sergejevic je napisao/la: ↑sub mar 04, 2017 5:51 pm
Prelijepo izgleda stadion s novom tribinom, i stvarno je sada onaj pravi smek, jos dok se zavrsi i stolice postave bice odlicno. Posjeta takodjer jako dobra, bilo je dosta raje. Bio sam na sjeveru, a jug je bio pun, jos onaj dio do zapada bas krcato. Pohvale i navijacima na odzivu.
Sve osim toga katastrofa. Bruka i sramota. Ne sjecam se da sam goru igru u zivotu gledao od naseg drugog poluvremena. Kao da su istrcali pred sto hiljada protivnickih navijaca, svi pogubljeni. Lijeva strana opet uzasna, gora od Kramarica i Tiaga svojevremeno. Ocajno. Slavko je cijelu utakmicu mahao i skakao pored linije, a nista nije mogao promjeniti. Dodavanje igraca na nivou amaterske ekipe, pa cak i gore. Opsta nervoza na tribinama, raja je bukvalno popizdila od muke. Stvarno neshvatljiva igra. Prvo poluvrijeme jako lose, a drugo jos sto puta gore.
Kerla je bio igrac vise za Mladost od samog pocetka. Mislim da je on uzrok ovako lose partije. Unio je totalnu paniku u cijelu ekipu svojim potezima. Zakaric i Stojanovic mogu odmah uz njega.
Nisam najbolje vidio sta se desavalo kod one odbrane Kjosevskog, ali je izgledalo nevjerovatno sa sjevera. Opet nas je spasio svojom odbranom.
Treba biti realan i reci da je Mladost danas zasluzila barem bod. Mi smo to zasluzili u Sirokom, ali smo izgubili, danas se vratilo.
Treba opet podvuci rijeci Ivice Osima da raja ovdje zna sta je fudbal, znamo sta smo i koga nekada gledali na nasem stadionu. Ovo je danas bilo totalno suprotno i ovo je nesto sto odvraca ljude sa stadiona. Mislim da nema mnogo ekipa u ligi koje protiv jedne Mladosti imaju ovakvu posjetu, a vratili su nam na najgori moguci nacin. Upisati tri vazna boda, ali sa ovakvom igrom nas nema nigdje. Gore od ovoga ne moze.