Veca

Ajzea je napisao/la: ↑sub mar 04, 2017 8:25 pmIspod prosjeka.
sabura...Čelik (1 - 1) Željezničar
Željezničar (2 - 1) Krupa na Vrbasu
Mladost DK (0 - 0) Željezničar
Brotnjo (0 - 7) Željezničar
Željezničar (2 - 1) Metalleghe-BS
Radnik Bijeljina (1 - 2) Željezničar
Sarajevo (0 - 0) Željezničar
Željezničar (5 - 1) Goražde
Željezničar (3 - 2) Olimpic Sarajevo
Goražde (0 - 3) Željezničar
Široki Brijeg (1 - 0) Željezničar
Željezničar (1 - 1) Sloboda Tuzla
Vitez (0 - 2) Željezničar
Zrinjski (0 - 4) Željezničar
Željezničar (1 - 0) Čelik
Željezničar (2 - 0) Čapljina
Željezničar (0 - 0) FC Krylia Sovetov
Željezničar (0 - 0) Amkar Perm
Željezničar (1 - 1) Astana
Velež (0 - 2)Željezničar
Krupa na Vrbasu (0 - 1) Željezničar
Željezničar (1 - 0) Mladost DK
Mateo je prvi stoper ekipe ali ima zulj na stoplu koji je zeznut, cim ga zalijeci i odigra jednu utakmicu, on se vrati. Inace, Mateo je doktor za ovu dvojicu zato sto igra pametno.
Zadnjih 15ak minuta je sjeckao igru i svirao je bukvalno svaki kontakt. Daleko od nekog opravdanja za našu lošiju igru ali eto vrijedi svakako spomenuti.
Ni ja to ne kontam nikako. Umjesto da lagano igraju na Grbavici a da se protivniku noge tresu, ono obrnuto. AHHAHAHAHA maltene da nismo trebali ni graditi istocnu tribinu... sta ce tek biti kad bude pun stadioncikazubo je napisao/la: ↑sub mar 04, 2017 8:20 pmOvaj bio na centralnom ulazu na zapadu zajedno s Misketom, mozda je bio i na sjeveru pa dosao pred svlacionice.
EDIT: Nervira me malo priča Slavke a i bivših trenera da su igrači u nekom grču ili strahu na domaćem terenu, pa yebemu majku najbolje da onda ne dolazimo na utakmicu ako će se oni bolje osjećati, uvijek su dobijali podršku pa čak i nakon lošeg rezultata, jednom su doživjeli zvižduke i to samo jednog dijela stadiona nakon poraza od Zrinjskog. Umjesto da lete na Grbavici kad imaju i fine uslove za igru, pravu fudbalsku atmosferu gdje se možeš osjećati kao pravi fudbaler u odnosu na 90% ostalih stadiona u ligi, i oni fol u grču boje se -.-
Reče komentator da ima gripu, povišenu temperaturu.
Karton je dobio jer je stao blizu ispred lopte i onaj ga napucao.boju dao si nebu... je napisao/la: ↑sub mar 04, 2017 8:32 pm
Eno ispod prosjeka...frajer ce zbog Blagojevica zavrsiti na Jagomiru.
Cini mi se da je i karton fasovo nakon jednog dodavanja "carobnjaka".
Leon_Professional je napisao/la: ↑sub mar 04, 2017 8:50 pmKarton je dobio jer je stao blizu ispred lopte i onaj ga napucao.boju dao si nebu... je napisao/la: ↑sub mar 04, 2017 8:32 pm
Eno ispod prosjeka...frajer ce zbog Blagojevica zavrsiti na Jagomiru.
Cini mi se da je i karton fasovo nakon jednog dodavanja "carobnjaka".
E ja ne znam sta se to zamjeri toliko Kerli. Bogi je Mici Kuzmanovicu dao loptu i umalo gol da primimo. Bas me interesuje eto sta je Kerla pogrijesio vise od ovog "kapitena". Jos je Bogi kriv za ovu paradu Vece.
Kerla se borio, i imao par odlicnih dugih lopti.
Ali inace raja pise standardno ono sto se zeli cuti, niko nista konretko ne kaze, al hajd..