem kako ovakva predstava djeluje na mene.
Bodovi jesu bitni, ali odigraj još jednom ovakvu utakmicu pa ćeš biti sretan i ako bod izvučeš.
Niko ne govori za prijašnje utakmice, Slavko nas je preporodio i na tome mu hvala do neba, ali kada nešto ne valja onda to treba reći, a ne gurati glavu u pijesak, pa se hvatati za glavu kad nam se ovakva igra obije o glavu, a onda iz nekog bijesa tražiti smjene i donositi ishitrene odluke koje se dosad nisu pokazale kao najsjajnije.
Ne viđoh da je iko išta napisao za dosadašnje Petrovićeve utakmice, evo recimo za zadnju utakmicu protiv Krupe nisam vidio da je iko rekao ijednu lošu riječ o utakmici. A rezultat identičan kao jučer. Govori li ti to išta. Zato te molim da nam prestaneš otvarati oči, nema potrebe da nas uvjeravaš da je nešto što je loše dobro. Niko nije slijep vjeruj mi, a ni zlonamjeran od nas.
I da, ne poredim Željine utakmice s Ligom Prvaka, ali trka, precizni pasovi na tri metra, jebeni pressing 20 minuta, da ne krepaju u 60toj, e to je neki minimum. Kad god to ne vidim, kritikovat ću, mislim da imam pravo na to.
jel nemam pravo misliti drugačje od tebe ?
danas pročitah kako nije zadovoljan petrovićem ali rezultati ga "drže"
počeli smo već tražiti mahane opasno
Imaš pravo, ali nametati svoje mišljenje drugima nemaš. Ovo ti je otprilike 18ti post kako je bilo dobro, kako smo previše zahtjevni itd. Nešto se ne sjećam da sam ti odgovarao na prethodnih 17. Evo pitanje za tebe. Sjećaš li se utakmice na Grbavici u prethodne tri godine na kojoj smo igrali lošije? Pusti rezultat, o igri govorimo.
od kad ti d+dolaziš na utakmice ako je ovo protiv mladosti najgore što si gledao u zadnjih pa hajmo reći 5 godina
niđe veze
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

mali plavisa
Kontakt:

ned mar 05, 2017 7:32 pm

:zid: :zid: :zid: mislim da bi trebali mjenjat trenera,vakat je! :placeodsmijeha:

Pinkii
Kontakt:

Nesto se cudno sa Ajzeom desava. Danas je rekao da nema pomoci Ugljesi,a cini mi se da je njemu Ugi najdrazi igrac.

kremenko

ned mar 05, 2017 7:33 pm

**** ti nas i nas mentalitet.
Kod nas raja jos uvijek vise voli pogoditi precku sa 30m nego zabiti gol sa 5m.
Shvatit ce oni koji kontaju :kafa:
Slavko samo tjeraj po svom,pusti ti ove romanticare .
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

ChWilla
Kontakt:

ned mar 05, 2017 7:34 pm

nije niko rekao da treba smijeniti trenera, ali jeste da "nije za želje", da treba "manje pričati a više raditi", a čovjek radi 12-15 sati na dan. to realno izađe na isto samo umotano u celofan.
gradi željo boli te *****

delinjo
Kontakt:

ned mar 05, 2017 7:35 pm

mali plavisa je napisao/la:
:zid: :zid: :zid: mislim da bi trebali mjenjat trenera,vakat je! :placeodsmijeha:
samo mi nadji jedan post u kojem je neko to spomenuo ...???

ja sam kritikvoao njegovo talasanjie i to sto nema neke ljepote u igri ali vala ne bi ga dirao ali nikako ...moju podrsku ima i imat ce je taman da izgubi sad u Bijeljini i zavrsimo 5 na tabeli i meni je dojadilo mijenjanje trenera svako malo....samo mi se ne svidjaju izjave valjda je ok to napisato :)
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Ajzea
Kontakt:

ned mar 05, 2017 7:36 pm

Pinkii je napisao/la:
Nesto se cudno sa Ajzeom desava. Danas je rekao da nema pomoci Ugljesi,a cini mi se da je njemu Ugi najdrazi igrac. slika
Lendric je meni najdrazi igrac. :)

Ugljesu sam prizivao, dosta dugo. Gledao sam ga i znam koliko moze, to su mnogi sa foruma i sami vidjeli iz nekih njegovih utakmica. Kada sam ja digao ruke od njega onda neka se stvarno zapita. :D
Ako ce biti bolikur.ac u meni najdrazem dresu, pa onda odigrati odlicno pa onda opet biti boliku.rac. Neka, druze.. Ima na pretek klubova gdje to prolazi. :)
Otvorena ti je sansa, igras u najvecem klubu u drzavi koji ti sutra moze pomoci da egzistenciju rjesis, a ti biras kada ces igrati. Izvoli, ugledaj se na druga Ivana. Zato drug Ivan odbija milionsku cifru, a ti ces ostati u Sarajevu i sa Grbavice produziti na Otoku. A mozes..

