delinjo je napisao/la: ↑ned mar 05, 2017 6:59 pm
Slavku bi bilo bolje da malo manje prica i talasa okolo a vise radi .....treba imati repsketa prema rezultatu ali igra ni milimetra ne odstupa od igre pod palicom,Adzema,Mulalica i Kostica...to prikrivaju rezultati i dok je tako puna podrska ...ali trebao bi manje talasati i glupirati se ovim izjavama...
Vala delinjo nigdje veze ti je ta konstatacija, čovjek jedan poraz samo ima i to u utakmici gdje smo razbili protivnika, i upravu je Slavko od lijepog fudbala se ne živi, Juventus pratim jako dugo, i tako je za Alegria bila priča igraju na jedan go, a svi zanemaruju da je odbrana kao beton, Alegri je dao istu izavu kao Slavko da ga apsolutno ne interesuje šta ljudi misle o igri dok su tu 3 boda, a totalni antifudbal igraju dok Roma uvijek ide na go više, skoro svaka utakmica puna tempa, trke, atraktivne kombinacije, ali ko diže na kraju sve trofeje, Juve i to već 5 godina "antifudbalom", mada mi i ne igramo tu vrstu fudbala, demolirali smo prvaka u Mostaru u svim segmentima igre, rutinski uzeli Radnika u gostima, Viteza hladno uzeli 0-2, znači igra je tu, sistem i rukopis trenera su tu, čovjek ima stil i ima viziju za razliku od prethodnika, a takav stil će nas odvesti daleko, na kraju krajeva od kako je Slavko tu mi smo najbolja ekipa lige i to je činjenica. Još nešto ne ide mi u glavu kako svršavate nakon neke pripremne tekme, ili nakon neke dobre pobjede, kujete u zvijezde sve živo, pišate po ostalima, i onda kada dođe jedna teža pobjeda idete u drugu krajnost, a upravo je to Slavko i potencirao u izjavi nakon Krupe. Ne znam šta očekujete, da dominiramo ligom s ovim trenutnim igračima nije moguće jer imaju još 3-4 ekipe istog kvaliteta a bgmi i ovi iz lige za ispadanje kidaju bodove ovim iz vrha, sve je u pet deka, a mi s ovim čovjekom ponavljam jedan poraz imamo koji uopšte nismo zaslužili. Tako da malo spustite loptu i u pobjedi i u porazu, kritika ok, ali je potrkijepite nekim činjenicama a ne mahalskom pričom.
Ja sam zamjerio Slavki kada je izjavio da su igrači u strahu na domaćem terenu, sve i da jeste tako to nije smio izjaviti, mene to kao navijača jako ljuti, imaju najbolju atmosferu u državi, najveći vjetar u leđa od strane navijača, ne ulijećemo im u svlačionice ne prijeti im se po gradu, već im se nakon 3 poraza pjeva i daje podrška, a oni kao u grču, pa što su počeli s fudbalom ako im je najviši domet igrati na stadionima kao lupam u Krupi pred 500 ljudi, kako misle dalje napredovati i igrati pred 10-20-30 hiljada ljudi ako ne mogu na Grbavici pred 5-6 hiljada izdržati "pritisak" koji bi igračima s mudima da prostite bila dodatna motivacija a ne pritisak, uglavnom Slavko to nje smio izjaviti već ostaviti interno u svlačionici i raditi na tome da se igrači oslobode "straha"..