storm_raider
Kontakt:

ned mar 05, 2017 7:37 pm

ChWilla je napisao/la:
nije niko rekao da treba smijeniti trenera, ali jeste da "nije za želje", da treba "manje pričati a više raditi", a čovjek radi 12-15 sati na dan. to realno izađe na isto samo umotano u celofan.
:palacgore:

Ucimo iz ovog mentaliteta. Takve drasticne promjene ne moze niko raditi ko je u bilo kakvom ozbiljnom sistemu odrastao. Nazalost, mi ovdje vecinom nismo i to je razlog.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Pinkii
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned mar 05, 2017 7:38 pm

Ajzea je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:
Nesto se cudno sa Ajzeom desava. Danas je rekao da nema pomoci Ugljesi,a cini mi se da je njemu Ugi najdrazi igrac. slika
Lendric je meni najdrazi igrac. :)

Ugljesu sam prizivao, dosta dugo. Gledao sam ga i znam koliko moze, to su mnogi sa foruma i sami vidjeli iz nekih njegovih utakmica. Kada sam ja digao ruke od njega onda neka se stvarno zapita. :D
Ako ce biti bolikur.ac u meni najdrazem dresu, pa onda odigrati odlicno pa onda opet biti boliku.rac. Neka, druze.. Ima na pretek klubova gdje to prolazi. :)
Otvorena ti je sansa, igras u najvecem klubu u drzavi koji ti sutra moze pomoci da egzistenciju rjesis, a ti biras kada ces igrati. Izvoli, ugledaj se na druga Ivana. Zato drug Ivan odbija milionsku cifru, a ti ces ostati u Sarajevu i sa Grbavice produziti na Otoku. A mozes..
Izvini onda fkt sam mislio da ti je Ugljesa najdrazi igrac.

Ali treba sad probati Ugljesu pa kud puklo da puklo. Gore ne moze od Jovana i Markovica jucer.
Zadnja izmjena: Pinkii, dana/u ned mar 05, 2017 7:38 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Model1964

storm_raider je napisao/la:
A ja nesto mislim da je Zrinjski igrao jucer na Grbavici ili recimo Pitari da bismo mnogo bolje odigrali nego protiv Mladosti. Ne znam zasto.

I sa losim sarkazmom cemo prestati, to nikome ne moze donijeti nista dobro. Ne pretjerujmo, mislim da je sve vec receno, sve preko toga je vec pretjerivanje.

EDIT: gdje ces dalje kada je Ajzea poceo da smiruje situaciju. Ovo je neki Ajzea iz paralelnog svemira. :D :D
Ovo ako bi bilo tacno je katastrofalno. Nedopustivo!

Sva ova prica ide ili u + ili u -. Tipicno naše.
Dali možemo normalno diskutovati o slaboj igri i o posljedicama iste? Dali možemo uputiti kritiku treneru a da nismo pljuvaci?
Nas ovo nosanje iz krajnosti u krajnost ubi u svakom pogledu.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ChWilla
Kontakt:

delinjo je napisao/la:
ned mar 05, 2017 7:35 pm
mali plavisa je napisao/la:
samo mi nadji jedan post u kojem je neko to spomenuo ...???

ja sam kritikvoao njegovo talasanjie i to sto nema neke ljepote u igri ali vala ne bi ga dirao ali nikako ...moju podrsku ima i imat ce je taman da izgubi sad u Bijeljini i zavrsimo 5 na tabeli i meni je dojadilo mijenjanje trenera svako malo....samo mi se ne svidjaju izjave valjda je ok to napisato :)
šta za tebe znači reći da trenutni trener želje nije za želje? :D koja je razlika između toga i da treba otići? za mene je nema...
gradi željo boli te *****

salle86
Kontakt:

Od kad su bageri odnijeli stari sjever (EDIT: istok hhhh ) imam želju napraviti jedan ovakav video.
Jbg nisam neki stručnjak sad po tom pitanju, dosta bolje zamislio nego što je ispalo ali vrijedno sam radio svih ovih mjeseci, skupljao fotografije i eto ga. (nisam više mogao čekati da se skroz završi i stave stolice, možda kasnije doradim nekad i to :D)

phpBB [video]
Zadnja izmjena: salle86, dana/u ned mar 05, 2017 7:38 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

delinjo
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:
ja sam to napisao znam da mislis na mene hehe ...a kunem se zivotom ne bi dirao covjeka pod cijenu svega da ne izborimo evropu....znaci sto se tice moej izjave zivota mi nije uopste upakovano nista nego sam mislio tacno onako kako sam napisao ...da bi igra mogla biti bolja i da mi se ne svidjaju njegove izjave ...za njegovu smjenu bi bio samo onda kada bi Amar preuzeo ekipu ...tada bi me bilo briga ...za sve ostalo ima moju punu podrsku ali valjda smijes napisati ako ti se nesto ne svidja jbg
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Grb1
Kontakt:

ned mar 05, 2017 7:39 pm

Ja im halalim ovo lose drugo poluvrijeme, nadam se da se nece vise ponoviti.
Puna podrska Petrovicu!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava